KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kizlaarrr hani size sağlıkçı arkadaşımin önerdiği pahalı test var demiştim cuma negatifti ya eşim ondan aldı çünkü benim gebeligimi erken farkedip hemen kan sulandırıcı ya başlamam gerek.Veee bakiiinnnnnnn yasa çok mutluyum inşallah devamida gelir yarın hemen hastaneye gideceğim dualarım hep sizle sizinde benle olsun

Merhaba kizlar BAT 18 kasim bugun biraz once idrar testi yapdim resimdeki gibi? Sizce bozukmu test? Gidip yenisini aldim yarim saat sonra tekrarladim tek cizgi bilemedim simdi

Eklentiler

• F0F5C370-50C9-4363-8063-A51D63558C03.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 42
  • 84F288AB-B732-42B3-B642-0BCD346082CE.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 46
Yaa amma 2 cizgi tebrikler

Merhaba kizlar BAT 18 kasim bugun biraz once idrar testi yapdim resimdeki gibi? Sizce bozukmu test? Gidip yenisini aldim yarim saat sonra tekrarladim tek cizgi bilemedim simdi
Teste ya idrar çok gelmis yada bozuk.yumurtlamaniz tahmini ne zamandi

Hayırlı olsun canım hangi marka bu test. Benimde bat 16 kasım

Prodictor early yazıyor 80 TL ama kesin sonuç veriyor canim
:) sen sulandırıcı alacağın için battan önce yaptın değil mi? Ne zamandı bat kaç gün önce yaptın tam olarak: aklımda bulunsun gelmezse çarşambaya kadar bende bulabilirsem alırım :) 80 TL de maşallah çokmuş valla

Bata 4 günüm var evet ne kadar önce başlarsam kan sula diriciya o kadar iyi

Bak ben sana dedim canım o gün yasadıgında yerleşme kanamasıydı, bizede dua et

Bak ben sana dedim canım o gün yasadıgında yerleşme kanamasıydı, bizede dua et
Sen yerleşme kanaması mı yaşadın canım ? Evet canım internette 3 lü olan 108 TL yazmışlar bakalım canım. Kan sulandırıcı ne marka alıyorsun. Dikkat et kendine kan çok önemli sadece gebelikte değil rutin kontrollerini hep yap sakın ihmal etme. Annemden dolayı Kan olaylarını çok iyi bilirim.

Yanlıs yazdın canım peargirl etiketle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…