- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
Yumurtlama tarihim 4 gün ileri attıNasıl oldu o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama tarihim 4 gün ileri attıNasıl oldu o
Ekledim canım hoşgeldin :)Merhaba benide eklermisiniz bat 15 kasım
Yaa bu süper sizi listeye ekledim pazartesi sonucunuzu mutlaka haber verin listede ilk hamilemiz siz olucaksınız muhtemelen :) Çok sevindim sizin adınıza inşallah güzl haberlerinizi alırız bildiğin pozitiif buuuu :) :)Kızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Canım hoşgeldin ekledim senide herhangi bir ovulasyon testi falan kullanıyor musun? birde yaş kaç veya herhangi bir problemin var mı?Merhaba benide ekleyebilirmisiniz. Bat 27 kasım. 16 aydır deniyoruz hiç gebe kalamadım. Kasımdan ümitliyim
düzelttim canım tarihini 13 kasım diye :)Benim bat tarihim değisti 13 kasım
ekledim kuzum ne zamandır istiyorsunuz birde herhangi bir ovulasyon testi falan kullanıyor musun? Yumurtlama gördün ve değerlendirdin mi?Kızlar Bat 3 Kasım, dün yani bata 5 gün kala kan testim negatif çıktı. Sonucun değişmeyeceği büyük bir olasılık olsada, Yinede bir mucize diyerek Totem olarak bende burda yerimi alsammı?
İnşallah iyiye işarettir kuzum :))Benim bat 16kasim kızlar az önce bir dakika boyunca sağ kasigim attı şimdide ara sıra atiyo ne olabilir
İnsan ne kadar heyecanlanıyor dimi :) Bazen adete az kalınca da değerin arttığını duymuştum inşallah seninki hamileliktendir :)Kızlar kan testim çıkmış beta hgc değeri 4,30 sizce hamile miyim:))
Referans aralığı 0-5 yazmışlar evet 5’i geçmemiş ama çok yakın, bir de bat 6 kasım, dr da 3 gün geçince kanda çıkar demişti oofff yardım edin :)
Hoşbuldum canım 25 yaşındayım bende 1 seneye yakındır bebiş istiyoruz pco var malesef henüz hamile kalamadım ovulasyon takibi yapıyorum dün piki gördüm bugün çatlama değerlendirdik beklemedeyim bakalım hayırlısıyla bu ay hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallahEkledim canım hoşgeldin :)
Yaa bu süper sizi listeye ekledim pazartesi sonucunuzu mutlaka haber verin listede ilk hamilemiz siz olucaksınız muhtemelen :) Çok sevindim sizin adınıza inşallah güzl haberlerinizi alırız bildiğin pozitiif buuuu :) :)
Canım 2 yıldır istiyorum.düzelttim canım tarihini 13 kasım diye :)
ekledim kuzum ne zamandır istiyorsunuz birde herhangi bir ovulasyon testi falan kullanıyor musun? Yumurtlama gördün ve değerlendirdin mi?
İnşallah iyiye işarettir kuzum :))
İnsan ne kadar heyecanlanıyor dimi :) Bazen adete az kalınca da değerin arttığını duymuştum inşallah seninki hamileliktendir :)
Benide eklermisin 2kasim olarakEkledim canım hoşgeldin inşallah tutmuştur güzel haberlerini alırız :)
Canım peki bahsettiğin tarihleri değerlendirdin mi? 1 hafta sonra bi erken gebelik testi yap istersen o zaman belli olur belki :)
Canım 6 kasım mı demek istedin? Eğer öyleyse 6 kasım olarak senide listeye ekleyeceğim :)
Yumurtlama olabilir mi acaba canım benimde bat 15 bugün çatlama oldu yakınız çünküBenim bat 16kasim kızlar az önce bir dakika boyunca sağ kasigim attı şimdide ara sıra atiyo ne olabilir
Evet canım düzelmeyecek bir şey değil sen tedavını ol inşaAllah değerin normale döner hemencecikÖncelikle teşekkür ederim ilgin için Salı günü için Çapa tıp fakültesinden randevumu aldım. Klomen çatlatma iğnesi inan bilmediğim konular. Benim tsh yüksek çıktığı için yavaş çalışıyormuş doktor ilacı kullanmaya başla 1 ay içindede düşebilecek bi değer dedi. Korun gibi cümleler kullanmadı. Açıkçası sormadım da. Dahiliye doktoruna sormak istiyorum. Şimdilik sadece aslanpençesi çayı içiyorum biraz sakinleştirdi beni Düşünmek bu hale getiriyor biliyorum ama hiç kimsenin elinde değil. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider Önce tiroid düzelir sonrada tedavime başlamış olurum çooooook amin
Kesin bir şey söylemek zor. Sanırım biraz erken olmuş test yaptırmak için. Benimde 6 Kasım bat. 3 unden önce düşünmüyorum test yaptırmayı. Artık bıktım negatif görmekten hatta bekleyebilirsem bu ay bekleyecegimKızlar kan testim çıkmış beta hgc değeri 4,30 sizce hamile miyim:))
Referans aralığı 0-5 yazmışlar evet 5’i geçmemiş ama çok yakın, bir de bat 6 kasım, dr da 3 gün geçince kanda çıkar demişti oofff yardım edin :)
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Aileniz nasıl iyimi?Cevap veremedim. Ailem İzmir'de deprem çok korkuttu bizi ben yaklaşık 10 aydır deniyorum. Spiral vardı. Kasımda çıkardık ama ondan sonra ki denemeler henüz tutmadı. Bir hafta var bakalım heyecAn ile bekliyorum.
Ben bundan yaptım hemen cıktı canımKızlar bu erken gebelik testi adetiniz geciktiğinde diyor, adet olmadan 3-4 gün önce demiyor sizce yarın sabah yapayım mı yoksa bekleyeyim mi?
Predictor kullanan var mı aranızda?
Bildiğim kadarıyla bu hızlı sonuç veren testi aynı markanın birde erken gebelik olanı var canımKızlar bu erken gebelik testi adetiniz geciktiğinde diyor, adet olmadan 3-4 gün önce demiyor sizce yarın sabah yapayım mı yoksa bekleyeyim mi?
Predictor kullanan var mı aranızda?
Aaaaa erken gebelik dememe rağmen bunu vermedi express olanı verdi.. kutuyu da attım neyse artık ondan da alırım teşekkürler canımBen bundan yaptım hemen cıktı canım
1 2 güne pik olur bu canım bence günde 2 defa yapmalısın kaçırmaman adına çünkü koyulmuşMerhaba arkadaşlar uygulamada ovulasyonuma 3 gün var. Şuan testim böyle cıktı T çizgim kaç günde koyulasır yoksa bir günde 2 kez test yapmalı mıyım kaçırmamak için.
Ayy cnm insallah vardir bnmde bat 2kasim ben daha yapmadim test silik cikarsa kafam karismasin diye pazartesiyi bekliyorum bakalim guzel haberler aliriz insallahKızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Benim kırmızılar dün geldi morelim çok bozuk
Kullanıcı B.A.T. Sonuç Beyazmelek11
01.11.2020 @aysebasar 01.11.2020 C corekotuannesi C corekotuannesi 01.11.2020 @gecenin_resmi 01.11.2020 @destinalar
01.11.2020 @Nurcaner66
01.11.2020 @SimgeBA
01.11.2020
batdaşlarım çok az kaldı var mi belirtisi olan, test yapan