- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Bugün yaptım silik düne göreYumurtlamaya benziyor canim yarin da test yaparsan emin olabilirsin. Eger siliklesirse yarin bugün yumurtlama olmus demektir. Sen degerlendir bence bugünü de yarini da
Güzel canim insallah güzelce tutunur bebisin sanaBugün yaptım silik düne göre
Dün pikti zaten
Tek korkum pcosum inşallah yumurtlama
Canım bu test ovulasyon testi gebelik değilGüzel canim insallah güzelce tutunur bebisin sana
Biliyorum canim ben bu ay olur manasinda demistimCanım bu test ovulasyon testi gebelik değil
İnşallah canımDaha bata varmis yükselir insallah canim daha erken
AtarımSen yarın yapınca yine at
o progesteron artısı oldugundan cogu hamılede olur canım gaz yapar bagırsakların canı calısmak ıstemez:))şiş şiş agrıyan bı karnın olur :)gaz yapan sındırımı zor yıyeceklerden uzak durmak lazım. bı de yuruyus ıyı gelıyo :)Gebeligin ilk aylari gaz sancisi yasayan mi kizlar ve karin agrisi gecirmek icin bi yonteminiz var mi
Amin canım inşallahBiliyorum canim ben bu ay olur manasinda demistim
Bu ayda kime sorsam gecikme yaşamış mevsimsel sanırımMerhabalar canım benim regl gelecek sanırım kahve akinti başladı su an. 3 Gün geçmişti. Regl döngüsü de sasirdi kendini iyice. ,duzen bozuldu:)
Sıvı çamaşır suyu ile yaptım canımcanım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende ilk sayfadaki soruları yanıtlayabilir misin? Birde kaç çıktı beta hcg?
canım bunu şu domestos gibi sıvı çamaşır suyuyla mı yaptın yoksa su gibi akışkan olan çamaşır suyu mu
kız bu ne demek şimdi 0 dı 1 olmuşdoktor ne dedi?
Merhaba sizinle özelden yazışabilir miyiz mesaj yazamadım ben bir siz deneseniz birşey soracağım daCanım selâm eşimin morfolojisi de bu şekilde. Onda da problem görmedi Dr. Bende iki ay önce hsg çekildim. Şuan nkeci boynuzu özü kullanıyor üç gün oldu. Promotil men çok ii diyorlar aşılama öncesi iyice kuvvetlendirmek adına kullanılabilir aslında bir kutu . Pahalı bir takviye
Sagol canim bilgi icinno progesteron artısı oldugundan cogu hamılede olur canım gaz yapar bagırsakların canı calısmak ıstemez:))şiş şiş agrıyan bı karnın olur :)gaz yapan sındırımı zor yıyeceklerden uzak durmak lazım. bı de yuruyus ıyı gelıyo :)
Bu ayda kime sorsam gecikme yaşamış mevsiMerhabalar canım benim regl gelecek sanırım kahve akinti başladı su an. 3 Gün geçmişti. Regl döngüsü de sasirdi kendini iyice. ,duzen bozuldu:)
SElam canım nasıl oluyor ben deneyeyim size bir msj atayımMerhaba sizinle özelden yazışabilir miyiz mesaj yazamadım ben bir siz deneseniz birşey soracağım da
Hmm sıvı alımını kesmezsem ya da ilk idrarla yapmazsam sonuç yanıltıcı olabilie demek.. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum eşim varsa çıkar nasılsa ha şimdi ha sabah dedi o yüzden yaptım geçtim ben de..Sivi alimini kesmen gerekiyordu canim belki onun etkisi vardir. Bence yarin ilk idrarla yap bir daha insallah pozitif cikar
Merhaba adete iki gun kala 17 cikti ama acildeki doktor dalga gecerek oyle bi deger cikmiski kimyasal olur bu falan dedi.sizin sureciniz nasi devam etmistiReglime 4 gün kala 9 çıkmıştı. Bence ümidini kırma
Evet canim bende var ama benim normalde bagirsak sorunum.var ona bagloyordum ama coo sık wc ye gidiyorum.ozelliklede geceleriGebeligin ilk aylari gaz sancisi yasayan mi kizlar ve karin agrisi gecirmek icin bi yonteminiz var mi
Benimde regl 3 kala 12.4 çıktı regl günü de 124.5 dinleme sen onlarıMerhaba adete iki gun kala 17 cikti ama acildeki doktor dalga gecerek oyle bi deger cikmiski kimyasal olur bu falan dedi.sizin sureciniz nasi devam etmisti