- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Bende sen yazınca gördüm bende yazdım oda benden gördüBen alıyorum burda da ben yazdım belkı ordan görmüştür canım guvenılır sıte
Tamam canım bı git bakalım bizi de bilgilendirevet gördüm kuzum ama almıyorum hiçbişey doktora gidicem birde
benin gecen ay öyle olmuştu 3 gün boyunca peceteye silince geliyordu sonra durdu yerleşme diye umutlandım ama bi kaç gün sonra da adet oldum inşaallah seninki yerleşmedir.Kızlar günaydın benim pembe akintim devam ediyor bugün ikinci gün her lavaboya gidisimde peceteye geliyor sizce bukadar sürermi yerlesme
Kızlar bakın üsttekini eşimle hiç ilişki olmadan önce betam sıfırlanmışmı diye kontrol amaçlı yapmıştım 8-9 gün önce sonrasında korunmasız ilişki oldu alttaki testide sabah yaptım. Çıplak gözle baktığımızda alttaki teste gözüken çizgi daha belirgin gibi geliyor bize ama belkide öyle görmek istediğimiz için felandır bide kürtaj oldum sonuçta betanın etkiside olabilir dediğiniz gibi sizce iki testin çizgisi aynı koyuluktamı nasılPapatyamaviss Bearhug pozitifbiri Niqu ve unuttuklarım
Yaaevet bir tık daha koyulaşmış gibi cnm yine takip et ama
Ama kuzum tam tarih vermemişsin, ilişki ne zaman oldu, yumurtlama var mıydı, bat yaklaştı mı vsevet bir tık daha koyulaşmış gibi cnm yine takip et ama
Canım bana da alttaki bir tık daha koyu geliyor bakıncaKızlar bakın üsttekini eşimle hiç ilişki olmadan önce betam sıfırlanmışmı diye kontrol amaçlı yapmıştım 8-9 gün önce sonrasında korunmasız ilişki oldu alttaki testide sabah yaptım. Çıplak gözle baktığımızda alttaki teste gözüken çizgi daha belirgin gibi geliyor bize ama belkide öyle görmek istediğimiz için felandır bide kürtaj oldum sonuçta betanın etkiside olabilir dediğiniz gibi sizce iki testin çizgisi aynı koyuluktamı nasılPapatyamaviss Bearhug pozitifbiri Niqu ve unuttuklarım
Adetime 2 gün var beta hcg 4 çıkmış baska hersey temiz dedi doktor ama anlamadim hamile olabilirsin bekle dediO derece ağrı yapmaz yani o boyuta gelmesi kasıklara bıçak saplanır gibi olması aşağıya inmesi hele bir de kusma da oluyorsa zaten kist patlaması o ya zehirlenip ölcen ya acilden ameliyata gircen başıma geldiğinden ötürü biliyorum. O kadar ağrı normal değil en iyisi bir an önce doktora görünmek
Canım benim adet birgün geciktikten sonra oldu seninde öylemiydi geçen ay gecikme sonrasi direk adet olmuştum test Alıcam birazdan bakalim cikar neysebenin gecen ay öyle olmuştu 3 gün boyunca peceteye silince geliyordu sonra durdu yerleşme diye umutlandım ama bi kaç gün sonra da adet oldum inşaallah seninki yerleşmedir.
Canım şöyle ben 24 ekimde kürtaj oldum onu ilk adet sayarsak eğer 12 Kasım'da ilişki oldu sonra 13 Kasım'da öylesine lh testi yaptım amacım 1 adet gördükten sonra ovülasyon ile felan düzenli takip etmekte yani ama 13 Kasım'da yaptığım test sanki yumurtlama gibi geldi buraya resim attığımda diğer kızalarada eğerki o yumurtlama ise gerçekten 14 Kasım'da da çatlama olmuşturAma kuzum tam tarih vermemişsin, ilişki ne zaman oldu, yumurtlama var mıydı, bat yaklaştı mı vs
Canım hastaneye gitmek istemedim ya süreç birbirine çok yakın diye keşke gitseymişim amaBetanın sıfırlanma durumunu testle değil de kan ile öğrensen daha iyi olmaz mı kuzum
Ya inşallah öyledir umut etmeye korkuyorum ama umut etmektende kendimi alamıyorumCanım bana da alttaki bir tık daha koyu geliyor bakıncafiltre yaparken de öyle düşündüm hatta
İnşallah kalan beta değildir inşallah bebistir yaaa
Noldu lekelenme falan var mı hala bir git görün için rahat eder kuzum. Benim randevu bugün 16:00 da. Bir gitsem rahatlıcam. Yarın da eşimi göndereceğim inşallah bir sorun çıkmaz hiçbirimizde gönlümüze göre olsun aşkoo beni haber et mutlaka sen deAsko bende gıdıcem çok mal ılerlıyor vücudum suan persembe sabahtan baksın bakalım doktor bısey dıyecekmı
Seni çok iyi anlıyorum çok hem de. Şu iki aydır ben bata 2 gün kalası ikinci çizgiyi çok net gördüm iki ay da çok sevindim ama sonu hüsran oldu kimyasal oldu devamı gelmedi çok üzüldüm o an ama şöyle düşündüm Allah daha beterinden saklasın şükür sağlığımız yerinde her şey olur bir zamanı var demek ki sabırla beklemek düşüyor bize de. O zaman gelince hakkıyla seviniriz inşallahİnşallah bebeğim gerçekten bu ay oldu sanmıştım hatta hayalet de olsa silik de olsa bi çizgi görürüz sanmıştım ama çok keskin biz negatifi görünce yıkıldım yapacak birşey yok elbette ki ama insan bazen engelleyemiyor duygularını Allah hepimize bir an önce versin
Insan tabiki istiyor ama Olanda da olmayanda da vardır hayırSeni çok iyi anlıyorum çok hem de. Şu iki aydır ben bata 2 gün kalası ikinci çizgiyi çok net gördüm iki ay da çok sevindim ama sonu hüsran oldu kimyasal oldu devamı gelmedi çok üzüldüm o an ama şöyle düşündüm Allah daha beterinden saklasın şükür sağlığımız yerinde her şey olur bir zamanı var demek ki sabırla beklemek düşüyor bize de. O zaman gelince hakkıyla seviniriz inşallah
Canım kaç haftalıktı gebeliğin kürtaj olduğunda? Benim 8 haftalık gebeliğim sonlandı. Beta adetin 3. Gününde bile 5.40 çıkmıştı. Tam olarak adetle birlikte sıfırlanıyor. Ben de adet olmadan önce test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim diye sevinirken değerin sıfırlanmadığını öğrendim. Kürtaj sonrası adet olmadan Hamile kalanlar da oluyor tabii ama diğer ihtimali de aklında bulundur üzülmemek adınaCanım şöyle ben 24 ekimde kürtaj oldum onu ilk adet sayarsak eğer 12 Kasım'da ilişki oldu sonra 13 Kasım'da öylesine lh testi yaptım amacım 1 adet gördükten sonra ovülasyon ile felan düzenli takip etmekte yani ama 13 Kasım'da yaptığım test sanki yumurtlama gibi geldi buraya resim attığımda diğer kızalarada eğerki o yumurtlama ise gerçekten 14 Kasım'da da çatlama olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?