Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederimm. Soğan kürü nasıl bişey. Suyunu mu içiyorsunuz merak ettim
İ.saracoglunun önerdiği bi kur gebe kalmak icin ,yumurtayı olgunlaştırır ve gebelik icin rahimde uygun bir yer hazırlar.bi diğer özelliği adet düzensizliği düzene sokar derler ben gebelik icin denedim adetten 7 gun sonra başlayın diyorlardı kimiside adet biter bitmez başlamış bende yumurtanın erken olusabilecegi aklıma gelince adet bitiminden bi gun sonra başladım canim 😀 doğru da yaptigimi düşünüyorum. Sabah aksam ac tok olmaya dikkat etmedim 2 kere içiyorsun. Ben buyuk kupa bardağı bitiriyordum tadını cayi şekersiz içenler sevecek içine bal vs başka hiç bisey katmayın.kahverengi olan bildiğimiz orta boy soğanın kabuğunu soyuyorsun canim 4 e 5 e gelişigüzel doğrayıp büyük boy cezvede kaynana çıktıktan 2 3 dk sonra kapattım hafif ilimasini bekleyip tükettim ama kesinlikle soğuk olmayacak.kullanmaya başladığın 2.gunden itibaren zaten akıntı oluyor ve içinin temizlendigini hissediyorsun ve mutlaka 15 gunu tamamlamalisin. Sabah aksam taze olarak yapmalısın.esim bana sogan niye bu kadar cbk bitiyor dediğinde onada söylemiştim oda yeterli çocuğumuz olsun diyip 5 kilo almış gelmisti 🤣🤣🤣 neysek soganlar bitmeden gebe kaldım.umarim bi yararim dokunur da sizinde guzel haberlerinizi duyarım rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin ins merak ettikleriniz olursa sormaktan çekinmeyin 😘😘😘😘

Kızlar ya forumda gezerken gördüm ama sizlere bi sorum olucak tarlusal yumurtlayıda sağladığı için insanlar kullandıktan sonra hamile kaldığını falan söylüyorlar böyle bişey duydunuz mu hiç? hazır adetim gecikmişken saçma sapan şeyler bulmaya devam ediyorum :KK70: :KK70:
Canım ben araştırdım ama hamile kalmaya yardımcı olmasıyla alakalı bı yazi falan bulamadım. Sadece adetleri düzenlediği için düzenli adet olabilirsin bu yüzden de düzenli yumurtlama sağlayabilir belki böyle bir etkisi olabilir

İ.saracoglunun önerdiği bi kur gebe kalmak icin ,yumurtayı olgunlaştırır ve gebelik icin rahimde uygun bir yer hazırlar.bi diğer özelliği adet düzensizliği düzene sokar derler ben gebelik icin denedim adetten 7 gun sonra başlayın diyorlardı kimiside adet biter bitmez başlamış bende yumurtanın erken olusabilecegi aklıma gelince adet bitiminden bi gun sonra başladım canim 😀 doğru da yaptigimi düşünüyorum. Sabah aksam ac tok olmaya dikkat etmedim 2 kere içiyorsun. Ben buyuk kupa bardağı bitiriyordum tadını cayi şekersiz içenler sevecek içine bal vs başka hiç bisey katmayın.kahverengi olan bildiğimiz orta boy soğanın kabuğunu soyuyorsun canim 4 e 5 e gelişigüzel doğrayıp büyük boy cezvede kaynana çıktıktan 2 3 dk sonra kapattım hafif ilimasini bekleyip tükettim ama kesinlikle soğuk olmayacak.kullanmaya başladığın 2.gunden itibaren zaten akıntı oluyor ve içinin temizlendigini hissediyorsun ve mutlaka 15 gunu tamamlamalisin. Sabah aksam taze olarak yapmalısın.esim bana sogan niye bu kadar cbk bitiyor dediğinde onada söylemiştim oda yeterli çocuğumuz olsun diyip 5 kilo almış gelmisti 🤣🤣🤣 neysek soganlar bitmeden gebe kaldım.umarim bi yararim dokunur da sizinde guzel haberlerinizi duyarım rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin ins merak ettikleriniz olursa sormaktan çekinmeyin 😘😘😘😘
Evet bende çok duydum kuzum bende yapmak istiyorum bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah bu ay doktora bı gideyim ne söyleyecek bakalım bı ilaç falan vermezse bende deneyeyim bunu

