Bittikçe kendim alıyorum reçetesiz satılıyor zaten belki normal olanların bu kadar çok alması iyi değildir ama benim hayatımı kurtardı benim gözümde . Herkesten fazla üşüyormuşum meğer gerçek zavallı gibiymişim kanım yükselince anladımEn standart olanı folbiol yazan bir sneyi geçti herhalde kullanalı ama dediğim gibi ne zaman gebeliğe yoğunlaştıysam her gün bitane düzenli kullandım şuan da öyle gebeliği koyverdiğim zamankardada aklıma geldikçe kullandım ama atıyorum tatilde bir ay hiç kullanmadım unuttum gitti .bir buçuk senedir böyle gep kullandım yani . İlk aile hekimi gebelik dediğimde önermişti diğer kadın doğumcularda öyle söylemişti zaten . Sonra doktorda onayladı zaten kan yükselince öteki değerlerin de hepsi düzeldi en az 10 tane değer l ya da h yazıyordu alışmıştım artık.
Ederim tabi ki canım benim inşallah ikimiz de sağlıkla alalım kucağımızaYaaa sayemde erken öğrendin mutlu oldunçok sevindim cidden inşallah benim de artar koyulaşır dua et lütfen
İnşallah canım benimEderim tabi ki canım benim inşallah ikimiz de sağlıkla alalım kucağımıza
Elli kere koyulaşmıştır aşkoBat 5 kasımdı ne zaman yapsamki acaba koyulaşmışmıdır
İnanmayacaksın belki ama valla hiç belirtim yok hatta hamile kaldığıma bile ihtimal vermiyordum. Aslında yumurtlama günlerini değerlendirdik ama hiç belirti olmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmeyince dedim bu ay da olmadı herhalde. Slik çizgiyi görümce şok oldumYaa tebrik ederim bize de nasip olur en yakin zamanda insallahbelirtilerin neydii ?
Teşekkür ediyorum canım benimOoo süpersintebrik ederim canım
An itibariyle elendimSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım�
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM @LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Papatyaa61 4 EKİM 3 KASIM @canimms 5 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @Deepblues 4 KASIM @melegim can 5 KASIM trkn0709 8 EKİM 5 KASIM Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM @smgsmgsmg 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM @darwali 7 KASIM @Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @neslihamje 12 EKİM 9 KASIM M Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM O ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @mssmaya07 13 KASIM Mujdem1825 13 KASIM zorunlualanlar 13 EKİM 14 KASIM @Devakus 14 KASIM fnd_50 14 KASIM @Hic98 14 EKİM 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @Cesmedeva 16 KASIM @iyilikperisi92 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @-Arwen- 24 EKİM 18 KASIM @Kadermelisa 18 KASIM @marythebaby 19 KASIM @Bir hayale yolculuk 22 EKİM 20 KASIM @jetese 26 EKİM 21 KASIM @_Umutlu_Pozitif_ 21 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @deniizzzzz 26 EKİM 23 KASIM @Nypmha 25 KASIM @pozitifbiri 1 KASIM 25 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM T TASUU 28 EKİM 24 KASIM sevayd 28 EKİM 24 KASIM @melegim can 30 EKİM 25 KASIM @bridemlk 28 EKİM 26 KASIM @Mervenur277 1 KASIM 28 KASIM @Pimpirikli10 31 EKİM 29 KASIM @beyons 3 KASIM 29 KASIM @Deepblues 29 KASIM @Beyazmelek11 30 KASIM @hasgrl 30 KASIM
Sabah test yapalım çok mu erken olur kiBenimde kasık ağrım vardı kaç gündür şimdi dikkatimi çekti bugün yok ama göğüslerim ağrıyor baya, bende de adet öncesi olan şeyler bunlar
İnşallah yerleşmedir canımKızlar merhabalar adetime 3-4 gün var bugün pembe kahverengi bir akıntım oldu adet olduğumu düşünüyorum ama yerleşme kanaması olabilir mi çok az miktarda değil ama yoğunda değil ve normalde hep kıpkırmızı başlardı
Lütfen yorumlar mısınız rica etsem nnBenimde her ay çıkar 2 hamileliğimde de çıkmadı canım ama bu benim vücudum belki seninki öyle olmaz, hayırlısıyla bebiş gelir
Var, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahLütfen yorumlar mısınız rica etsem nn
Pazartesi yapmayı düşünüyorum canım biraz daha dayanalım bence daha net çıkar inşallah varsaSabah test yapalım çok mu erken olur kine zaman yapmayı düşünüyorsunuz
Pazar da anlaşalım olmaz mı 1 güncük var aradaPazartesi yapmayı düşünüyorum canım biraz daha dayanalım bence daha net çıkar inşallah varsa
Hahahahahahaha gaza getirme beni zor tutuyorum kendimi zatenPazar da anlaşalım olmaz mı 1 güncük var arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?