Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar normal gebelik testi yaptım bat 6 kasım ama sanki var gibi ne dersiniz?

Eklentiler

• 20F5823A-433D-46D1-8774-468FD384A342.jpeg
    20F5823A-433D-46D1-8774-468FD384A342.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 72
Fotoğrafta belli olmuyor. Bende dün yaptım normalde hafif çizgiyi gördüm ama foto çekince gözükmedi. Kan verecekmisin ?
Aynen bende de fotoğrafta gözükmüyor ama sanki testte çok silik gördüm gibi fakat emin olamıyorum. erken gebelik testini regli gününde yaptım olsaydı herhalde koyu çizgi çıkardı diye düşünüyorum o yüzden kan vermek istemiyorum açıkcası ama yinede bugün beklicem regli olmazsam yarın kan veririm büyük ihtimal

FB088829-3197-4AB6-B2A8-D83FD33B36F6.jpeg
Kızlar diğer markalar (Miratech,ovula)pozitif verince güvenemedim gidip predictor erken gebelik testi aldim.Cizgi baya koyu cıktı.Hala inanamiyorum en umutsuz oldugum ay bu aydı.🥰Cok az deneme olmustu.Umarım sağlıklıdır.
Henüz kan vermedim.ne sıklıkta kan vermeye gitmem gerekiyor doktora ne zaman gidim ay hala şaka gibi.Sabah cok ağladım görür görmez.Her ay kendime bir sürü belirti yaratmışım simdi daha iyi anliyorum.Herkesin klasik cümlesi akısına bırakmak takmamak vardı ya,cidden ise yariyormus.😇

Ben çok şaşırdım ya teste hemen mi çıktı koyumu çıktı ?canım
Evet baya baya ikinci çizgi çıktı ama sorun şu bugün sabah kalktım yeniden evde test yaptım çizgi epey bir silik..
Ben hiç birşey anlamadım bu işten, bilime ters düştük resmen :)

2 güne reglim gelecek bakalım, gelecek mi gelmeyecek mi? gerçekten bende aşırı şaşkınım, psıkolojik testleri de pozitif çıkaramam herhalde.

Beni de ekler misiniz? Bat 15 kasım 💕
Beni de ekler misiniz 10 kasım bat 🌸 newmoon10 newmoon10
Merhaba bat 14 kasim benide eklermisiniz
Merabaaa 30 kasıma beni de eklermisin cnm Allah isteyen herkese bana da dahil nasip etsin inşallah 😇😇😇😇
16.11 nasip Rabbim o mucizeyi ne zaman yaratacagini bilendir biz uzuluyoruz yipraniyoruz fakat bize hayir gibi gelen seylerde bazen şer vardir bizler bilemeyiz fakat Rabbim bilir tevekkeltu ALLAH
Rabbim hepimizin kucagini doldursun dua edin her sabah her gece her dakika gelecek olani ancak Rabbim verir
28.11.2020 beklenen regl tarihim 🙏🏻
Merhaba, 30 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum. Beklenen adet günüm 16 Kasım inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
Sizlerde biraz gebelik ile ilgili yaptıklarınızdan bahseder misiniz? Ovulasyon testi kullanıyor musunuz , yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz bi rahasızlığınız var mı v.s. :) Hepinzi ekledim listeye.

Çok ilginç gerçekten ama tabi kan testi güvenilir bence. Bir de değerin çok mu düşük çıktı belki kan değerinde de umutlu bir rakam çıkmıştır.
1.20 çıktı canım sonuç.
Benim ablamda evdeki testlerde pozitif görüp kanda 2 kere negatif görmüştü ama hamileydi.
Doktor geç döllenme ise kanda çıkmaması normal demişti o zamanlar.

Neyse iki güne regli olursam sorun çözülecek, bu belirsizlik beni dahada sıkıyor

Selam hanımlar. Bugün regli günüm regli olmayı bekleyemedim erken gebelik testi yapayım dedim 🙄🤦🏻‍♀️ Çok emin olamadım fotoğrafları ekliyorum buraya. Yardımcı olur musunuz sizce durum nedir? Bazı fotoğraflarda sanki çok çok hafif çizgi var gibi ama başka fotoğrafta gözükmüyor. Fotoğrafı hemen hemen aynı saniyelerde çektim. Erken gebelik testinde de çizgi silik çıkınca yine gebelik var sayılıyor mu? Ve gebelik olsaydı erken gebelik testinde koyu bir çizgi çıkardı dimi?
canım ben fark ettim var gibi bir 2 gün daha bekle yeniden test dene yada kan ver sanırkm çok yeni. hayırlı olsun şimdiden

