- 31 Ağustos 2012
- 22.074
- 35.271
- 798
Ben bu ay 2 kez yedimkızz 3-4 tane havuç nasıl yicem ay düşünürken bile dişlerim acıdıama gerekiyorsa yaparım tabii
Geçmiş olsun canimkızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor
kanamam başladı az önce itibarıyle kuzum
hahahah of keşke bende evde olsam ya bu süreçteBen bu ay 2 kez yedim
İki gün pik geldi ovulasyon testi, çatlasın diye yedim. Müge anliyi izlerken nasıl bitiyor anlamıyorsun
Sağol canım Allah razı olsun tüm isteyenlere inşallahCanım ailede genetik yoksa ikizlik vs olmuyor yaa çünkü 4 yumurta varsa bile kaliteli olmuyor çoğu zaman tutmuyor yada sperm İnşAllah kaliteli yumurtaların vardır Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Kız aklıma ne geldi sen böyle yazınca. Yumurta Çatlasın diye havuç kemiriyodum katır kutur o sırada da eve servisten gelmişlerdi eşimle açtık kapıyı hala katır kutur yiyorum farkında da değilim eşim döndü bana bi bakış attı hahaha o an anladım sonradan da diyo ki adamların yanında katır kutur sesli havuç yiyosun madem yicen içeri gitseneBen bu ay 2 kez yedim
İki gün pik geldi ovulasyon testi, çatlasın diye yedim. Müge anliyi izlerken nasıl bitiyor anlamıyorsun
Kimyasal sonrası içinin temizlendiğini ve daha kolay hamile kaldığı söyleniyor ben de kimyasal sonrası beklemedeyim kuzucum Allah hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsinHerkeslere teşekkür ederim kızlar :) Yeni ay Yeni heyecan :) Herşey olacağına varıyor evet üzüldüm ama cok sükür ki Rabbime diyorum , napalım çalışmalara devam yanı :)
amın inşallah askısı hepımız içinn aminnKimyasal sonrası içinin temizlendiğini ve daha kolay hamile kaldığı söyleniyor ben de kimyasal sonrası beklemedeyim kuzucum Allah hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
Ya çünkü sürekli negatif görmekten sanki hiç kalamayacağız gibi hissettiğimiz için. Olursa da inanasamız gelmiyorYumurtlamayı ben de yakaladım değerlendirdim ama ne biliyim ya çok değişik bı ruh halim var hamile kalmak istemiyorum sanacak biri dinlese beni oturup öyle korkuyorum hamilelik istiyo değil de istemiyo gibi çok ilginç
Canım bence çok şükür kanama ile atıyorsun Allah korusun dış gebelik falan olsaydı cok büyük sıkıntı idi hem kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha da kolay oluyormuş cok yakın zamanda bebiş haberini alacağız inşallahkızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor
kanamam başladı az önce itibarıyle kuzum
Evet canım prodoctor biliyorum bu testle ilgili saibeler varSormaktan korkuyorum ama erken gebelik testi mi markası ne canım
İnşallah bebegım , buarada bugun bı arkadaş gebelık beklemedıgı açhalde kaset test yapıyor sılık çıkıyor kan verıyo 0.10 testler yanıltıcı bazensiliklerde ozellıkleCanım bence çok şükür kanama ile atıyorsun Allah korusun dış gebelik falan olsaydı cok büyük sıkıntı idi hem kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha da kolay oluyormuş cok yakın zamanda bebiş haberini alacağız inşallah
Geçen ay prodoctor, miratech ve comfort yaptım silik çıktı kafamda hala şüphe var testler mi hatalıydı kimyasal mı geçirdim orasını bilmiyorumEvet canım prodoctor biliyorum bu testle ilgili saibeler var
Geçen ay aynısını yaşadım işte prodoctor,miratech ve comfort testlerim silik çıkmıştı sonra adet günü adetim başladı. Ya testler hatalıydı ya kimyasalda hala bilemiyorumİnşallah bebegım , buarada bugun bı arkadaş gebelık beklemedıgı açhalde kaset test yapıyor sılık çıkıyor kan verıyo 0.10 testler yanıltıcı bazensiliklerde ozellıkle
Bence kimyasal yasamıs olabilirsin canım üc farklı marka cünküGeçen ay prodoctor, miratech ve comfort yaptım silik çıktı kafamda hala şüphe var testler mi hatalıydı kimyasal mı geçirdim orasını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?