Productor erken gebelik testi almış eşim bu sefer ne zaman yapim diye düşünüyomHadi inşallah canım benim
İnşallah öyledir hayırlıylaYavrular lekem geldi durdu. Dedim aha adet oldum yok gelen giden yok.Yerlesme mi acep
Bence öyle canım bizede dua et lütfenYavrular lekem geldi durdu. Dedim aha adet oldum yok gelen giden yok.Yerlesme mi acep
Batın gecti mi canım hakim degilim eski mesajlarına, gectiyse yap kesin cıkar gecmediyse de genelde iki üc gün önce yapanlar dogru cıkıyor ama yanılma payı olabilir her testte oldugu gibiKızlar Productor erken gebelik testini yarın yapsam acaba hassasiyeti falan nasıl kullanan varmı
6 gün geciktiBatın gecti mi canım hakim degilim eski mesajlarına, gectiyse yap kesin cıkar gecmediyse de genelde iki üc gün önce yapanlar dogru cıkıyor ama yanılma payı olabilir her testte oldugu gibi
Canımmm anında cıkar su an bile yapsannn6 gün gecikti
İnşallah canım ben yinede sabah yapimCanımmm anında cıkar su an bile yapsannn
Ne sınavı canım ederiz tabiKızlar sabah sınavım var bana dua eder misiniz çok çalıştım
Benim kendimi bildim bileli hep kansızlık vardı kan veremiyorum mesela sana kan lazım diye geri göndermişlerdi farketmeden önceKızlar ben bu aydan elendım aralık ayına gectım vıtamın olarak ne kullansam benim ferrıtın 8 kansızlık 9 cıkmıştı ne onerırsınız ne yapmam lazım
Peki folik asıt olarak ne kullandın canım doktor mu yazdı yoksa kendınmı aldın valla bende hiç görmedim 13 ya 9 yada 10Benim kendimi bildim bileli hep kansızlık vardı kan veremiyorum mesela sana kan lazım diye geri göndermişlerdi farketmeden önceferritin 2 küsur hgb 7 8 civarıydı hep kan hapları hatta küçük iğrenç şişeler çokta ilerletmedi çok düzenli kullanmadım çünkü varolan kabızlığımı zirveye taşıdığından . Doktor kızıyordu bayılır kalırsın falan diye bi ara serum olarak aldım o ilk defa yükseltmişti biraz. Neyse 6 8 aydır falan kanım ilk defa bu sene 13 civarına çıktı . Bunu açıklayan tek şey geçen seneden bu yane arada bir iki ay tamamen bıraktığım ama çoğunlukla her gün yada gün aşırı kullandığım folik asit. Kesinlikle asla yükselmeyen kanımı ve kansızlıktan dolayı başka düşük -yüksek değerleri de tek düzelten şey folik asit oldu uzun vadede şükürler olsun o ilaçlara ihtiyacım kalmadı.
En standart olanı folbiol yazan bir sneyi geçti herhalde kullanalı ama dediğim gibi ne zaman gebeliğe yoğunlaştıysam her gün bitane düzenli kullandım şuan da öyle gebeliği koyverdiğim zamankardada aklıma geldikçe kullandım ama atıyorum tatilde bir ay hiç kullanmadım unuttum gitti .bir buçuk senedir böyle gep kullandım yani . İlk aile hekimi gebelik dediğimde önermişti diğer kadın doğumcularda öyle söylemişti zaten . Sonra doktorda onayladı zaten kan yükselince öteki değerlerin de hepsi düzeldi en az 10 tane değer l ya da h yazıyordu alışmıştım artık.Peki folik asıt olarak ne kullandın canım doktor mu yazdı yoksa kendınmı aldın valla bende hiç görmedim 13 ya 9 yada 10
Canimm sen test yaptin mi hemen hemen belirtiler ayniydi var mi biseyler ?Peki folik asıt olarak ne kullandın canım doktor mu yazdı yoksa kendınmı aldın valla bende hiç görmedim 13 ya 9 yada 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?