KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yaa ne güzel az kalmış inşallah güzel sonuçlar alirsinn
Silik testi gördüm canım zaten eski mesajlarımı kaçırmış olabilirsin. Umarım sağlıklı bir gebeliktir, sabahları test yapıyorum birkaç gün sonra kan vereceğim

hadi bakalım inşaallah dediğimiz gibi olur hayırlısıyla

Silik testi gördüm canım zaten eski mesajlarımı kaçırmış olabilirsin. Umarım sağlıklı bir gebeliktir, sabahları test yapıyorum birkaç gün sonra kan vereceğim
Yasa görmedim eskileri çok sevindim peki yumurtlamam ne zamandi ve sen ne zaman gordun

Hayırlısı olsun kuzum kısmet değilmiş demek ki, yeni ay yeni umutlar bence de öyle deneyin bir de şans bu ya bir yerde illaki tutacak olacağı varsa
tünelin bu ucu da güzel evet ama buranın stresi de bambaşka.
Fazla bir belirtim yok aslında benim bi kaç gündür uyku bastırması neymiş onu anladım. Günün 20 saati uyurum öyle bi hal var üzerimde, bi de kafam her daim çok karışık sürekli bi şeyleri unutuyorum şükür henüz hamileliğe yorabileceğim bir bulantı olmadı arada mide yanmaları oluyor o kadar. Sanırım o konuda şanslı geçireceğim bu süreci. Bebiş büyüsün de kalbini duyalım diye bekliyoruz. Bendeki haberler böyle.
Kafam biraz yerine gelirse seni Aralık ayında da takipte olurum güzel senin için en hayırlı olan haberlerle gelecek Aralık

7 uygun gayet canım

Yavrular bugün yaptım sabah biliyorum çok erken daha 8 gün var ama yapmassam da duramıyorum şuna bir filitre yapın hayrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…