KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hanımlar bu SMA testini yaptıran vardı ama kimdi hatırlayamadığım için etiketleyemedim. Sizde de normal kan sonuçları mi çıkmış ? Şimdi eşimin e-nabizina bakayım çıkmış mi dedim. Normal kan verdiğimizde çıkan tam kan sayımı vs. Gibi şeylere bakılmış olarak gözüküyor. Diğer sma testi sonra mı çıkıyor ? Çünkü normal kan değerlerine baktırmak için değil sadece SMA testi vermek icin kan vermişti

sma testini ben ve Bearhug yaptırmıştık yaklaşık 4 ay sonra çıktı ikimizin de sonuçları ve SMA taraması diye yazıyordu e-nabızda. başka bir isimle değildi yani. Sağlık ocağı inisiyatif kullanıp diğer kan sonuçlarına da bakmak istemiş olabilir belki

Çok teşekkür ederim muhtemelen öyle olmuş. İnşallah onlara bakıp sma' yi almayı unutmamislardir. Çünkü sma testi yaptırıldığına bile zor ikna ettik

Ay zaman resmen su gibi kuzummm
Sonuçları beklerken geçti dört ay diyorduk şimdi bir baktım neredeyse sonucu almamızın üzerinden de o kadar geçecek etti sekiz ay, biz test verirken hamile kalanlar doğuracak neredeyse şu an beni baya sarstı bu gerçek

Özür dileyerek soruyorum kızlar bu ne testi acaba anlamadım gerekli birseymi yoksa siz kendiniz istediğiniz icinmi yaptırdınız merakımı hoşgör

Evet hergün sabah erken saatlerde dilaltından ölçüyoruz hemen hemen aynı saatlerde olması lazım. Birde sabah yataktan kalkmadan daha uyanır uyanmaz yapman lazım ayaklar yere değmeden. Ben baş ucuma koydum ateş ölçeri uyandığım gibi ölçüp işaretleyip öyle kalkıyorum yataktan . Ben de yeni başladım zaten bu yönteme ama araştırdığım kadarıyla böyle uygulanıyor.

Regli günü mü başladın reglimin 3 günü bugün bitince başlasam olurmu

Özür dileyerek soruyorum kızlar bu ne testi acaba anlamadım gerekli birseymi yoksa siz kendiniz istediğiniz icinmi yaptırdınız merakımı hoşgör
Sorabilirsin tabii canım
Sma taşıyıcısı olup olmadığınıza bakılıyor bu testle, sadece eşin vermesi yetiyor ilk etapta onun sonucu pozitif gelirse kadına da bakılıyor ama eşlerden birinin negatif olması yeterli oluyor. Kendi isteğinle yaptırıyorsun evet sağlık ocakları yapıyor sma testi olmak istiyoruz deyince ücretsiz şekilde
Ama en son biz yaptırırken ya yeni evleniyor ya da evli ama hiç çocuğu olmaması şartı vardı. Daha önce çocuğu olan çiftlere sanırım yapmıyor sağlık ocağı eğer düzenleme sonradan değişmedi ise.

Kızlar yardım lütfen
Klomen sonrası Ptesi çatlatma iğnesi oldum 4 folikül vardı 20 24 19 18 mm idi. Bugün çatlamışmı bakalım diye kontrolüm vardı ikisi çatlamış diğer ikisi de çatlamak üzere dedi ctesi ilişki dedi 14 gün sonra da test ya da regl dedi
Benim anlamadığım şey benim bildiğim en iyi yumurta çatlar kanala düşer döllenirse olur falan filan. böyle bişey duydunuz mu hiç çoğul gebelik falan olmaz herhalde keşke olsa o ayrı mevzu gerçi de ilk kez duydum böyle bişey denk geldiniz mi hiç aynı ay içinde 3 5 gün arayla çatlama

Yumurtlamayı ben de yakaladım değerlendirdim ama ne biliyim ya çok değişik bı ruh halim var hamile kalmak istemiyorum sanacak biri dinlese beni oturup öyle korkuyorum hamilelik istiyo değil de istemiyo gibi çok ilginç

kızlar felaket karın kasık agrım var sanırım düşüyor

kanamam başladı az önce itibarıyle kuzum
Canım geçmiş olsun inanki üzüldüm ama bir yandan hayırlısı böyleymiş ama ne güzel en azından attın atabildin benimki çok karışık var mı yok mu belli bile değil ne regl görüyorum ne net bi şekilde çıkıyor testler bir gün net birgün belirsiz dr diyor bekle bekle belirsizlik çok kötü bi daha ki aya sağlıklı bi bebeğin olacak bence Allah ın izniyle

Canım ailede genetik yoksa ikizlik vs olmuyor yaa çünkü 4 yumurta varsa bile kaliteli olmuyor çoğu zaman tutmuyor yada sperm İnşAllah kaliteli yumurtaların vardır Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…