Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 yasnda bi kzm var 2. yi denedik ekimde ksmet olmadı kasmda sizlerle bekliyorum insallah
2. Çocuğu Yeni mi düşündünüz
Hoşbuldum 35 yaşındayım ben 3 yıllık evliyim. ilk yıl gebelik oluşmayınca doktora gittim rahim filmi çekildi tüplerim kapalı çıktı. direk tüp bebeğe yöneldik gebelik oluştu ama boş gebelik oldu. daha sonra istanbul şişli ecomara gittim rahim filmi için cevat hocaya çok şükür tüplerimi açtı. 1 ay sonra ben hamile kaldım ama 9. haftada kalp atışı durdu kürtaj felan onuda kaybettim yani. 20 gün önce bartolin kisti ameliyatı oldum ve tekrar rahim filmi çektirdim kürtajdan dolayı ve tüpler yine kapalı çıktı çok şükür açıldı. ameliyattan dolayı dikişlerim henüz düşmedi o yüzden ilişki şuanda olmuyor biran önce düşmesini ve yumurtlama günlerimi kaçırmamayı umut ediyorum :) benim durum böyle
Ya benimde başımdan 1 kürtaj geçti. Film cekilmeden anlaşılmaz mı :KK43:

çok sağol canım. Kürtaj yapılırken, veya enfeksiyondan dolayı kapanabiliyormuş başıma geldi öğrenmiş oldum. yani film çektirdim tüplerim açık diye garanti konuşmamak lazım mış
Film kontrol amaçlı çektirebilirmiyim istesem ? Kadın doğumcuya mı gitmem gerekiyor gün içinde öğrenebiliyormuyum ?
Hiç öyle düşünme kuzum benim 3 yaş küçük erkek kardeşim var Allah eksikliğini göstermesin kendi doğurduğum çocuğum gibi seviyorum onu benim olan herşey onun olsun. O da bana çok düşkündür ama kızlar daha başka tabi. yani farklı iki cinsiyet de olsa birbirine ilerde yoldaş olabilirler Rabbim nasip ettiyse hayırlısıysa olur inşallah
Çok haklısınız kız da olsa erkekte olsa birisi kol kanat gerer diğeri anaç olur.. rabbim hayırlı evlat kardeş versin en önemlisi bu gerçekten ❤

Cemren0604 Cemren0604
Canım film çekilmeden kapalı olup olmadığını anlamak mümkün değil. ben 20 gün önce gittiğimde kürtajdan dolayı film çektirmek tüplerde sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için geldim demiştim. film çekilirken zaten sende ekrandan izliyorsun ilacın gidip gitmediğini zaten hemen sonucu veriyorlar

Cemren0604 Cemren0604
Canım film çekilmeden kapalı olup olmadığını anlamak mümkün değil. ben 20 gün önce gittiğimde kürtajdan dolayı film çektirmek tüplerde sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için geldim demiştim. film çekilirken zaten sende ekrandan izliyorsun ilacın gidip gitmediğini zaten hemen sonucu veriyorlar
Teşekkür ederim. Reglim bittiğinde bende gideyim içim rahat etsin ☹️

Ekledim canım herhangi bir ovulasyon testi kullanıyor musun yumurtlama takibi için?
Hayır canım hatta hiç kullanmadım, bu ay doğal kürlere başladım 🤗 ben nisanda kimyasal gebelik yaşadım,sonra 5 ay korundum, geçen ay ilk defa rutin olarak denedik olmadı, bu ay ikinci ay yani, bir sürü doğal kür buldum 😊 Mart ayındaki adetimden sonra ilk denememizde hemen hamile kalmıştım, geçen ay da kesin yine hemen olur dedim ama olmadı. Bu ay folik asite de başladım, adetim dün bitti bir sonraki adete kadar gün aşırı denemeyi planlıyorum 🤗

İşlemi yapan yerle yapan kişi arasında çok fark var canım. Ben ilkini sivasta yaptırdım ölüyorum zannettim diğer ikiside istanbulda aynı yerde yapıldı çok hafif ağrım oldu adet sancısı bile o ağrıdan fazlaydı
Off korktum şimdi😕 önce bu ay normal denesem mi acaba? Hsg yapılıncada 1 ay gebe kalınmamalıymış radyasyondan dolayı

2yildir ugrasiyoruz bizde aslinda 1yil ugrasip 3ay tedavi gorduk sonra doktorum ara verelim demisti .Cesaret edip baslayamamistim bir daha bu ay femara ve catlatma ignesi denedik.Adet olucak gibi sancım var sanırım Kasım tekrar denemesine kalıcam .Burda okudukca destek görüyorum 🥰

Çikolata kisti olanların hsg çektirmesinde bir sakınca var mı kızlar? Bilgisi olan var mı? 🤔

Ekim ayından ümidi kesmiş arkadaşlarımızı bat tarihleri ile birlikte böyle alalım :)

Yavaştan listemizi oluşturmaya başlayalım. B
at tarihleriniz ile birlikte ismimi etiketlerseniz sizleri tabloya dahil edeyim.

KullanıcıB.A.T.Sonuç
spring_01.11.2020
kafasikarisikkiz05.11.2020
tess0705.11.2020
umudum58 umudum58 05.11.2020
E c e E c e 06.11.2020
Merayyy Merayyy 08.11.2020
Cemren0604 Cemren0604 08.11.2020
sesett2308.11.2020
Ebru139109.11.2020
janabobc10.11.2020
Ppsta12.11.2020
A atmosfer39 12.11.2020
newmoon10 newmoon10 18.11.2020
Nehir44420.11.2020

newmoon10 newmoon10 bat 10 Kasım listeye ekler misiniz?

Off korktum şimdi😕 önce bu ay normal denesem mi acaba? Hsg yapılıncada 1 ay gebe kalınmamalıymış radyasyondan dolayı
Hayır hayır korkulacak hiç bişey yok ama uzmana olmakta fayda var. Bu ay dene inşallah gerek kalmaz olmazsada çektirirsin. Ben 3 sefer çektirdim hiç birindede bana korun bu ay gebe kalma felan demediler

X