Canım bende iğnenin 12.günü yaptırdım negatıf çıktı kanda ama hiç testte bakmadm çok garipmiş seninki değerin kaç çıktı? Yani mutlaka kan daha guvenılırdır ama testte pozitif kanda negatif olması garip?
Doktor kan testinin regli gecikince verilmesi gerektiğini, çok yeni ise çıkmayabileceğini savunuyor şuan bana. reglimi bekliyoruz.

Sonuçta bu hormon vücüdumda ama doğru ama yanlış varki idrarda çıktı, idrara etki eden bu hormonun kanda görünmemesi aşırı saçma geldi bana.

Bundan 10 yıl önce ablamda hamileliğini böyle öğrenmiş evde pozitif kanda negatif almış hemde iki kez ama hamileymiş.
İnşallah kaderim ablam gibidir bu anlamda ne diyeyim.
Değer 1.20 çıktı bu arada

newmoon10 newmoon10
31 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum. Beklenen adet tarihi 16 kasım,
Söyleyeceklerim bu kadar
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum😬😂
Canım ekledim senide hoşgeldin. :)

Selam hanımlar. Bugün regli günüm regli olmayı bekleyemedim erken gebelik testi yapayım dedim 🙄🤦🏻‍♀️ Çok emin olamadım fotoğrafları ekliyorum buraya. Yardımcı olur musunuz sizce durum nedir? Bazı fotoğraflarda sanki çok çok hafif çizgi var gibi ama başka fotoğrafta gözükmüyor. Fotoğrafı hemen hemen aynı saniyelerde çektim. Erken gebelik testinde de çizgi silik çıkınca yine gebelik var sayılıyor mu? Ve gebelik olsaydı erken gebelik testinde koyu bir çizgi çıkardı dimi?
Canım ben pek bişey göremedim istersen biraz daha bekle haftaya tekrar yap şuan bişey yok gibi duruyor belkide erkendir . :KK43:

Kızlar hamileyim 😍 kan testi yapmadım daha yine yazarım :)))))
Süper bi haber kuzum sende sorularımızı cevaplar mısın paylaşmıştımya madde maadde sorular herkese fikir olması açısından :)

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

Eki Görüntüle 2714790 Kızlar diğer markalar (Miratech,ovula)pozitif verince güvenemedim gidip predictor erken gebelik testi aldim.Cizgi baya koyu cıktı.Hala inanamiyorum en umutsuz oldugum ay bu aydı.🥰Cok az deneme olmustu.Umarım sağlıklıdır.
Henüz kan vermedim.ne sıklıkta kan vermeye gitmem gerekiyor doktora ne zaman gidim ay hala şaka gibi.Sabah cok ağladım görür görmez.Her ay kendime bir sürü belirti yaratmışım simdi daha iyi anliyorum.Herkesin klasik cümlesi akısına bırakmak takmamak vardı ya,cidden ise yariyormus.😇

Sabah sabah iki güzel haber arkadaşlar kan testi sonuçlarınızıda aldıktan sonra mutlaka paylaşın sizlerede müthiş gebelik ikonu eklemek istiyoruuummm :) :)

Eki Görüntüle 2714790 Kızlar diğer markalar (Miratech,ovula)pozitif verince güvenemedim gidip predictor erken gebelik testi aldim.Cizgi baya koyu cıktı.Hala inanamiyorum en umutsuz oldugum ay bu aydı.🥰Cok az deneme olmustu.Umarım sağlıklıdır.

Birde aşağıdaki soruları cevaplar mısınız güzel bayanlar :)

canım bu arada sen bizim listemize adını yazdırmamışsın beklenen adet tarihini yazabilir misn senide listeye ekleyeyim :)

Canım ekledim senide hoşgeldin. :)

Canım ben pek bişey göremedim istersen biraz daha bekle haftaya tekrar yap şuan bişey yok gibi duruyor belkide erkendir . :KK43:

Süper bi haber kuzum sende sorularımızı cevaplar mısın paylaşmıştımya madde maadde sorular herkese fikir olması açısından :)

Merabalar Benide eklermisin ümidim yok ama 10 kasım :KK43:

X