Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet belirtim yok demiştin ilkten belirti yazıp suan 3 gün var ama benimde belirtim kesildi umudumu kaybetmiştim sen bana umut oldun ya test alıp yapıcam bende gecmedi ama yapıcam 🥰 cok seviniyorum burda pozitif testler görünce 😇🌹 rabbim hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲 bana da dua edin nolur 😇
inş sende pozitif haberi verirsin cnm

Amin inşallah belirtilen ne zaman nasıl oldu yazarmısın benim belirtiler vardı kesildi adete son 3 gün benimde test alcam birazdan
Kuzum benim sadeceyumurtlamadan sonra 3 4 gün kadar sonra bi başım döndü sonra hiç belirtim yoktu alıntı mide bulantısı ne bilim sık idarra çıkma filan sadece kasıklarıma kramp girerdi göbek deliğim ağrırdı

Ben dün sabah yaptım aynı böyleydi efekt uyguladım 😂😂 sonra bu sabah yapınca gözle görülecek kıvama geldi😂😂
hormonlar daha yeni yeni çosuyor ee biz sabırsızlar da adetten once yapınca testleri hayalet çizgiler havada uçuşuyor birde geç döllenme varsa tamam 🤣🤣🤣

Kuzum benim sadeceyumurtlamadan sonra 3 4 gün kadar sonra bi başım döndü sonra hiç belirtim yoktu alıntı mide bulantısı ne bilim sık idarra çıkma filan sadece kasıklarıma kramp girerdi göbek deliğim ağrırdı
Benimde öyle ya vardı kesildi 3 gün var takvime göre yumurtlamadan 10 ilişkiden 12 gün gecti benim 😇 varsa cıkarmıki

X