canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahMerhaba.bemim bat 2 kasım.doktor da 2 kasıma randevu verdi.çatlama iğnesi olmuştum hatırlarsanız 3 gün ilişki önerildi.üzerimize düşeni yaptık.inşallah işe yarar.haftaya Pazartesi bakalım ne olacak.
Hoşbuldum bı dahaki tarihte hamiş olmak dileğiyle Çok AminArkadaşlar ekledim sizleride hoşgeldiniz :) İnşallah bat tarihlerinizin yanına güzel haberler yazarız :)
Canım yapmaya devam et her ay değişebilir yumurtlama günün testlerini göndermeye devam et yine bakalım birlikteKizlar bugün ovulasyon 14.günüm reglim bittiğinden beri çizgi hic koyulasmadı yaa28 günde 1 regl oluyorum
amiiiinnn inşallaaahhh :) :)Hoşbuldum bı dahaki tarihte hamiş olmak dileğiyle Çok Amin
Ne güzel en azından bir çocuğa sahipsinizBende kontrole gittim. Klomeni keselim dedi iğneye devam .arşamba yine kontrol. Cumartesi yada pazartesi aşılama yaparız dedi. Çok cahilim bu konularda. İlk çocuğum hiç uğraştırmadan olmuştu
Hoşbuldukk :) Ben uygulamadan takip ediyordum. Bu ay ama predictor ovulasyon testi aldım öyle takip edeceğim. Takvime göre yumurtlamam 9 Kasım gözüküyor, doğurgan dönem ise 4-10 Kasım arası bakalım uyacak mı testte ki yumurtlamamla :)Kızlar hoşgeldiniz ikinizde bat aynı gün bakalım ikiniizi de ekledim ilk güzel haber hanginizden gelecek :) YYumurtlama takibi yapıyor musunuz? Yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz birde kullandığınız ovulasyon testi markası nedir arkadaşlar bunları gelen arkadaşlara fikir olması açıısından soruyorum. :)
Geçen ay bende böyle oldu.önceki ayda reglimde pıhtı gelmemişti sadece leke vardı.meğerse yumurta çatlamamış kist oluşturmuş.Kizlar bugün ovulasyon 14.günüm reglim bittiğinden beri çizgi hic koyulasmadı yaa28 günde 1 regl oluyorum
Kist oluşumuna soğan kürü birebir temizliyor artık doktorlar bile öneriyor tavsiye ederimGeçen ay bende böyle oldu.önceki ayda reglimde pıhtı gelmemişti sadece leke vardı.meğerse yumurta çatlamamış kist oluşturmuş.
2 ihtimal var;
Ya testi yanlış yapıyorsun (su içme olayına dikkat)
Ya da henüz vucudun yumurta üretmedi.
Zaman hiç geçmiyor kasım ayı gelmedı gittiınsallah bu ay hepimiz g
Hadi bakalım elimizden geleni ardimiza koymayalim ben çörekotu macunu ve aynı zamanda hurmaya Meryem suresi okuyarak maddi manevi her koldan sarılmayı düşünüyorum depresyona girmenin hiçbir yararı yok demiZaman hiç geçmiyor kasım ayı gelmedı gittiınsallah bu ay hepimiz gebe kalırız
Neyse yarn bi gidip vereym bakalim tesekkr edermÖyle düşünme. Ben geçen hafta idrar tahlili verdiğim ve yüksek enfeksiyon çıktı. Oysa ki hiçbir şikayetim yok nasıl bu kadar yüksek çıktı anlamadım. Yani illa bir belirtin olucak diye bekleme enfeksiyon olabilir
Bi test yapsan canım ?Merhaba ben anaokulu egitmeniyim bir yıl oldu evleneli bi sorun yok ama 6_7 aydır olmuyo soğan suyu incir kürü yaptım adetim çok düzenlidir bu ay ilk defa bir gün geciktim ve 2gun oldum şuan belim çok ağrıyor ve gece bulantilari var acaba olabilir mi
Ben yumurta takibini bu ay yapmaya başlicam ama doktora gitmem gerekir mi yumurta oluşmuş mu büyümüş mu diye yoksa doğru sonuç olur mu kesin
Kizlar bugün ovulasyon 14.günüm reglim bittiğinden beri çizgi hic koyulasmadı yaa28 günde 1 regl oluyorum
Hoşbuldukk :) Ben uygulamadan takip ediyordum. Bu ay ama predictor ovulasyon testi aldım öyle takip edeceğim. Takvime göre yumurtlamam 9 Kasım gözüküyor, doğurgan dönem ise 4-10 Kasım arası bakalım uyacak mı testte ki yumurtlamamla :)
Gecen ay normal regl oldum. Sıvı alımını da 2 saat kala bırakıyorumGeçen ay bende böyle oldu.önceki ayda reglimde pıhtı gelmemişti sadece leke vardı.meğerse yumurta çatlamamış kist oluşturmuş.
2 ihtimal var;
Ya testi yanlış yapıyorsun (su içme olayına dikkat)
Ya da henüz vucudun yumurta üretmedi.
Benim bazen 16-17 de oluyor bazen 11. De yani devam et yapmayaKizlar bugün ovulasyon 14.günüm reglim bittiğinden beri çizgi hic koyulasmadı yaa28 günde 1 regl oluyorum
Aynen canim.takip yaptım 20 ekim yumurta 21 ekim catlama oldu ah canim insallah inşallah hiç olmam bu ay yüzümüz gülsün insallahCanım merhaba ekldim sende biraz bahseder misin hikayenden :)
Bariz çatlamış canım değerlendirme imkanın oldu mu peki? İnşallah güzel haberler alırız senden. :)
Ekledim hoşgeldiinn :) :)
Güncelledim kuzum yumurtlamayı takip ettin sanırım :) İnşallah hiç olmazsın :)
Ekledim canım senide :) Yumurtlamayı gördün mü peki?