KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bilmiyorum kafam çok karışık yarın adete 6 gün kalmış oluyo o alacağım test de 6 gün öncesine kadarıkar yazıyo.
Canım benim 6 gün önce yaptığım testlerde birşey çıkmadı. 4 gün kala kaset test ile öğrendim. Bir de o testlerle ilgili çok olumsuz yorum var

Canım benim 6 gün önce yaptığım testlerde birşey çıkmadı. 4 gün kala kaset test ile öğrendim. Bir de o testlerle ilgili çok olumsuz yorum var
Kuzu bugün itibariyle adete 1 hafta var kaset test negatif normal mi bu? Kendi kendimi yiyorum yaptığımdan beri ama bel ağrım kasık ağrımdan da duramıyorum

Kist icinmi vermişti.? Bana hiçbirsey vermedi adetle atılır demişti iki adet sonrası gel dedi kontrole

Kuzu bugün itibariyle adete 1 hafta var kaset test negatif normal mi bu? Kendi kendimi yiyorum yaptığımdan beri ama bel ağrım kasık ağrımdan da duramıyorum
Ben yumurtladan sonra 10. gün erken gebelik testi ile negatif gördüm sonra bat günü normal kaset teste pozitif gördüm. Çok erken henüz moral bozmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…