Bak resmen mesaj bekliyormuşum sabahın köründe. Hadi yap test artık.
Sırf bugün de test yapmamak için hemen ilk idrarı bıraktım geldimBak resmen mesaj bekliyormuşum sabahın köründe. Hadi yap test artık.
Yarın yapabılırsın artıkSon üçççççç :) Ateşimi ölçtüm test yapmadım ama yapar mıyım bilmiyorum ee ne diyorsunuz :)Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri
İnşallah sağlıkla büyümeye devam etsın kan artışına bak mutlakaKızlar bat 3-2-1 gün kala sırayla. İlk çektiğim halleriyle
Artışın gayet güzel. Kese 1000 i geçince ancak vajinal görünür. Şu an görünmemesi normal canım içini rahat tutSat 4 Ekim bat 3 kasim. 7 kasim bhcg 272. 9 kasim bhcg 818 çıktı. Henüz gebelik kesesi oluşmadı. Sorun varmi biraz endiselendim
Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum canımİnşallah sağlıkla büyümeye devam etsın kan artışına bak mutlaka
Evet yarın yapmayı düşünüyorum ben de olursa çıkar zatenYarın yapabılırsın artık
Ayyy yaKızlar bat 3-2-1 gün kala sırayla. İlk çektiğim halleriyle
Insaallah. Çok dua ediyorum.Artışın gayet güzel. Kese 1000 i geçince ancak vajinal görünür. Şu an görünmemesi normal canım içini rahat tut
İnşallah inşallah çıkacak ben ınanıyorum okadar rüya boşa degılAyyy yadua et yarın bende de çıksın
Kodlar ya aklıma ne takıldı dış gebelık olabılır mı dra gıtmek lazımmı
Canım dış gebelikte plato şeklinde seyreder betahcg , bir artar bir düşer gibi. Eğer 1-2 güne başlamazsa kanaman kan verebilirsin. Aklına kötüyü getirme ama bence kimyasal gebelikKodlar ya aklıma ne takıldı dış gebelık olabılır mı dra gıtmek lazımmı
Amin amin amin inşallahAyyy yadua et yarın bende de çıksın
Değerlendiremedik canım maalesef çok üzgünümEvet canım pik
Son üçççççç :) Ateşimi ölçtüm test yapmadım ama yapar mıyım bilmiyorum ee ne diyorsunuz :)Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri
canım sen tekrar bir kan ver. bende kimyasal geçirmiştim iki gün sonra adetim başlamıştı. bende bu ay doktora gitmedim bekliyordu kendi kendime ilaç aldım başladım :))çok iyi bir doktor çok kalabalık oluyor o kadar para veriyorsun seninle ilgilenmesi devlettekinden halliceİnşallah inşallah çıkacak ben ınanıyorum okadar rüya boşa degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?