5li aldım 25 tlOvülasyon testlerini ne kadara alıyorsunuz kızlar ben miratech 5 li 32 liraya alıyorum çoklu almak daha mantıklı dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5li aldım 25 tlOvülasyon testlerini ne kadara alıyorsunuz kızlar ben miratech 5 li 32 liraya alıyorum çoklu almak daha mantıklı dimi
27 canımm yasım ilk gebelikte düsük yaptım 6 ay bekledm smdi tekrqr deniyorumHoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Selam hoşgeldin canım ekledim senide.Benide eklermisiniz 14 ekim hasta oldum uygulamaya göre beklenen tarih 12 Kasım
inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur canım.27 canımm yasım ilk gebelikte düsük yaptım 6 ay bekledm smdi tekrqr deniyorum
Bu arada bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim bu ay denemeye başladık bizde fakat ben ovulasyon testleriyle yumurtlamayı takip ediyorum 55-60 günde bir nerdeyse adet oluyorum hormonlarıma da baktırdım fakat herhangi bir problemim yok doktor yumurtan geç çatlıyordur bunda bi sıkıntı yok dedi. Şimdi ovulasyonun 21.günündeyim hala yumurtlama görmedim mesela.
Yaşlarımız yakınmış bende tanıtayım kendimi 28 yaşındayım 4.5 yaşında bi oğlum var. Hep tek çocukta kalmak istedim. Hala bu fikrimden uzaklaşamıyorum.. eşim çok istiyor artık yaş farkınında açılacağını bu senede olmazsa bende istemiyorum felan dedi. Zor bi çocuktu benimki 1.5 yaşına kadar kolikti aşırı hareketliydi vs vs. Ne zaman konuşmaya başladı o zaman anlaşabilir olurduk. Şimdi daha rahatım sanırım bu rahatlığın vermiş olduğu duyguyla biraz bebek özlemi de var. Anaokuluna başlayacak seneye ve eşim ev işlerine yardımcıda alırım diyor yine de çok kararsızım kızlar sırf bu yüzden düzenli olan adetim bile bu ay gecikti oğlum büyüyünce kardeşim neden yok der mi kardeş ister mi o zamanda yaşım geç olur yapamam diye de düşünüyorum. Bununla ilgili topikte açtım çoğu kardeşi olsun dedi az önce başka bi topik gördüm herkes tek çocuktan yana benim gibi düşünüyorlar onun gelişimi, ileride evlenince bağlarının gene kopacağını, kardeşlik ilişkilerinin çokkalmadığını vs vs. Sizlerinde fikrini alabilir miyim bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ya da ne düşünürdünüz?27 canımm yasım ilk gebelikte düsük yaptım 6 ay bekledm smdi tekrqr deniyorum
Canım bende 10 yaşına kadar tek çocuktum bu duyguyu çok iyi bilirim. Tek çocuk olmak çok zor kıskanç bencil bi karakteri oluyor çocuğun misal ben sıra arkadaşımı bile paylaşmak istemezdim tenefüslerde bile sadece benimle olsun isterdim. ama sonra bu böyle olmaz dedi ailemde ikinci çocuğa karar verdiler. Yaş farkı çok olunca da biraz zor oluyor aklında olsun o yüzden bence maddi olarakta gücünüz yetiyorsa ikinci çocuğa bi şans vermekte fayda var. Nasip belki her şey daha güzel olur.Yaşlarımız yakınmış bende tanıtayım kendimi 28 yaşındayım 4.5 yaşında bi oğlum var. Hep tek çocukta kalmak istedim. Hala bu fikrimden uzaklaşamıyorum.. eşim çok istiyor artık yaş farkınında açılacağını bu senede olmazsa bende istemiyorum felan dedi. Zor bi çocuktu benimki 1.5 yaşına kadar kolikti aşırı hareketliydi vs vs. Ne zaman konuşmaya başladı o zaman anlaşabilir olurduk. Şimdi daha rahatım sanırım bu rahatlığın vermiş olduğu duyguyla biraz bebek özlemi de var. Anaokuluna başlayacak seneye ve eşim ev işlerine yardımcıda alırım diyor yine de çok kararsızım kızlar sırf bu yüzden düzenli olan adetim bile bu ay gecikti oğlum büyüyünce kardeşim neden yok der mi kardeş ister mi o zamanda yaşım geç olur yapamam diye de düşünüyorum. Bununla ilgili topikte açtım çoğu kardeşi olsun dedi az önce başka bi topik gördüm herkes tek çocuktan yana benim gibi düşünüyorlar onun gelişimi, ileride evlenince bağlarının gene kopacağını, kardeşlik ilişkilerinin çokkalmadığını vs vs. Sizlerinde fikrini alabilir miyim bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ya da ne düşünürdünüz?
