- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Kist varsa oluyor ben öyle biliyorumAdet tarihim 22 yada 23uydu 25 akşamı adet oldum.normalde 10 gün sürüyor ama 2 gün sürdü.fakat çok yoğundu sonra birden kesildi damla damla geldi iki günde.dun aksam ve bugün test yaptım.adet öncesi nasıl bekledikçe silik pozitif olduysa yine öyle oldu.anladim ki silik pozitif yok demek kesinlikle.neden böyle adet olduğumuda anlamadım gitti.bunlarda silik testlerim.hic tam pozitif görmedim.tam ne negatifte görmedim.ne zaman yapsam böyle çıkıyorEki Görüntüle 2730993
hadi bakalım canım inş hayırlı haberlerle gel :-*Arkadaşlar hep birlikte çok güzel bir kasım ayı geçirdik. Kah üzüldük kah sevindik hepinize herşey için çok teşekkür ederim. Burda çok güzel arkadaşlıklar edindik hepbirlike ve sanırım gördüğüm en bereketli topik oldu 44 bebişhaberimiz var :) ve daha beklemede olan bi çok arkadaşımız :) İnşallah onlardan da güzel haberler alırız. Bu grupta olan bazı arkadaşlarımız Aralık - Ocak topiklerini açmışlar orada tekrardan buluşuruz burayıda unutmayalım tabi :) Ben tüm güzel enerjimi sizlerle paylaştım, çok şükür ki güzel haberlerinizi almak nasip oldu. Yarın doktora gideceğim bende de hala gelen giden yok.
Benim için dua edin olur mu sizlerden tek isteğim bu :) İnşallah bende güzel haberlerle gelirim yarın. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim. Ben ve benim gibi isteyen herkesinde kucaklarını tez vakitte rabbim bebişleriyle doldursun inşallah. :)
Benım 1570 dı gorunmedı hatta dıs gebelıkten korktuk ama artık gorunur dıye dusunuyorımBence şimdi bile görünür kiii doktorum bana 2000 de gel görürüz dedi
Bencede öyle bir sıkıntı var.kist yine iyi daha kötü birşey olmasın teşekkür ederimKist varsa oluyor ben öyle biliyorum
Bende iyi haberler yok regl oldum bat 26 AralıkHerkese Günaydınn, :)
Bugün son BAT'lar kızlar 2 bebişimiz var inşallah. Sizlerinde güzel haberleri var mı?
@Cerenayan
30.11.2020 @burcu24242
30.11.2020 @Morasigibayan
30.11.2020 @Fahriye94
30.11.2020
Burcugkck34 30.11.2020 @Dygum2018
30.11.2020 @Sesilya16
30.11.2020
Hmyr06 30.11.2020
yok kuzum maalesef. Tarlusala başladım bugün doktor başlattı klomene başlayacağım 5.günde bakalım.hadi bakalım canım inş hayırlı haberlerle gel :-*
İnşallah bilmiyorum hiç testlerin prospektüsünü okudunuz mu ama orda da yazar zaten eğer pozitif çıktıysa ve gebe olmama ihtimaliniz var bir tür kanser vs diye şuan tam metin aklımda değil amaBencede öyle bir sıkıntı var.kist yine iyi daha kötü birşey olmasın teşekkür ederim
Fotoğraf at bakalımKan tahlillerinden anlayan varmı kızlar kafama birsey takildi
Günaydın canım benim test negatif maalesef bakalım şu anda yumurtlama dönemine girdim. Değerlendiriyoruz inşallah bu ay bekliyorum. Bat 20 aralıkInşallah seninki pozitif çıkar cnm
Evet ama olmadı hayırlısı canım. Bu ay bakalım çatlatma iğnesi istiycem doktordan. Yumurtlama takibi yapsın bi bakalımHadi ya ben bekliyordum senden birseyler. Neyse canim üzme kendini bir dahaki ay bebisin seninle olur insallah
Bebek canım tabi ki :)Neyi kuzum beynim yandı hatırlatır mısın
Bende gecen hafta carsamba 3397.7 cikti değer bugun tam 1 hafa oldu. Cuma gunu doktor 2 hafta sonra gel dedi nasil gecicek bu 9 gun bilmiyom ayin 11 ne randevu aldim.Doktor oyle dıyınce mecbur beklıyorum içimiçimi yıyıpr ama
Gercekten beklemek cok zor gelıyor ama guzel haberşer alırız ınsallah bu beklemeye degerBende gecen hafta carsamba 3397.7 cikti değer bugun tam 1 hafa oldu. Cuma gunu doktor 2 hafta sonra gel dedi nasil gecicek bu 9 gun bilmiyom ayin 11 ne randevu aldim.
Newmoon sana şiddetle sogan kurunu öneriyorum hem pco tedavi edecek hemde adetini düzene sokacak iyice bi arastir istersen hemde doğaltavsiyen için teşekkür ederim canım haklısın belkide ama o kadar çok yoruldum ki beklemektenPsikolojim bozuldu
canım deniycem ama doktor bu ay ilaç verdi şimdi hepsini bir yapmak istemiyorum yanlış bi etki yaratır diye. emin olamadım. İlaç kullanırkende soğan kürü denedin mi senNewmoon sana şiddetle sogan kurunu öneriyorum hem pco tedavi edecek hemde adetini düzene sokacak iyice bi arastir istersen hemde doğal