- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 118
- Konu Sahibi Plebisit82
-
slm kızlar . desenize benim duymama daha çok var kalp atışlarını.. benm cuma randevum var duaedin duyiyim kalp atışlarını hayrlısyla..çok merak ediyorum..
Ben de çalışıyorum ve son zamanlarda mide bulantım şiddetlendi.
Hafif tuzlu ayran ve çubuk kraker ya da kavrulmamış fındık yiyerek biraz geçiştirebiliyorum ama etkisi çok uzun sürmüyor.Akşamları da ayva ve yeşil mandalina yiyerek hafifletebilirsin az da olsa.Ayva mide suyunu emerek rahatlatıyor,mandalina da bulantıyı bastırıyor ama bu kez de gaz yapıyor
Çok sordum soruşturdum ama malesef 4. aya kadar mide bulantılarını tamamen kesmenin kesin bir çözümü yokmuş.. Sağlıkla gelsinler de katlanıcaz artık napalım..
slm kızlar . desenize benim duymama daha çok var kalp atışlarını.. benm cuma randevum var duaedin duyiyim kalp atışlarını hayrlısyla..çok merak ediyorum..
teşekkür ederim cvbınız için tuzlu ayran olabilir bak.ancak ne zaman mandalina yesem çıkarıyorum ama portakalda bişey olmuyo. Amin inşallah sağlıkla gelsinler yeter ki.. işte işteyken zor oluyo yemekhanenin kokusu aman allahımm kabus gibii
kızlar benmde diz kapaklarım çok ağrıyo oturunca bir yerden destek almadan zor kalkabiliyorum..gögüslerimde dolğunlaştı ve ucları ağrıyo sık idrara çıkıyorum..adtime 6 gün var ttest yaptım negatif çıktıdaha öncede gebelik yaşadım ama kan pıhtılaşmam yüzünden düşük yaptm yne 1 hafta önce anlamıştım testte pozitif çıkmıştı ama bu sefer negatif çıktı..test yapmadn önce bitki çayı içmiştim idrarımı o etkilemiş olablrmi??
tez zamanda bebişlerinizin kalp atışlarını duyun inşallah kızlar..
benim mide bulantıları fena işe de gidiyorum aranızda çalışan var mı? bulantılarla nasıl baş ediyorsunuz??
Benim de randevum yarın,meraktan çatlıyorum bakalım inşallah hayırlısıyla iyi haberler alırız..
inşallah canm. Yarn duyarsin inşallah..kizlar benim icin dua edin yarin benimde randevum var bebegin kalp atislarini dinleyecegiz inssssss
maşallah canm.. rabbim kucağına alacgn gunude göstersin hayrlisiyla..sagsalim... Inşallah duyarız bizde..hayrlisyla..
evet canım haklısın aç kalmıyorum zorlada olsa ağzımı boş bırakmıyorum çizi severim kraker çok yiyorum ondan bile tiksindim yani
amin canım ...canm ben çalşmyrm .ama sana tavsiyem kendini aç bırakma .. ben sabah kalktğmda midem bulanıyordu sadece öğürme geliyordu...ama 6 haftama girdğimden beri sabahları daha çok midem bulanmaya başladı ve bu ne yazıkki günbyou devam ediyor.. bende leblebi falan atıyorum ağzıma.. sende işyerine çubuk kreker falan götür. çizi severmsin bilymrm ama açık bi çaynla içersnde gün ortalarnda ii gelir inşallah.. en önemliside midemiz bulansa bile güçlü olmalıyız kızlar bu haftalar bebek gelişimi için çok önemli.. ben midem bulanmasına rağmen kalkıp et haşladm.kokusndan yiyemedm kızarttım.. ama yine yiyemiyordum zar zor yedim.yinede biraz.... ne kadar çok bırakırsak kendimizi o kadar kötüye gideriz... sabah hiç gücüm yoktu kalkmaya .midem bulanıyordu .. en zoruda öğürmek.mecbur kalkıcam dedim kendi kendime .kalktm ekmek yoğurt yedim az . kendime geldim biraz...cuma günüde gittiğimde kalp atışlarını duysam hayırlısyla bebişimn .çok merak ediyorum..
kızlar dualarım sizinle ben bugün gittim doktora kalp atışını duyduk 6+2 dedi doktor darısı sizleree 10 gün sonra yeniden gideceğim
amin canım inşallah güzel haberler alırsın . duyarsın kalp atışlarını.bebişinin.. tam olarak kaç haftlksn canm.
kizlar benim icin dua edin yarin benimde randevum var bebegin kalp atislarini dinleyecegiz inssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?