Sağol canım oğlumda çok mutlu bi çocuk hayat dolu elimizden geldiğince şımarık yetiştirmemeye calısıyoruz ama dediğin bi konu çok doğru dışarıda oyun oynarken 1 tane arkadaşa çok bağlı olabiliyor, o çocuk eve gidince peşinden "canım arkadaşım nereye gittin kaybettim seni" diye deli gibi ağlıyor Bütün çocukları, insanları seviyor sevgi pıtırcığı resmen. Her görende bayılıyor o kadar belli ediyor çünkü. Ben de hep istedimki en iyi şekilde yetiştireyim. Maddi durumumuz çok şükür yeterli manevi olarakta tabi evde bi yardımcı yükümü hafifletirse stresimde az olur çocuklarımla daha iyi vakit geçiririm zaten ilki anaokulaunda çoğunlukla olcak diye düşündüm, bakalım Nasip artık bu ay ne olacakCanım bende 10 yaşına kadar tek çocuktum bu duyguyu çok iyi bilirim. Tek çocuk olmak çok zor kıskanç bencil bi karakteri oluyor çocuğun misal ben sıra arkadaşımı bile paylaşmak istemezdim tenefüslerde bile sadece benimle olsun isterdim. ama sonra bu böyle olmaz dedi ailemde ikinci çocuğa karar verdiler. Yaş farkı çok olunca da biraz zor oluyor aklında olsun o yüzden bence maddi olarakta gücünüz yetiyorsa ikinci çocuğa bi şans vermekte fayda var. Nasip belki her şey daha güzel olur.
Canım inşallah güzel haberler alırız senden :) Herhangi bir belirtin var mı? Birde erken gebelik testi falan yaptın mı?Merhaba ardakaşlar, bizde denemelere geçen ay başladık ovülasyon testi ile, bugün adet günüm normalde daha olmadım, 3 gün önce kan testi yaptırdım değer 1,25 ama nedense içimde bir umut var.. Bikaç gün olmazsam tekrar test yapacağım
Olmazsa çalışmalara devam :) inşallah hepimiz Kasım ayı hamile oluruz ❤
İnşallah, sol kasıkta ara ara batma oluyor ağrı değil. Belirtilere baktım kasıkta batma oluyormuş ama yinede çok ümitlenmek istemiyorum. Erken gebelik testi yapmadım direk kan vermiştim ama değer çok düşük çıktı çok hayale kapılmak istemiyorum açıkcası birazdaha bekleyeceğim olmazsam test yapıcam :)Canım inşallah güzel haberler alırız senden :) Herhangi bir belirtin var mı? Birde erken gebelik testi falan yaptın mı?
Listeye ekledim senide canım hoşgeldin. Evet ovulasyon testini adetim bittiği günden beri kullanıyorum benim düzensiz olduğu için biter bitmez başladım.Ovulasyon testlerini aldınız mı
Hoşbuldumm ben de siparis vercem hangi markayı kullanıyorsunuzListeye ekledim senide canım hoşgeldin. Evet ovulasyon testini adetim bittiği günden beri kullanıyorum benim düzensiz olduğu için biter bitmez başladım.