Benimde sizlere bir sorum olacak kızlar benim adetim hiç gecikmezdi evlendikten sonra geciktirici ve ertesi gün hapı içmiştim ilk ay ondan sonra biraz duzensizlesti 2 ay ama geçen ay tam günümde oldum bu ay resmen 11 gün geçti gelen giden yok evlilikle alakası olabilir mi

Teşekkür ederim 😊

1. 30 gunde 1
2. Emin değilim
3.hayir hic kullanmadım
4.-----
5. Hayir yok
6. Evet var
7. Bata 8 gün kala mide bulantisi göğüste hassasiyet birde aşırı bi sinirlilik hali . Birde denk geldiniz mi hatırlamıyorum soğan küründen bahsetmiştim kizlar mucize birsey .1 bucuk yıldır evliyim doktora gitmiştir bi sorun çıkmamıştı ama sanirim yumurtlama gününü tutturamiyorduk emin değilim bende burdan gördüğüm bi kürü uygulamak istedim hissettim diyebilirim.bende yoktu ama pco kist ne varsa söküp attı desem.icim temizlendi resmen.adet bitiminden 1 gün sonra başladım 15 gun boyunca sabah aksam uyguladım ve adete 8 gun kala hamile olduğumu öğrendim.erken yumurtlamama neden oldu sanırım kesinlikle deneyin bisey kaybetmezsiniz.kullanmaya başladığım ilk ay hamile kaldım diyen birsuru kisi vardi ama hiç inanmadım oranın bu kadar yüksek olduguna belki 2 3 ay sonra olur bu kurden sonra dedim ve sonuc hamileyim .🤩 sogan cücüğüm benim. Yani size tek tavsiyem soğan kürü şiddetle oneriyorum
Biride benim soğan kürü mucizesi yaşayan tabi ki vesile kür rabbim nasip etti ama faydası var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🤲

Benimde sizlere bir sorum olacak kızlar benim adetim hiç gecikmezdi evlendikten sonra geciktirici ve ertesi gün hapı içmiştim ilk ay ondan sonra biraz duzensizlesti 2 ay ama geçen ay tam günümde oldum bu ay resmen 11 gün geçti gelen giden yok evlilikle alakası olabilir mi
Alakası olduğunu düşünmüyorum test yaptın mı tekrar cnm

Benim hamileliğim kimyasal oldu. Bu ikinci gebeliğimdi ikisini de kaybettim. Bana artık doktor yolları göründü 😊

Sat 26 ekim bat 27 kasım. Ancak yumurtlama adete 1 hafta kala gerçekleşti. Günleri değerlendirdik. Bugün adet olsam bile hamile olma şansım var mıdır? Yumurtlama testlerinin resmini atıyorum. Bakabilir misiniz acaba?

Eklentiler

• 77DCFC17-C6EC-4EE5-A005-1321901DC5FC.jpeg
    77DCFC17-C6EC-4EE5-A005-1321901DC5FC.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 39
Sat 26 ekim bat 27 kasım. Ancak yumurtlama adete 1 hafta kala gerçekleşti. Günleri değerlendirdik. Bugün adet olsam bile hamile olma şansım var mıdır? Yumurtlama testlerinin resmini atıyorum. Bakabilir misiniz acaba?
bazi kadinlar gebelik sirasinda da adet gorebiliyorlarmis canim ama gebelik olduysa adet olmazsin diye tahmin ediyorum

X