Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaa kızlar 15 gundur duzenli test yaptim ilk 5 dakikada simdiye kadar cikmis en koyu testim bu bi daha da bu kadar olmadı ne dersiniz? Ertsesi günü değerlendirdik. Kasımlarında kasilma ve batma hissediyorum acaba döllenmeyi hissediyor olabilir miyim
canım daha bunda yumurtlama yok. Daha koyu olması gerekiyor T çizgisinin.

@GulYuzlumm kızlar ikinizin de yaşı çok genç. neden böyle şeyleri takıyorsunuz kafaya? size de yazık, eşinize de yazık, evliliğinize de yazık. kaldı ki siz de biliyorsunuz stres bu süreçte en büyük engellerden biri. insanlar hep konuşur. şöyle düşünün, siz şimdi hamile kalıp doğum yapsanız, daha o bebek yaşına girmeden size ikinciyi sormaya da başlayacaklar. o zaman hemen ikinciyi yapma ihtiyacı mı hissedeceksiniz ya da evlenmemiş olsaydınız neden evlenmediğinizi de soracaklardı. bunun maalesef sonu yok. dediğim gibi insanlar hep konuşur, hep de konuşacaklar
Öyle canım bunun sonu yok napalm ister istemez kafaya takılıyor evet daha genciz ama benim eşimin değerleri düşük bir kaç problem daha var sadece aşılamayı deneyeceğim olmazsa zaten 2-3 yıl ara vereceğim.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

😶😶😶😶

Eklentiler

• Screenshot_20201107_112709_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201107_112709_com.android.chrome.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 138
Evet canım gidiyorum aralıkta korunmayı bırakalı 1 sene olacak 1.5 yıllık evliyim çok üzülüyorum olmuyo olduramıyorum ne yaptıysam neler içtiysem olmuyo 😔
En güzeli doktora gitmek canım ben rahatladım doktora gidince sanki herşey düzene girdi ☺️ ben sana özelden mesaj atayım birbirimize yazalım durumlarımı yaşadıklarımızı paylaşalım

Kızlar bende kan verdim. Yarım saat sonra sonuç çıkacak çok heyecanlıyım😬
Ayyy hadi inşallah güzel haberler dönüş yaparsın🤲Normalde sosyal medyayı bile pek aktif kullanmam.Ama gebelik düşünmeye başladıktan buraya abone oldum resmen.🤭Telefonumda kısa yol oluşturdum hemen bildirimlerde mesajlarda hamiş var mı bakıyorum🤗Eşime diyorum Kasım ayı bereketli ay!...Kızlar duydunuz mu Kasım da aşk başka😍😍😍Aşkla zevkle yapın bebişlerinizi💃💃💃💃

İnşallah canım 🙏🏻 Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun⭐️ Doktor kese için gün verdi mi peki ?
evet çarşamba günü gel keseye bakalım değerin 4 bine yakın olur görürüz belki göremezsek yeniden kan testi yaparız dedi. hayırlısı bakalım. inş görürüz göremesek de 2 gün sonra zaten 2 katlarda görürüz cuma yani.

Kasıklarıma ağrı girdi biraz kanamam oldu sonra iki parça geldi kızlar bu ne olabilir :KK43:
Biri serçe parmağımın tırnağı kadar diğeri de şarj kablosu kalınlığında parmak kadar uzunlukta şerit gibi, dokundum elledim resmen et parçası, sümüksü yapıda değil.. inşallah yerleşme kanamasıdır :KK43:
canım bendede aynısı oldı ama parça değil bir tatlı kaşığı kadar bordo renkli kan geldi sonra kahverengiye dönüştü gece gelince doktora gidemedim sabah gittim değerim güzel yükselmişti ama beni uyardı rahim duvarın istediğim gibi kalın değil yatıp dinlenmem lazım dedi. 3 gündür yatıyorum kahverengi lekelerimde biraz azaldı. inş yerlerimedir bir kontrole git istersen

Bana da pazartesi tekrar gel 2 katı olması lazım bakalım dedi folik asit verdi. Perşembe de gel keseye bakalm dedi 🤗

Selam arkadaşlar. Hastanedeyim simdi doktor ultrasonla baktı göremedi alt muayene yaptı ultrasonla Orda da göremedi kan istedi dua edin 🤲🏻
Canm daha cok erken 5haftalikken alttan anca kese gozukuyor genelde zaten degerinide gordum simdi cok guzel inşallah saglikla yukselir 🥰

Ayyy hadi inşallah güzel haberler dönüş yaparsın🤲Normalde sosyal medyayı bile pek aktif kullanmam.Ama gebelik düşünmeye başladıktan buraya abone oldum resmen.🤭Telefonumda kısa yol oluşturdum hemen bildirimlerde mesajlarda hamiş var mı bakıyorum🤗Eşime diyorum Kasım ayı bereketli ay!...Kızlar duydunuz mu Kasım da aşk başka😍😍😍Aşkla zevkle yapın bebişlerinizi💃💃💃💃
Al bendende o kadar canım ya bende sosyal medya pek kullanmayı tercih etmiyorum ama burayı takip ediyodum en sonunda ailenin bir üyesi oldum
Benimde hayatımın ilk ve tek aşkıyla Kasım'da yuvamızi kurduğumuz için kasimdada aşk meyvemiz gelsin istiyorum :KK68:

X