KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

evet biraz karışık geliyor program. Bende geçen ayın yarısında başladım ona :) Takvimden güne basınca veri giriş sayfası açılıyor. En üste ateşi girin.. Period yazan yere regl miktarını soruyor. spotting leke, lişght az medium orta heavy çok uygun olanı seçersiniz artık. Cervical Fluid yazan akıntı çeşidi.. Yumurtlama döneminde egg white seçersiniz.. Sex yazanda malum :) Değerlendirdiğiniz günler yes'e basarsınız...

aralık da hamıle kalıp temmuz sonu dogum yapacaksınnnnn bence :))))

Biz senle Aralık'ta gebe kalacağız Minnoş öyle hissediyorum
Se

Bebeğim inşallah vardır temenniim isteğim hep o yönde buna emin olabilirsin, fakat deneyimlerime göre senin üst kapak çizgin de yüksek ateş. Yani sen yüksek ateşle adet görüyorsun. şöyle anlatayım. benim adet ateşim 36.2-36.3 tür mesela. Gebeliği öğrendiğimde 36.9 37.1 aralıgındaydı. Yani adete göre neredeyse 1 dereceye yakın yüksek çıkar. Senin adet ateşin yüksek olunca garanti 36.9 37 leri görmen gerekir diye düşünüyorum. İnşallah feyk yapıyordur ateşin de dediğim olmaz :) Ama bana kalırsa bunun sonu adet gelir gibi geldi. Dürüst olmam gerekirse

Ben aslında Matematik mezunuyum. Formasyon da aldım ama 2010 Kpss magdurları olarak buldugum ilk kamu kurumuna yerleştim zamanında Sonra 2. üniv. İşletme okudum bir halta yaramadı. Belki bankacılık olur diye düşünmüştüm.Sonra derece alırım diye Sağlık Yönetimi okumaya başladım 2 yılım bitmişti ki, Meslekte 10.5 yılın sonunda öğretmen olmak için yeniden gaza geldim ve Sağlıgı dondurdum, Çocuk Gelişimi okumaya başladım, Öğretmenlik çok istiyorum. Allah izin verirse meslektaş olacağız :)

Biz senle Aralık'ta gebe kalacağız Minnoş öyle hissediyorum

Se
Yaa inşallah kuzucummm
Yıl bitmeden bebisler gobuslerde olacak ben de inanıyorum.
Bu arada merak ediyordun bak yine çatlamadan tam 14 gün sonra regl oldum, hatta saati bile tuttu bence yumurta sabah saatlerinde çatladı diye hesaplamıştım regl de sabah geldi ne kadar sadık kör olmayası

Ya aslında ev değiştirme durumumuz var. Yüksek krediyle ev almıştık.Şimdi evimizin fiyatı arttı. Eşim bunu satıp kayınvalideme yakın alalım istiyor. Çocuklar için ve bizim için çok güzel olacak olursa. Kayınvalidemle aram çok şükür çok iyidir. Hatta bir tane daha yapın diye o da baskı yapıyor. Eşimin aklında bir şey varsa sebebi mutlaka vardır. Ama bir öyle bir böyle davrandığı zaman kafam karışıyor hevesim kaçıyor. Yoksa öngörülerine çok güvenirim, çok aklı başındadır. Hayırlısı Allah'tan olacaksa olur napalım , şitreş yok pozitif oluyoruz, istediklerim bana gelir, şans beni bulur, ben çok şanslı bir insanım, herşey benim hayrıma gelişiyor LeucotheaThemis fnd_50

Üzüldüm kuzu yaa Ama bunu görünce ben genelde neyse ki boş gebelik veya dış gebelik değil diye de avunuyorum. İkisini de gördüm arkadaşlarımda gerçekten zor... Hayırlısı olsun hakkında, Durmak yok devam inşaallah
ilk kan 22 ıkıncısı 17

Yaaa kuzum benim deme öyle üzüldüm çok üzüldüm ama şöyle düşünelim vücut sağlıklı olmayanı dışarı atıyormuş geçen ay kesin benim de öyle oldu tutmadı attı sanırım testlere bahane buldum ama olmayınca olmadı işte ne olur üzülme inşallah en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde gelecek bebeğimiz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…