- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
Ya 20 TL bu zaten gitmıs en ucuzunu almıs kocamiyilikperisi92 canım bak aynı testten ilk defa yaptım bu sabah yani bişey çıktı ama kasetteki doğruysa baya silik çıkardı bir daha bu testten almayacagim
Eki Görüntüle 3160564
Canım görünüyorAtıyorum kuzum eşim ve ben gördük de hayırlısıerken gebelik bu 3 kasım da asılama oldu
Kaset testler en iyisi canım bunlar para tuzagı almayıniyilikperisi92 canım bak aynı testten ilk defa yaptım bu sabah yani bişey çıktı ama kasetteki doğruysa baya silik çıkardı bir daha bu testten almayacagim
Eki Görüntüle 3160564
BenceBakın hele
İlginç bı marka ilk defa denk geldim bı kaset test yapsana en garanti onlarmisYa 20 TL bu zaten gitmıs en ucuzunu almıs kocam
Kuzu bu teste bende emin olamadım ama belırgınlesmıs yaCanım görünüyor
Bu sabah dedimki acaba demeyin bı ondan bı ondan bakayım. Sağolsun oda ucundan gösterdi yine içimde acaba mi bıraktıKaset testler en iyisi canım bunlar para tuzagı almayın
Gecen yaptım oda golge oldu cumanyaotıgımnBence
İlginç bı marka ilk defa denk geldim bı kaset test yapsana en garanti onlarmis
Canim senin bat ne zaman.Gecen yaptım oda golge oldu cumanyaotıgımn
Asılama oldum 3 kasım daCanim senin bat ne zaman.
12 gün sonra test yapın diyorlar değil mi 2 gün daha bekle kesin olsunAsılama oldum 3 kasım da
Teste bak kız git gide belirginleşiyor saka gibi12 gün sonra test yapın diyorlar değil mi 2 gün daha bekle kesin olsun
Kızlarrrrr test belırgınlesmısssss sımdı baktık
Görünüyor inşallah koyulaşırcamımcıakrttom kızlar
İns kuzu sen naptın testiGörünüyor inşallah koyulaşır
Verdim bekliyorum bi yarım saat sonra alırımİns kuzu sen naptın testi
Attyyuy senın ki cok daha guzel çıkmıştı test insssss beta da guzel çıkacaklkkkVerdim bekliyorum bi yarım saat sonra alırım
Ayy bilemiyorum kii inşallahAttyyuy senın ki cok daha guzel çıkmıştı test insssss beta da guzel çıkacaklkkk
İnsallah canımda regl belirtilerim de var insallah bakalım dedigin gibi olurGeçen cuma yumurtladiysan daha erken ben yumurtlayali 11-12 gün oldu daha yeni testte daha belirgin
Sabah yaptığım after ile başlayan bir markaydiBu hangi marka canım prodoctor mi artimed mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?