KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bittikçe kendim alıyorum reçetesiz satılıyor zaten belki normal olanların bu kadar çok alması iyi değildir ama benim hayatımı kurtardı benim gözümde . Herkesten fazla üşüyormuşum meğer gerçek zavallı gibiymişim kanım yükselince anladım

Yaa tebrik ederim bize de nasip olur en yakin zamanda insallah belirtilerin neydii ?
İnanmayacaksın belki ama valla hiç belirtim yok hatta hamile kaldığıma bile ihtimal vermiyordum. Aslında yumurtlama günlerini değerlendirdik ama hiç belirti olmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmeyince dedim bu ay da olmadı herhalde. Slik çizgiyi görümce şok oldum

An itibariyle elendim Sıcak su torbam bile kırmızı Aralık grubuna geçiyorum usul usul

Selam kızlar nasılsınız test yapanlar var mı gelişmeler olunca beni de etiketleyin yoksa göremem listeye ekleyemem hepinizi, bazen tesadüfen gördüklerimi ekleyebiliyorum öpüyorum

Kızlar merhabalar adetime 3-4 gün var bugün pembe kahverengi bir akıntım oldu adet olduğumu düşünüyorum ama yerleşme kanaması olabilir mi çok az miktarda değil ama yoğunda değil ve normalde hep kıpkırmızı başlardı

Nuhra2 canım sana birşey sorucam kadık ağrım gitti benim bugün ani hızlı hareket edince tek kasığıma ağrı giriyor ve göğüs ağrım var sende de mi öyle oldu daha dün sancım vardı hep bugün yok

Herkese merhaba aranızda baya yeniyim.
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım
Meme kanseri geçirip tedavimin 3.senesi sonunda bebek için izin alanlardan biriyim 36 yaşındayım. Çok şükür reglim geri döndü ve 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Dilerim bu ay herşey yolunda gider.
Adetim biter bitmez bir ilişki oldu. Bakalım 3 günde bir deneyeceğiz dualarınız benimle de olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…