Kasım ayı hamileleri...

bnmki bişey demedi ama mide bulantılarından dolayı zaten hiç tadım yok ne yazıkki eşimi felan görmüyor gözüm zaten giremiyoz yani

evet canım yaa dershanede çalışıyorum hakkaten zor oluyormuş son dönemlerde nasıl olacak bilmiyorum çok dayanılmayacak gibi değilde ben bebeğime bi şey olmasından korkuyorum yoksa ben sorun değilim de ...

inş.hep böyle bulantısız geçer de sağlıkı sıhhatli geçiririz hepimziiz

kolay gelsin bende haftaiçi gelmesin istiyorum öğrenciler yoruyor

ya acba tam olarak nezaman duyabılıcem kalp atıslarını sabırsızlanıyorum.bu benım ıkıncı hamılelegım ama sankı ılkmıs gıbı heycanlıyım.e artık normaldır 5 sene oldu.yuce rabbım hayırlısıyla saglıklı bır sekılde bebeklerımıı kucagımıa almayı nasıp etsın bıze ınsallah =)

eğer devam etseydi 8. haftanın içinde olacaktım maalesef boş gebelikmiş 3 gün oldu kürtaj oldum umarım bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yaşadıklarım rüyaydı geldi geçti sanki

Cok üzüldüm Allah tekrar sağlıklı bir sekilde nasip eder insallah.

Arkadaşlar benim sol yumurtalıkta inanılmaz ağrı oluyor,dr normal dedi ama bir düşük yapmıştım çok korkuyorum.regl ağrısı gibi değil,biri tırnaklıyormuş gibi ağrıyor ve tek taraflı sadece solda

canım yaa çok üzüldüm hiç belirtisi felan olmadı mı yani 7 haftayı bitirdikten sonra mı belli oldu boş gebelik oldğu? inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur sağlıklı bir bebek..

kolay gelsin bende haftaiçi gelmesin istiyorum öğrenciler yoruyor

aynen.... şuan pazartesi sendromum başladı yani sanki günler geçmek bilmiyor ...

dershane daha yoğundur allah yardımcısı olsun bütün çalışanların

geçmiş olsun arkadaşım inşallah yeniden gebe kalırsın ve bebeğini bu kez kucağına alırsın

gerçekten çok üzüldüm.. böyle olaylar beni de çok korkutuyor ...

Canlar bende hamileyim.Cuma günü öğrendim.SAT tarihi 21 ekimdi yani 6 haftalık oluyor.Çok mutluyum.Allah herkeze nasip etsin.Yarın bende kese görünmesi için gidicem dr.Kızlar dua edin inşallah normal bir gebeliktir.

kızlar ben bu gece bir acile gitmek zorunda kaldım kasık ağrısı ile korktum yani keseyi gördü düzenli dedi hafta gel kalbini dinleyelim dedi bakalım heyecanla bekliyorum

günaydıın canlar günler geçmiyor ya daha 2 hafta var bebeğiimin kalp atışlarını ve kendisini görmeye Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin korkuyorum bazen her şey yolunda gider inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…