Kız hemen ilk düşen ateşte gelir mi kırmızılarBebişim moralini bozmak istemem ama geliyor gibi duruyor kırmızılardün akşam eşim yine geri çekildi , benim moral sifir sifir sifir , ara verebilirim istegime kızlar, sinirlerim bozuldu. Niye çekildin diyorum konuştuk bunu zamanı var diyor hayatımızda bu ara birşeyler değişebilir onu mu bekliyor anlamadım ama yine her zamanki gibi üstüne gitmeyeceğim zaten sınavlarım geldi cuma cumartesi yoğunum, girip çıkıyorum okuyorum sizi mümkün mertebe yazıyorum ama modum düşük yani
Canım göremedim ama bat kaç gün vargunaydın kızlar bir şey gören var mıEki Görüntüle 3158536
Dimi zaten hep 36.8 -36.9 çıkıyor moral ver bana Karalar bağlamayayımDüştü sayılmaz böyle seyretmesi hala normal
Bi hafta var canım ben bir deliyimCanım göremedim ama bat kaç gün var
Bi hafta var canım ben bir deliyim
Kendi derdime düştüm cvp yazamadıö canım ben de gördüm cizgini insallah seninledirBenim 4 gün gecikip böyle çıktıysa normal
Canım inşallah seninde bebişin seninledir testi çok erken yapmışsın biraz sabret adet zamanı gelsin inşallah güzel haberle gelirsinKendi derdime düştüm cvp yazamadıö canım ben de gördüm cizgini insallah seninledir
Bi hafta var canım ben bir deliyim
Benım 36,7 çıktı bır ıkı kez senın gıbı sonra 36.8 tabloya 36.8 yazdım ensenı karartmaKız hemen ilk düşen ateşte gelir mi kırmızılardört gün var bakalım bekleyeceğim hayırlısı olsun inşallah. Eşin üçüncü çocuğu istemiyor sanırım canım sürekli öyle yapıyor üstüne gitme güzelce oturun konuşun. Sen ne sınavına giriyorsun?
Kuzum gözüküyor gayetBenim 4 gün gecikip böyle çıktıysa normal
5 se 10 olmustur en fazla Me kdr belırgınlesır ko , dedı hergun manyak gıbı test yapıp koyulaşma bekleyen kızKızlar dünkü ve bugünkü test böyle. Bata 2 gün var. Aşırı bir belirginleşme yok ama bata olduğu için düşünüyorum ya da ne dersiniz?
Burada sakin durduğuma bakma her gün kan veresim var bırak testi5 se 10 olmustur en fazla Me kdr belırgınlesır ko , dedı hergun manyak gıbı test yapıp koyulaşma bekleyen kız
Bende çok gel gitlerdeyım inşallah buyur inşallah buyur dıye dolanıyorumBurada sakin durduğuma bakma her gün kan veresim var bırak testi
Bu konuda çok canım yandı ama bekleyeceğim
İnşallah vardır Bi daha test aldırıcamKuzum gözüküyor gayet
İnsallah canımmmCanım inşallah seninde bebişin seninledir testi çok erken yapmışsın biraz sabret adet zamanı gelsin inşallah güzel haberle gelirsin
Ben de eş paketi ve adendoya başladım canım geçen ayBunlar da kullandıklarımın içerikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?