- Konu Sahibi Plebisit82
-
kızlar ben de geç yumurtlama var. son adet tarihine göre şuanda 8.haftada olmam lazım ama ultrasonda 6+5 haftalık çıktı. doktor herhangi bi sorun olmadığını söyledi ama bebeğin gelişini ve hamilelik belirtilerini takip edemiyorum :) benimle aynı durumda olan var mı?
canlar iki gündür ağır grip geçiriyorum yaa hapşırırkrn öksürürkenn karnım yırtılacak gibi oluyor korkuyorum bi şey olmaz inş. bi üşütmüşüm midem bulanıyor bi şey yiyemiyorum da ofAllahım geçsin bir an öncee güzel beslenemiyorum
eğer devam etseydi 8. haftanın içinde olacaktım maalesef boş gebelikmiş 3 gün oldu kürtaj oldum umarım bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yaşadıklarım rüyaydı geldi geçti sanki
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin senin benim ve tüm annelerin.
Kalp atışlarını duydun mu peki sen?
Canım bende yarın gidiyorum atımları görmeye..Hayırlısı olsun hepimiz için...
inşallah gecer en kısa zamanda hapsururken kendini tutma bol bol c vitamini al bebişe de kendine de iyi bak :) Maşallah.
ben yarın gidiyorum kapl atışı için çok heycanlıyım...Rabbim inşallah bize de duyurur inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz..
Kızlarrrr keselerimizi gördükkkk.. İkizlerim olacaaaakkk.. İnşallah boş çıkmazz.. 12 gün sonra yeniden gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz.. Dua edin benim içinnn :)
Canım İnşallak sağlıkla alırsın kucağına tedaviylemi ikizlerin oldu.
bende yarın gidicem keseyi görmeye.
kızlar ben de geç yumurtlama var. son adet tarihine göre şuanda 8.haftada olmam lazım ama ultrasonda 6+5 haftalık çıktı. doktor herhangi bi sorun olmadığını söyledi ama bebeğin gelişini ve hamilelik belirtilerini takip edemiyorum :) benimle aynı durumda olan var mı?
sağolasın canım ya en son dayanamadık acile gittik bi serum verdi ilaç yazamam dedi inş. serumla kendime gelirimde güzelce beslenebileirm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?