KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım ailede genetik yoksa ikizlik vs olmuyor yaa çünkü 4 yumurta varsa bile kaliteli olmuyor çoğu zaman tutmuyor yada sperm İnşAllah kaliteli yumurtaların vardır Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsun tüm isteyenlere inşallah
Ailede ikiz yok dıdısının dıdısı uzaklığında var
Ben sağlam bir yumurta çatlar diye biliyorum doktor ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere deyince garipsedim sıvı aradı sıvısıda var iyi dedi sonra bu ikisi için de ctesi dedi sınra 14 gün bekleme
Hakkımızda hayırlısı inşallah

Ben bu ay 2 kez yedim
İki gün pik geldi ovulasyon testi, çatlasın diye yedim. Müge anliyi izlerken nasıl bitiyor anlamıyorsun
Kız aklıma ne geldi sen böyle yazınca. Yumurta Çatlasın diye havuç kemiriyodum katır kutur o sırada da eve servisten gelmişlerdi eşimle açtık kapıyı hala katır kutur yiyorum farkında da değilim eşim döndü bana bi bakış attı hahaha o an anladım sonradan da diyo ki adamların yanında katır kutur sesli havuç yiyosun madem yicen içeri gitsene

Herkeslere teşekkür ederim kızlar :) Yeni ay Yeni heyecan :) Herşey olacağına varıyor evet üzüldüm ama cok sükür ki Rabbime diyorum , napalım çalışmalara devam yanı :)
Kimyasal sonrası içinin temizlendiğini ve daha kolay hamile kaldığı söyleniyor ben de kimyasal sonrası beklemedeyim kuzucum Allah hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin

Yumurtlamayı ben de yakaladım değerlendirdim ama ne biliyim ya çok değişik bı ruh halim var hamile kalmak istemiyorum sanacak biri dinlese beni oturup öyle korkuyorum hamilelik istiyo değil de istemiyo gibi çok ilginç
Ya çünkü sürekli negatif görmekten sanki hiç kalamayacağız gibi hissettiğimiz için. Olursa da inanasamız gelmiyor

kızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor

kanamam başladı az önce itibarıyle kuzum
Canım bence çok şükür kanama ile atıyorsun Allah korusun dış gebelik falan olsaydı cok büyük sıkıntı idi hem kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha da kolay oluyormuş cok yakın zamanda bebiş haberini alacağız inşallah

Kızlar iki ay önce aşılama yaptırmıştık bu ay tekrar deneyecektik doktor kist oluştuğunu söyledi kendiliğinden geçer hamile kalabilirsin dedi. Şu an adetime 10 gün kaldı ve kahverengi leke geldi adetim düzenlidir hiç lekelenmem olmaz sizce kisti atıyor olabilir miyim çünkü bu kadar varken yerleşme olmaz diye düşünüyorum. Adetim normalden uzun sürmüştü ben o zaman attığımı düşünmüştüm aslında

İnşallah bebegım , buarada bugun bı arkadaş gebelık beklemedıgı açhalde kaset test yapıyor sılık çıkıyor kan verıyo 0.10 testler yanıltıcı bazensiliklerde ozellıkle

İnşallah bebegım , buarada bugun bı arkadaş gebelık beklemedıgı açhalde kaset test yapıyor sılık çıkıyor kan verıyo 0.10 testler yanıltıcı bazensiliklerde ozellıkle
Geçen ay aynısını yaşadım işte prodoctor,miratech ve comfort testlerim silik çıkmıştı sonra adet günü adetim başladı. Ya testler hatalıydı ya kimyasalda hala bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…