Canım benim 6 gün önce yaptığım testlerde birşey çıkmadı. 4 gün kala kaset test ile öğrendim. Bir de o testlerle ilgili çok olumsuz yorum varBilmiyorum kafam çok karışık yarın adete 6 gün kalmış oluyo o alacağım test de 6 gün öncesine kadarıkar yazıyo.
Canım benide hamiş olarak ekliyebilirsin, bu topik uğurlu geldi sankiAy çok sevindimmmmkız niye haber vermiyorsunuz bana listeye hamiş emoji koyayım
Çoğu kişi memnun diye okudum ben o testlerden bence deneyin.Bilmiyorum kafam çok karışık yarın adete 6 gün kalmış oluyo o alacağım test de 6 gün öncesine kadarıkar yazıyo.
Kuzu bugün itibariyle adete 1 hafta var kaset test negatif normal mi bu? Kendi kendimi yiyorum yaptığımdan beri ama bel ağrım kasık ağrımdan da duramıyorumCanım benim 6 gün önce yaptığım testlerde birşey çıkmadı. 4 gün kala kaset test ile öğrendim. Bir de o testlerle ilgili çok olumsuz yorum var
Hayırlısı artık yarına kadar düşünelim yine hem test boşa gitmesin hem de belki de pozitif göreceğimizi şuan negatif göreceğizÇoğu kişi memnun diye okudum ben o testlerden bence deneyin.
Bende bugün negatif görünce bir modum düştü ama hayırlısı sağlıklısı diyelim.Hayırlısı artık yarına kadar düşünelim yine hem test boşa gitmesin hem de belki de pozitif göreceğimizi şuan negatif göreceğiz
Daha erken enseyi karartmayalım ben pozitifim umudum var inşallah ikimiz de hamişizBende bugün negatif görünce bir modum düştü ama hayırlısı sağlıklısı diyelim.
Evet evet o yüzden zaten günde iki kere yaptım nerdeyse7 kasım da vuruldum bugün 7.gün dün gece en son ov. testi yaptım silikleşmesini bekliyordum çatlama olmuştur falan diye. Beni ara kontrole çağırdı ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere dedi bidaha ilişki tarihi verdi. Ama anlamadığım şey iğneden bu yana hiç akıntım olmadı ve göğüs ağrım da hiç olmadı . Çatlasaydı bunlar olmalı mıydı diye takoldı kafama ya da hiç çatlamadı ve kiste mi dönüştü ((((
Evet belki süpriz olur belli mi olur ben negatifim ama ciddi süpriz olur bana hadi bakalım ben yarın yapacağım sabah testi haber ederim sizi hayırlısıyla sağlıkla.Daha erken enseyi karartmayalım ben pozitifim umudum var inşallah ikimiz de hamişiz
Evet canım yumurtalik kistiydi 4 santim doktor banada clomifen Verdi ama ben sogan kürü uyguladim 15 gün yaptım kürü 6ay ara verdim sonra 15 gün daha ictim kist ve yumurtlamak için en iyi ve dogali soğan kürü bence
Beni de etiketle canısı efekt yapar bakarız testineEvet belki süpriz olur belli mi olur ben negatifim ama ciddi süpriz olur bana hadi bakalım ben yarın yapacağım sabah testi haber ederim sizi hayırlısıyla sağlıkla.
Tamamdır canım atarımBeni de etiketle canısı efekt yapar bakarız testine
Yok canım çıkmaz bir hafta önceKuzu bugün itibariyle adete 1 hafta var kaset test negatif normal mi bu? Kendi kendimi yiyorum yaptığımdan beri ama bel ağrım kasık ağrımdan da duramıyorum
Yüreğime su serptin Allah razı olsun sendenYok canım çıkmaz bir hafta önce
Allah gönlüne göre versin inşallahYüreğime su serptin Allah razı olsun senden
Ben yumurtladan sonra 10. gün erken gebelik testi ile negatif gördüm sonra bat günü normal kaset teste pozitif gördüm. Çok erken henüz moral bozmak içinKuzu bugün itibariyle adete 1 hafta var kaset test negatif normal mi bu? Kendi kendimi yiyorum yaptığımdan beri ama bel ağrım kasık ağrımdan da duramıyorum
Haklısın canım benim beklemeye karar verdim bata 2 gün kala yapcam testBen yumurtladan sonra 10. gün erken gebelik testi ile negatif gördüm sonra bat günü normal kaset teste pozitif gördüm. Çok erken henüz moral bozmak için
Ay çok sevindimCanım benide hamiş olarak ekliyebilirsin, bu topik uğurlu geldi sankiEki Görüntüle 3160744
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?