- 1 Mayıs 2020
- 1.319
- 1.186
- 83
Ben de öyle düsünüyorum canım artık beklicez yapacak bi sey yokEfektsiz çok çok az görünüyor belki yerini bildiğim için görüyorum
Temizlensin yeni tertemiz başlangıçlar içinkızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor
kanamam başladı az önce itibarıyle kuzum
Tez zamanda saglıklı bir gebelik nasip olsun canımkızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor
sma testini ben veHanımlar bu SMA testini yaptıran vardı ama kimdi hatırlayamadığım için etiketleyemedim. Sizde de normal kan sonuçları mi çıkmış ? Şimdi eşimin e-nabizina bakayım çıkmış mi dedim. Normal kan verdiğimizde çıkan tam kan sayımı vs. Gibi şeylere bakılmış olarak gözüküyor. Diğer sma testi sonra mı çıkıyor ? Çünkü normal kan değerlerine baktırmak için değil sadece SMA testi vermek icin kan vermişti
Allah en sağlıklı ve hayırlı zamanda nasip etsin canimkızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor
Çok teşekkür ederim muhtemelen öyle olmuş. İnşallah onlara bakıp sma' yi almayı unutmamislardir. Çünkü sma testi yaptırıldığına bile zor ikna ettiksma testini ben veBearhug yaptırmıştık yaklaşık 4 ay sonra çıktı ikimizin de sonuçları ve SMA taraması diye yazıyordu e-nabızda. başka bir isimle değildi yani. Sağlık ocağı inisiyatif kullanıp diğer kan sonuçlarına da bakmak istemiş olabilir belki
Ay zaman resmen su gibi kuzummmsma testini ben veBearhug yaptırmıştık yaklaşık 4 ay sonra çıktı ikimizin de sonuçları ve SMA taraması diye yazıyordu e-nabızda. başka bir isimle değildi yani. Sağlık ocağı inisiyatif kullanıp diğer kan sonuçlarına da bakmak istemiş olabilir belki
Tez zamanda saglıklı bir gebelik nasip olsun canım
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR RABBIM HERKESE NASIP ETSIN :)Allah en sağlıklı ve hayırlı zamanda nasip etsin canim
Özür dileyerek soruyorum kızlar bu ne testi acaba anlamadım gerekli birseymi yoksa siz kendiniz istediğiniz icinmi yaptırdınız merakımı hoşgörAy zaman resmen su gibi kuzummm
Sonuçları beklerken geçti dört ay diyorduk şimdi bir baktım neredeyse sonucu almamızın üzerinden de o kadar geçecek etti sekiz ay, biz test verirken hamile kalanlar doğuracak neredeyseşu an beni baya sarstı bu gerçek
Evet hergün sabah erken saatlerde dilaltından ölçüyoruz hemen hemen aynı saatlerde olması lazım. Birde sabah yataktan kalkmadan daha uyanır uyanmaz yapman lazım ayaklar yere değmeden. Ben baş ucuma koydum ateş ölçeri uyandığım gibi ölçüp işaretleyip öyle kalkıyorum yataktan . Ben de yeni başladım zaten bu yönteme ama araştırdığım kadarıyla böyle uygulanıyor.Hergun sabahmi ölçüm yapiyoruz birde dil altı mi ölcecegiz bide bide ayy cok sordum ben bunu çözerim de uğraşmaya cok üşendim hergun ateşimide olcemem herhalde vakit bulup ben en iyisi sileyim bunu6 aydir lh testi akıntı takibi herseyi denedim olmuyor ama bizim sorunumuz şu ki düzenli değerlendirme olmuyor malesef hic fırsatımız yok bunun için
Regli günü mü başladın reglimin 3 günü bugün bitince başlasam olurmuEvet hergün sabah erken saatlerde dilaltından ölçüyoruz hemen hemen aynı saatlerde olması lazım. Birde sabah yataktan kalkmadan daha uyanır uyanmaz yapman lazım ayaklar yere değmeden. Ben baş ucuma koydum ateş ölçeri uyandığım gibi ölçüp işaretleyip öyle kalkıyorum yataktan . Ben de yeni başladım zaten bu yönteme ama araştırdığım kadarıyla böyle uygulanıyor.
Sorabilirsin tabii canımÖzür dileyerek soruyorum kızlar bu ne testi acaba anlamadım gerekli birseymi yoksa siz kendiniz istediğiniz icinmi yaptırdınız merakımı hoşgör
kızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor
Şifa diliyorum kuzumTEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR RABBIM HERKESE NASIP ETSIN :)
Canım benim en tez vakitte sağlıklı hayırlı bir şekilde tekrar nasip olsun inşallahkızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor
Yumurtlamayı ben de yakaladım değerlendirdim ama ne biliyim ya çok değişik bı ruh halim var hamile kalmak istemiyorum sanacak biri dinlese beni oturup öyle korkuyorum hamilelik istiyo değil de istemiyo gibi çok ilginçYa aslında ben çok umutluydum bu aydan çünkü yumurtlamayı yakaladık ama hiç belirtim yok bu yüzden hamile olacağıma dair de hiç hissim yok o yüzden bilemiyorum inşallah güzel olur her şey aslında günün de geçmiş Şuan dahi yapsan sen çıkabilir ama emin olayım dersen sabah yaparsın
Canım geçmiş olsun inanki üzüldüm ama bir yandan hayırlısı böyleymiş ama ne güzel en azından attın atabildin benimki çok karışık var mı yok mu belli bile değil ne regl görüyorum ne net bi şekilde çıkıyor testler bir gün net birgün belirsiz dr diyor bekle bekle belirsizlik çok kötükızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor
Canım ailede genetik yoksa ikizlik vs olmuyor yaa çünkü 4 yumurta varsa bile kaliteli olmuyor çoğu zaman tutmuyor yada sperm İnşAllah kaliteli yumurtaların vardır Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinKızlar yardım lütfen
Klomen sonrası Ptesi çatlatma iğnesi oldum 4 folikül vardı 20 24 19 18 mm idi. Bugün çatlamışmı bakalım diye kontrolüm vardı ikisi çatlamış diğer ikisi de çatlamak üzere dedi ctesi ilişki dedi 14 gün sonra da test ya da regl dedi
Benim anlamadığım şey benim bildiğim en iyi yumurta çatlar kanala düşer döllenirse olur falan filan. böyle bişey duydunuz mu hiç çoğul gebelik falan olmaz herhalde keşke olsa o ayrı mevzu gerçi de ilk kez duydum böyle bişey denk geldiniz mi hiç aynı ay içinde 3 5 gün arayla çatlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?