Çatlamayı değerlendirebilirsin, çatlama günü hamile kalanlarda var bu forumda okudumDeğerlendiremedik canım maalesef çok üzgünüm
Canım bugün çatlamış olabilir bugünü değerlendir. Önemli olan çatlamaSelam kızlar bugün pik diyebilir miyiz ?
Piki görmeden de ilişkinin olması mı gerekiyor pik günümü nasıl ?Canım bugün çatlamış olabilir bugünü değerlendir. Önemli olan çatlama
Spermin 3 güne kadar dayanma şansı var, o yüzden piki görmeden çalışmalara başlayalım deriz ama önemli olan çatlama. Yumurta çatladıktan sonra döllenme olur çünküPiki görmeden de ilişkinin olması mı gerekiyor pik günümü nasıl ?
4.günüm bugun olmadım hala ıste yacanım sen tekrar bir kan ver. bende kimyasal geçirmiştim iki gün sonra adetim başlamıştı. bende bu ay doktora gitmedim bekliyordu kendi kendime ilaç aldım başladım :))çok iyi bir doktor çok kalabalık oluyor o kadar para veriyorsun seninle ilgilenmesi devlettekinden hallice
Canım ben de bugün adet oldum , hsg de yaptırdım bi 6 ay önce filan ben temiz çıktı ,eşimde de birşey yok görünüyor , ama olmuyor işteBenim yine şaşmadı bugğn oldu..iki yıldır bekliyoruz hsg çekilmedim şimdi pazartesi ye randevu alıcam bide onu yaptırıcağım.başka hiç bir problemim yok yumurtlama çatlama eşimde varikosel vardı geçen yıl ameliyat oldu değerleri tam normale dönmedi
Kızlar bat 3-2-1 gün kala sırayla. İlk çektiğim halleriyle
Bende bu sabırsız test yapmış mi bakayım diye girdim sayfayaSon üçççççç :) Ateşimi ölçtüm test yapmadım ama yapar mıyım bilmiyorum ee ne diyorsunuz :)Papatyamaviss @Deepblues @pozitifbiri
Bugün daha önemli canim, bugün degerlendirirsinizDeğerlendiremedik canım maalesef çok üzgünüm
canım sıkma canını belki kimyasal değildir ekim topiğin de bir kız vardı onun değeri de düşmüştü sonra tekrar yükselmişti o inandı peşini bırakmadı. hatta değeri çok düşüktü ilk kan verdiğinde 5 küsürdü sonra düştü sonra yükseldi belki seninde öyledir.4.günüm bugun olmadım hala ıste ya
Teşekkürler birde şimdi pikte fh tavan yaparak yumurtanın tüpe atılmasını sağlıyor ya silik çizgiyi görünce fh düşünce yani garanti olarak yumurta çatlamış oluyor mu acabaSpermin 3 güne kadar dayanma şansı var, o yüzden piki görmeden çalışmalara başlayalım deriz ama önemli olan çatlama. Yumurta çatladıktan sonra döllenme olur çünkü
YaaKızlar bat 3-2-1 gün kala sırayla. İlk çektiğim halleriyle
Evet canım çizgi görünüyor. Ne kadar var batKizlar bişey goruyormusunuz ben sanki görüyorum.Dun hiç birşey yoktu
Eki Görüntüle 3159187
Aynen canım pikten sonra ilk silikleşme çatlama demekTeşekkürler birde şimdi pikte fh tavan yaparak yumurtanın tüpe atılmasını sağlıyor ya silik çizgiyi görünce fh düşünce yani garanti olarak yumurta çatlamış oluyor mu acabaya da 1-2 gün sonra da olabilir mi
7 gün var yumurtlamanın üstünden tam 1 hafta gectii.Testin yanıltmasın dan çok korkuyorum.2 gün sonra kaset test yapıyım.Evet canım çizgi görünüyor. Ne kadar var bat
Bak bu da filtreli7 gün var yumurtlamanın üstünden tam 1 hafta gectii.Testin yanıltmasın dan çok korkuyorum.2 gün sonra kaset test yapıyım.
Tmm canım hadi bakalım önümüzdeki aya inşallahBakalım işte canım pazartesi çektireceğim hep öteledim.bu ay öbür ay derken 2 yılı geçti
Ben de görüyorumKizlar bişey goruyormusunuz ben sanki görüyorum.Dun hiç birşey yoktu
Eki Görüntüle 3159187 imik bı çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?