KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Sat 4 Ekim bat 3 kasim. 7 kasim bhcg 272. 9 kasim bhcg 818 çıktı. Henüz gebelik kesesi oluşmadı. Sorun varmi biraz endiselendim
Artışın gayet güzel. Kese 1000 i geçince ancak vajinal görünür. Şu an görünmemesi normal canım içini rahat tut

Kodlar ya aklıma ne takıldı dış gebelık olabılır mı dra gıtmek lazımmı
Canım dış gebelikte plato şeklinde seyreder betahcg , bir artar bir düşer gibi. Eğer 1-2 güne başlamazsa kanaman kan verebilirsin. Aklına kötüyü getirme ama bence kimyasal gebelik

Benden dün yumurtlama akıntısı gelmeye başladı şansa bak hevesim de kaçtı gibi sanki. Derslerin ağırlığı sınav stresi bi akıl içimden ertele Özlem bebek işini diyor. Bir akıl istiyor yaş geçmeden yap diyor. Aralarda bir yerlerdeyim
fnd_50 test yapmamakla iyi etmişssin yarın sabah yap ama :) Merak ederiz artık. BAt yarın mıydı kuzum

İnşallah inşallah çıkacak ben ınanıyorum okadar rüya boşa degıl
canım sen tekrar bir kan ver. bende kimyasal geçirmiştim iki gün sonra adetim başlamıştı. bende bu ay doktora gitmedim bekliyordu kendi kendime ilaç aldım başladım :))çok iyi bir doktor çok kalabalık oluyor o kadar para veriyorsun seninle ilgilenmesi devlettekinden hallice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…