- Konu Sahibi Plebisit82
-
evt anen canm ... zararl şeyler tüketmemeye çalşyrm elimden geldiği kadar ama ben abur cuburcuyum baya.. şimdi düşük tehlikem var diye baya dikkat ediyorum.. sabah kalktğmda ağzıma bişey atmassam hemen kusacak gibi oluyorm o nedenle kalkar kalkmaz bi lokma ekmek atıyorum ağzıma süt içiiyorum bir bardak... günde 3 bardak süt içiyorum.. en az 2 tas yoğurt yiyorum.. yoğurt çok ye sende .. ama işte market yoğurdu olmassa daha iyi... bugün ıspanak yedim mesela ...geçen gün istemedğim halde et haşladm kokusndan yiyemedğim için kızarttm yedm.. benm en büyük sorunum SU su bol bol içmek lazım . o aışkanlığı kazanmam lazım.. kış olunca birazdaha uzaklaşıyorum sudan ne yapalım alışmak için ..sen neler yapıyorsun canm .. birde eve fındık fıstık alayım olsun hep diyorum.. birde keçiboynuzu pekmezi çok iyiymiş. süte az miktar karıştırıp yersen iyimiş. ben daha almadm alcam inşallah ... sende al içelim beraber
kızlar maşallah size ne güzel başlamışsınız yoğurt süt olayına ben pazartesi öğrendim hamileliğimi idrar testinde cumartesi de doktora gidecem inş ve kan testi yapılacak keseye bakılacak falan daha bi motive olamadım kendim yaptım ya testi illa birinin bana doktorun yani hailesin demesi gerekiyo gibi hala laylaylomum
bakalımn ne diyecek ilaç falan yazar heralde
bu arada çayı sadece kahvalıda içiyorum bitki çayları içiyorum o yani :)
benim ilk bhcg 44 iki gün sonra 146 ardından üç gün sonra yani dün akşam 811 çıktı..kafam çok karışık kızlar artış normalmi yoksa anormal bir durum mu var diye korkuoyorummmnolur bişeler söyleyin
benim ilk bhcg 44 iki gün sonra 146 ardından üç gün sonra yani dün akşam 811 çıktı..kafam çok karışık kızlar artış normalmi yoksa anormal bir durum mu var diye korkuoyorummmnolur bişeler söyleyin
canım endişelenme normal yani bildiğime göre her gün iki katı kadar artıyormuş değer yani senin ki normal yani
stress yok :)))
merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim:) birsey sormak istiyorum.
adetime 9 gün wardı sol kasiğim ve belim çok ağriyordu dayanamadim bhcg testi yaptırdım ve sonuç 1,20 çıktı tabi çok üzüldüm
hemen karaları bağladım.ama suan adetime 5gün war ve gögüslerim çok acımaya basladı belim kopuyo sanki midem bulanıyo basımda ağrıyo
acaba negatif çıkıpta sonradan hamile olan oluyomu bide adetimin geçmesini belkiyeyim dimi bidahaki test için.
kızlar lütfen bir yorummm yapın:((
maşallah.güzel besleniyorsn.canm..bende folbiol aliyorum..gebe kalmadan 1kaç ay önceden basladm. Vtmn.ekskligm vardi..... Allahin izniyle görürsün inşallah canim keseyi..
canm folik asiti almyrsan hemen al derim.. çünkü en Cok 4.5 haftalatda önemli.. o zaman birçok şeyi şekilleniyor.bebeğin.. ki normale drlar. Gebe kalmayı dusunyrsanz 2.3ay öncesinden alın diyor..
ysmn canm zorla Kendini mecbur iyi beslenmen lazım... Mideni bulandirmamaya çalış.. benmde bazen yemklerden öyle oluyorum ama yiyebildgm kadar yiyorum... Benmde bacaklarim çok agiryo.
ysmn canm zorla Kendini mecbur iyi beslenmen lazım... Mideni bulandirmamaya çalış.. benmde bazen yemklerden öyle oluyorum ama yiyebildgm kadar yiyorum... Benmde bacaklarim çok agiryo.3 gecedir uyuyamyrm... Çok fenalar.. 2battaniye 1yorgan seriyorum ama nafile...
kizlar ben de surekli yorgunum uykum var halsizlik var.Esim bebek buyudugunden enerjini kullaniyor o yuzden halsiz hissediyorsun diyor.Midem bulantim zaman zaman var ama cikarmadim hic.Ayni zamanda kasik agrilarim vardi bole adet olacakmisim gibi dr hamilelikten dedi.Haftaya p.tesi kalp atislarini duymak icin dr gidicegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?