Ablamında cocugu kolıktı 3 kisi anca yettik 1 bucuk yasına kde su anda 3 yasına girdi hazıranda ve masallah o kdr cok akıllıkı ve ablama soyledm sırf rahat etmek ıcın veya tek olsn bütün imkanlarım onun olsn fikri bence cok yanls helekı calısmıosanz bı ısınızde yoksa bütün emegnızı onlaea vereblck gücünüz var bence yardımcıyada ıhtyc yokki annelermz mesela kac cocukla calısmslar bence tek cocuk onun için bencillik ablama söyledm mesela ben su anda ilk derde düsünce kocamı annemı değik ablamı arıyorum cnku o en yakın arkdsm düsük yaptm onu aradm ilk ve o olmasa ben cok kötü olrdm bence ileriyi de düsünün hanımlar cocugunuzun siz öldüğünüzde ne durumda bi aileyle kalcanı dusunun kurduğu ailenin kötü olunca kimi aricak arkdnzda tek cocuk değil bi aile bırakınYaşlarımız yakınmış bende tanıtayım kendimi 28 yaşındayım 4.5 yaşında bi oğlum var. Hep tek çocukta kalmak istedim. Hala bu fikrimden uzaklaşamıyorum.. eşim çok istiyor artık yaş farkınında açılacağını bu senede olmazsa bende istemiyorum felan dedi. Zor bi çocuktu benimki 1.5 yaşına kadar kolikti aşırı hareketliydi vs vs. Ne zaman konuşmaya başladı o zaman anlaşabilir olurduk. Şimdi daha rahatım sanırım bu rahatlığın vermiş olduğu duyguyla biraz bebek özlemi de var. Anaokuluna başlayacak seneye ve eşim ev işlerine yardımcıda alırım diyor yine de çok kararsızım kızlar sırf bu yüzden düzenli olan adetim bile bu ay gecikti oğlum büyüyünce kardeşim neden yok der mi kardeş ister mi o zamanda yaşım geç olur yapamam diye de düşünüyorum. Bununla ilgili topikte açtım çoğu kardeşi olsun dedi az önce başka bi topik gördüm herkes tek çocuktan yana benim gibi düşünüyorlar onun gelişimi, ileride evlenince bağlarının gene kopacağını, kardeşlik ilişkilerinin çokkalmadığını vs vs. Sizlerinde fikrini alabilir miyim bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ya da ne düşünürdünüz?
Ve o da bu konsmamın üstüne denedi ilk ay 2.ye kaldı canm korkma heleki snnki cok yas farkı olcak yanı emdiselenck bi durum yokAblamında cocugu kolıktı 3 kisi anca yettik 1 bucuk yasına kde su anda 3 yasına girdi hazıranda ve masallah o kdr cok akıllıkı ve ablama soyledm sırf rahat etmek ıcın veya tek olsn bütün imkanlarım onun olsn fikri bence cok yanls helekı calısmıosanz bı ısınızde yoksa bütün emegnızı onlaea vereblck gücünüz var bence yardımcıyada ıhtyc yokki annelermz mesela kac cocukla calısmslar bence tek cocuk onun için bencillik ablama söyledm mesela ben su anda ilk derde düsünce kocamı annemı değik ablamı arıyorum cnku o en yakın arkdsm düsük yaptm onu aradm ilk ve o olmasa ben cok kötü olrdm bence ileriyi de düsünün hanımlar cocugunuzun siz öldüğünüzde ne durumda bi aileyle kalcanı dusunun kurduğu ailenin kötü olunca kimi aricak arkdnzda tek cocuk değil bi aile bırakın
Ben normalde laboquick marka kullanıyorum ama bitti şimdi innovita kullanıyorum 2 gündür. minnakkurabiyerlerden aldım instagramdan innovitayı laboquick ise gittigidiyordan çoklu almıştım.Hoşbuldumm ben de siparis vercem hangi markayı kullanıyorsunuz