Silik testi gördüm canım zaten eski mesajlarımı kaçırmış olabilirsin. Umarım sağlıklı bir gebeliktir, sabahları test yapıyorum birkaç gün sonra kan vereceğimYaa ne güzel az kalmış inşallah güzel sonuçlar alirsinn
Canım çok geçmiş olsun neden böyle oldu acaba
Merhaba tabi ki ekliyorum sat bat ne yazayım?
hadi bakalım inşaallah dediğimiz gibi olur hayırlısıylaAynen ben dehatta kesin eşim de bu zamana kadar boşuna beklettin bizi diyecek. Yazık adamcağıza ben ne dersem onu yapıyor şu gün yumurtlayacagim su gün olacak bugün boş kalacak diyorum her şeye tamam sen daha iyi biliyorsun aşkım diyor saftiriğim ya
Adama kalsa en baştan her gün olacaktı zaten keşke en baştan onu dinleseydik
Yasa görmedim eskileri çok sevindim peki yumurtlamam ne zamandi ve sen ne zaman gordunSilik testi gördüm canım zaten eski mesajlarımı kaçırmış olabilirsin. Umarım sağlıklı bir gebeliktir, sabahları test yapıyorum birkaç gün sonra kan vereceğim
Hayırlısı olsun kuzum kısmet değilmiş demek ki, yeni ay yeni umutlarOlmadı kuzum maalesef resmi olarak kırmızı kartı yedim az önce ve bu aydan elendigim kesinleşti
Aralık ayında yeni takviyelere başlamış olacağız eşimle, bir de tüm ayı değil ama yumurtlama dönemini hiç beklemeden komple değerlendirmeyi düşünüyorum bu sefer araya gün koymadan sperm kalitesi filan dedi doktor diye ara verdik hep olmadı bir de komple arka arkaya değerlendirelim bakalım
Her ay yeni umutlar yeni bisiler işte asla bitmiyorhayırlısı hakkımızda hayırlı ise bu bebek gelir inşallah artık bu round da değilse de gelmesin napalim Allah'tan gelen kabulumuz en doğrusunu o bilir.
Sen nasılsın başladı mı baska belirtiler falan
7 uygun gayet canımKızlar hastamız vardı buralardan kaç gündür ayrı kaldım. Herkes iyidir inşallah kırmızı kart görüp tekrara düşen tayfa bir sorum olacak sizlere. Ovülasyon takibi yapacak olan kızçeler, çalıştığım için 6 da evde oluyorum en erken. Sizce test takibi en sağlıklı hangi saatler diliminde yapmalıyım. Geçen ay hiç pik görmedim çünkü
ben bu acıdan bısey goremedım kuzum daha uzaktan ceksenKızlar ya sabah test atmıstım icini acıp cekmistim sabah, bana gölge var gibi geliyor sizce Eki Görüntüle 3158787
Bak burası canım cok mu zorluyorum senceben bu acıdan bısey goremedım kuzum daha uzaktan ceksen
batına ne kadar var canım zorlamıyorsun hafıf bısı varBak burası canım cok mu zorluyorum sence
Dün yaptıgım test beni heyecanlandırdı aslında o yüzden bu görme cabam dünkü testimde buyduBak burası canım cok mu zorluyorum sence
Bat 16 kasım canım deminde dünkü testimi attım onada bakabilir misinbatına ne kadar var canım zorlamıyorsun hafıf bısı var
yuhhoo bir arkadasımı hatırlattın bana battan 9 gun once sılık gormeye baslamıstı cok erken cook bırazdaha bekle 5 gun kala yap yenıden ıstersenBat 16 kasım canım deminde dünkü testimi attım onada bakabilir misin
Ah bekleyebilsem ama testim az kaldı digerini pazar günü yapıcamyuhhoo bir arkadasımı hatırlattın bana battan 9 gun once sılık gormeye baslamıstı cok erken cook bırazdaha bekle 5 gun kala yap yenıden ıstersen
elınde az varsa gunlere bol ıkı gunde bır sklınde gıbı D:Ah bekleyebilsem ama testim az kaldı digerini pazar günü yapıcam
Buyur canım itinayla filtre yapılırYavrular bugün yaptım sabah biliyorum çok erken daha 8 gün var ama yapmassam da duramıyorumşuna bir filitre yapın hayrına
Eki Görüntüle 3158804
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?