Bende dr öyleydi acısı gitmemişti öyle tiksindim ki aman dedim yemem daha iyiOlgunlaştığını nerden anlıycamaşırı plastik gibiydi tadı , ben acı çirkin ne olursa olsun ilaç niyetine der yiyip geçerim ama bu hiç geçmedi boğazımdan kestim bide hepsi duruyor öyle
bende bı kac kez denedım ama cok kotu yıymedım asla , bgun bı arkadas labne avokado domates fln bı tost yapmıs yıne lımon karabıber de koymus oyle hosuma gitti kiiiOlgunlaştığını nerden anlıycamaşırı plastik gibiydi tadı , ben acı çirkin ne olursa olsun ilaç niyetine der yiyip geçerim ama bu hiç geçmedi boğazımdan kestim bide hepsi duruyor öyle
İçine çökmüş yani yumuşak olcak ellendiğinde öyle miKızlar avakoda basınca içine çökecek, o zaman olgunlaşmıltır. İkiye bölün kaşıkla kabuğundan sıyırın ve ezin catalla biraz tuz limon Zeytin yağı dökün... Kahvaltılarda enfes oliiii
Ama benimde ilk tanışmam oğluma hamileyken olmuştu. Benim aşkito bunlar çok faydalıymış diye almış 6 7 tane (biz kralıyet ailesiyiz ya) ay ben bir kestim zorla sonra ben bunu asla yemem dedim, onların akibeti ne oldu hatırlamıyorum bile...
Ama şimdi olsa günde 2 3 tane yerim
Düşününce şuan canım çekti yabende bı kac kez denedım ama cok kotu yıymedım asla , bgun bı arkadas labne avokado domates fln bı tost yapmıs yıne lımon karabıber de koymus oyle hosuma gitti kiii
Kararmıştır kız o yumuşağını ye öyle güzel ki her gün yiyorum valla ben kahvaltıda enfes oluyo özellikleİçine çökmüş yani yumuşak olcak ellendiğinde öyle mi
Tanesi 20 lira ya şaka gibi kiloyla bile satılmıyor taneylesabahtan doğradığım hala öyle tabakta bekliyor çöp oldu artık de mi
Diğerlerşnin güzel tadı avokaonun tadını bastırmış demekkibende bı kac kez denedım ama cok kotu yıymedım asla , bgun bı arkadas labne avokado domates fln bı tost yapmıs yıne lımon karabıber de koymus oyle hosuma gitti kiii
Eşim dediki şuan tabakta olgunlaşıyor işteKararmıştır kız o yumuşağını ye öyle güzel ki her gün yiyorum valla ben kahvaltıda enfes oluyo özellikle
Ben çok sevdim hatta bu yumurtlamadan sonra başladım yemeye her sabah yedim yumurtlamadan sonra etkisi olmuş mudur bilemicem ama pazardan aldım ilk aldığımızda sert oluyor içine elmalar koyuyoruz birkaç güne olgunlaşıyor üzerine bastırınca içine çökünce olmuş demek. Dilimleyip biraz tuz biraz kırmızı biber ve limon sıkıyorumKızlar avakoda basınca içine çökecek, o zaman olgunlaşmıltır. İkiye bölün kaşıkla kabuğundan sıyırın ve ezin catalla biraz tuz limon Zeytin yağı dökün... Kahvaltılarda enfes oliiii
Ama benimde ilk tanışmam oğluma hamileyken olmuştu. Benim aşkito bunlar çok faydalıymış diye almış 6 7 tane (biz kralıyet ailesiyiz ya) ay ben bir kestim zorla sonra ben bunu asla yemem dedim, onların akibeti ne oldu hatırlamıyorum bile...
Ama şimdi olsa günde 2 3 tane yerim
Sert aldıysan olgunlaşması ve yumuşaması için muz ya da elmanın yanına koyEşim dediki şuan tabakta olgunlaşıyor işteziyan olmasın diye mi yoksa gerçekten söylediğine inanıyor mu anlamadım
Ben de yiyorum her gün 7 gün sonra yanına gelicem inşallahBen çok sevdim hatta bu yumurtlamadan sonra başladım yemeye her sabah yedim yumurtlamadan sonra etkisi olmuş mudur bilemicem ama pazardan aldım ilk aldığımızda sert oluyor içine elmalar koyuyoruz birkaç güne olgunlaşıyor üzerine bastırınca içine çökünce olmuş demek. Dilimleyip biraz tuz biraz kırmızı biber ve limon sıkıyorum
Evet onu anladım artıkSert aldıysan olgunlaşması ve yumuşaması için muz ya da elmanın yanına koy
Evet canım yumuşak olacak, sert alıp elma ayva ile bir poşete koyarsanız yumuşar arkadaşlarİçine çökmüş yani yumuşak olcak ellendiğinde öyle mi
Tanesi 20 lira ya şaka gibi kiloyla bile satılmıyor taneylesabahtan doğradığım hala öyle tabakta bekliyor çöp oldu artık de mi
Pandeminin bu aciz kula öğrettiği şeylerden biri mayalı hamur yoğurmakDiğerlerşnin güzel tadı avokaonun tadını bastırmış demekkiinsanlar biliyor bu işi az da beceri kazım demekki akşam haşhaşlı çörek yapayım dedim özendim mayalı hamur kabarmadı pişen şey de taş oldu haliyle herkesin kolayca yaptığı şeyler bazen bi o kadar zor olabiliyor deyip avuntu halindeyim
Tamamdır sağol canımEvet canım yumuşak olacak, sert alıp elma ayva ile bir poşete koyarsanız yumuşar arkadaşlar
Haha aynen yaPandeminin bu aciz kula öğrettiği şeylerden biri mayalı hamur yoğurmakhiç beceremezdim, taş gibi olurdu pogaçalar açmalar.
Ooo süpersinBugün 12. Gün. Test yaptım silik çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Yaa tebrik ederim bize de nasip olur en yakin zamanda insallahBen çok sevdim hatta bu yumurtlamadan sonra başladım yemeye her sabah yedim yumurtlamadan sonra etkisi olmuş mudur bilemicem ama pazardan aldım ilk aldığımızda sert oluyor içine elmalar koyuyoruz birkaç güne olgunlaşıyor üzerine bastırınca içine çökünce olmuş demek. Dilimleyip biraz tuz biraz kırmızı biber ve limon sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?