Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım senide ekledim listenin en başına :) bizlerede kontrol sonrası bilgi verir misin? 3 ay yumurtlamamakta epey uzun sürmüş peki bu 3 ay içinde adet oldun mu hiç?

Selam canım senide ekledim listenin en başına :) bizlerede kontrol sonrası bilgi verir misin? 3 ay yumurtlamamakta epey uzun sürmüş peki bu 3 ay içinde adet oldun mu hiç?
Evet adet oldum testlere rağmen yumurtladığımı da düşünüyordum açıkçası bi de doktor takip etsin diye gidince öğrendim ki gelişmiyormuş yumurtalıklarım zaten 10 senedir pcos olduğumu biliyordum az çok bunları yaşıyacağımı tahmin ediyordum yani tecrübelerimide sizinle paylaşıcam inşallah

Klomenden sonra ki ilk 1 ayın bu değil mi canım. İnşallah düzene girer Bende çok bilgi sahibi değilim bu konu hakkında klomen yumurtanın gelişmesinimi sağlıyor peki ?

Klomenden sonra ki ilk 1 ayın bu değil mi canım. İnşallah düzene girer Bende çok bilgi sahibi değilim bu konu hakkında klomen yumurtanın gelişmesinimi sağlıyor peki ?
Evet 5 ekimde kullanmaya başladım 5 gün kullandım evet yumurta büyütmek içinmiş ayrıca bi de takviye verdi inofolic diye içinde folik asitte varmış o da yumurta gelişimini destekliyormuş gün verdi değerlendirmem için cumarteside kontrol var çatlamış mı öğrenicem sürekli bi kasık ağrım var umarım büyüyorlardır

merhaba benide aranıza alırmısınız 25 yaşındayım, 3 senelik evliyim 2 normal gebelikten düşük ve kürtajım ve geçen ay kimyasal gebeliğim var... bat 10 u gibi..pkosum prolaktinim yüksek onun içinde ilaç kullandım uzun süredir femara kullanıyorum. bir kaç defa çatlatma iğneside vuruldum ama işe yaramadı. Doktor kromozom ve ekstra testler istedi onlarıda yaptırdım bir yandanda devam inşallah Rabbim bizide evlat sahibi yapar inşallah. Psikolojim alt üst artık ama olsun :) bir umut

Bence faydasını gördüğün için belirtilerini hissetmeye başlamışsın cumartesi günü güzel haberler duyarsın inşallah bize de haber ver
Hoşgeldin aramıza canım Yorucu süreçler geçirmişsin ama yaşın genç. Hiç bu konu üzerinde çok düşünme hayat süprizlerle dolu ve genelde beklenmedik anda çalıyor kapımızı, sende umarım nasibini alıp haberi verirsin

merhaba canım ekledim senide. inşallah uğurlu gelir topiğimiz hepimize :)

Hoşgeldiniz kızlar kalabalıklaşıyoruz. yeni yeni hamilelerle dolacak yakında buralar Sizleride tanıyalım mı ?
Hoşbuldum 35 yaşındayım ben 3 yıllık evliyim. ilk yıl gebelik oluşmayınca doktora gittim rahim filmi çekildi tüplerim kapalı çıktı. direk tüp bebeğe yöneldik gebelik oluştu ama boş gebelik oldu. daha sonra istanbul şişli ecomara gittim rahim filmi için cevat hocaya çok şükür tüplerimi açtı. 1 ay sonra ben hamile kaldım ama 9. haftada kalp atışı durdu kürtaj felan onuda kaybettim yani. 20 gün önce bartolin kisti ameliyatı oldum ve tekrar rahim filmi çektirdim kürtajdan dolayı ve tüpler yine kapalı çıktı çok şükür açıldı. ameliyattan dolayı dikişlerim henüz düşmedi o yüzden ilişki şuanda olmuyor biran önce düşmesini ve yumurtlama günlerimi kaçırmamayı umut ediyorum :) benim durum böyle

Canım geçmiş olsun zor bir süreç geçirmişsin ancak anlamadığım şey şu açılan tüpler tekrar nasıl kapanmış? İnsan vucudu ne kadar garip ya

Beni de ekler misiniz Bat 6 Kasım, inşallah bu ay olur newmoon10

Canım geçmiş olsun zor bir süreç geçirmişsin ancak anlamadığım şey şu açılan tüpler tekrar nasıl kapanmış? İnsan vucudu ne kadar garip ya
çok sağol canım. Kürtaj yapılırken, veya enfeksiyondan dolayı kapanabiliyormuş başıma geldi öğrenmiş oldum. yani film çektirdim tüplerim açık diye garanti konuşmamak lazım mış

Hiç öyle düşünme kuzum benim 3 yaş küçük erkek kardeşim var Allah eksikliğini göstermesin kendi doğurduğum çocuğum gibi seviyorum onu benim olan herşey onun olsun. O da bana çok düşkündür ama kızlar daha başka tabi. yani farklı iki cinsiyet de olsa birbirine ilerde yoldaş olabilirler Rabbim nasip ettiyse hayırlısıysa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…