Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün kan verdim ama ancak bugün öğleden sonra 3 gibi çıktı. Görev gereği doğudayım. Şartlar anca bu kadar. Sonucumuz 94 ☺️ Çok küçüğüz daha 😁
Hayırlı ugurlu olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah sag salim kucağınıza alin 💐 kaç haftalık peki şimdi

Hayırlı ugurlu olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah sag salim kucağınıza alin 💐 kaç haftalık peki şimdi
Sata göre 5+5 ama adete bir hafta kala yumurtlama oldu yani geç döllenme. Ancak 4 haftalık falanız. Şimdi sürekli bebek geriden geliyor muhabbeti olacak 🤦🏻‍♀️

😂😂 Geriden gelmiş ama bak annesine yetişmiş bayagı azimli maşallah
30 kasımla Kasım ayını tutturdu daha ne olsun ☺️☺️ Bu arada erken gebelik testlerine boşuna para vermeyin. Bu ay fazlasıyla erken- kaset test deneyen biri olarak gereksiz buluyorum.bat gelmeden aynı anda sabah ilk idrarla yapılan normal 5 TL lik kaset test ile erken gebelik testi

Eklentiler

• BEB68756-602F-4DE4-9588-76C9582B8B9A.jpeg
    BEB68756-602F-4DE4-9588-76C9582B8B9A.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 54
30 kasımla Kasım ayını tutturdu daha ne olsun ☺️☺️ Bu arada erken gebelik testlerine boşuna para vermeyin. Bu ay fazlasıyla erken- kaset test deneyen biri olarak gereksiz buluyorum.bat gelmeden aynı anda sabah ilk idrarla yapılan normal 5 TL lik kaset test ile erken gebelik testi
Gruplarda bir çok kişi bunu diyor erken hamilelik testlerinin cok güvenilir olmadığını boş yere para verilmemesi gerektiğini sen de güzel örnek oldun

Gruplarda bir çok kişi bunu diyor erken hamilelik testlerinin cok güvenilir olmadığını boş yere para verilmemesi gerektiğini sen de güzel örnek oldun
Ben bebe time, al bi, miratech olmak üzere 3 farklı normal gebelik testi ve days comfort, prodoctor awox olmak üzere 3 farklı erken gebelik testi kullandım. Hiç birisinde eğer yoksa kuruma çizgisi bile oluşmadı. Ama gebelik oluştuktan sonra erken gebelikten daha belirgindi hep kaset testler. Hem de 9-10. Günden itibaren

Merhaba benim de sat 27 ekim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ultrasona ne zaman gittiniz?
Ultrasona gitmedim. Çünkü geç döllenme. Adete 5-6 gün kala yumurtladım. 20 Kasım yumurtlama 21 Kasım çatlama. Yani çatlamadan sonra daha 16. Gün. Cuma kan verdim bhcg 94 çıktı. Yumurtlamaya göre daha yeni adet gecikmesi olması gereken dönemdeyim. En az 1 hafta sonra ancak giderim.

Kızlar 2021 temmuz anne adayları yeni bir topik açtım buyrun gelin sohbet edelim. 2021 temmuz anneleri isimli..

Kızlar bence hastaneye gitmek için çok beklemeyin. Doktordan gelitoeum 5+2 yim. Her şey normal beta hch 2529 çıktı keseyi de gördük ama kese arkası küçük bi kanama vardı progestan yazdı. Adet kanaması gibi olmazsa sıkıntı olmaz yerleşme kanaması da olabilir dedi ama yine de ihmal etmeyin bence en azından düşük önleyici progestan yazıyorlar
Canım benımde transferın 16. Gunu 12. Gununden itibaren kahve akıntım oluyo korkmaya başladım bende kırmızı olmadgı surece sorun yok dedıler ama kahvede cogu gebede yok. Yerleşme oldu diye bılıyorum sana hala yerleşıyo mu dedıler?

arkadaslar sanki burada konusulmustu bir arkadasimiz yataga yatip dizlerini karnina falan cekerek bazi masajimsi hareketler yapmisti.. donup bakmak istiyorum asla bulamiyorum o gonderiyi.. hatirlayaniniz var mi?

Günaydın hanımlar. Geçen ay umudum yok olunca bu ay beklemek çok zor geliyor. Benim bat 20 aralık ve daha coook var ama yaa

Kızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi

Eklentiler

• FE7C8547-AA38-4D14-AC58-849F7EBFEF3D.png
    FE7C8547-AA38-4D14-AC58-849F7EBFEF3D.png
    435,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 3DEDB4A8-9FB7-4130-BA24-1BF87276486A.jpeg
    3DEDB4A8-9FB7-4130-BA24-1BF87276486A.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba Canım benim durumum ilk kan testinde negatif çıktım doktora gittim işte takibe başlamak için ulturasonda göremedim ama söktürücü vereceğim için emin olmak lazım dedi tekrar test yaptırdım muhtemelen gebelik yok ama bakalım bu ay takip yapacak doktorum öyle işte kuzular
Kızlar Merhaba Ben dün hasta oldum ama ilaçla tabi doktor takip yapacak ya işte yeni ay yeni umutlar diyeyim ve size haber vereyim dedim yeni bat 23 ocak bakalım hayırlısı ama takvimde yalnışlık olmasın sakın anlamadım bu işi ben şimdi ben 8 aralık da adet oldum yani dün takvim de de diğer adet günü olarak 23 ocak oluyor ama arada çok gün var yardım edin bana

X