sonucun ne pekı canım
Tamam canmHadı bakalım çok sabrettın inşallah karşılıgını alırsın canım haber et bizede sabah etiketle benden birşey çıkmadı inşallah sende vardır
Çok teşekkür ederizOy maşallah
Canım inşallah doğru çıkar kimi insanın rüyası gerçekten tutar inşallah güzel haberler verirsinYaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradıbeni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya
İnş canım inş çok güzel haberler nasip etsin inşallahYaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradıbeni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya
4 kişinin aynı zaman aralıklarında aynı rüyayı görmesi beni çok heyecanlandırdı. Allahım hayırlısını versin inşallahCanım inşallah doğru çıkar kimi insanın rüyası gerçekten tutar inşallah güzel haberler verirsin
İnşallah canım benim inşallah bu rüyalar vs boşa değil4 kişinin aynı zaman aralıklarında aynı rüyayı görmesi beni çok heyecanlandırdı. Allahım hayırlısını versin inşallah
Bence çıkar rüyalarYaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradıbeni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya
Yaaa inşallah canım inşallah olmadım çünkü adet inşallah ondandır o zamanCanım cumartesi günü de ben öyleydi. Regl olacağım sandım aşırı sancım oldu. Tahminimce eğer sabahki silik çizgim bir anlam taşıyorsa belki döllenen yumurta Rahime ilk ulaştığında böyle oluyor, sonra da beta salgılanmaya başlıyor
Ayy ne güzel rüyalar. İnşallah gönlünce olur canım benim. Bu arada profil fotoğrafın harikaYaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradıbeni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya
Ya inşallah inşallah çok etkilendimAyy ne güzel rüyalar. İnşallah gönlünce olur canım benim. Bu arada profil fotoğrafın harika
Ay inşallah kuzumİnşallah canım benim inşallah bu rüyalar vs boşa değil
Hahah ye ekşiyş çıkar Ayşe’yiBence çıkar rüyalarAnnemin de rüyaları hep çıkar bana az önce seni rüyamda gördüm turşu veriyordum sana turşu istiyordun benden dedi Acaba benim de mi kızım olcakk ayy
Ya bende bır koz evlat ıstıyorum ama işte sıparısle olmuyor bu ışler çokta umıdım yok eltımın görümcemın esımın amcasının cocukların hep ıkıser ıkıser oğlan kız yok kimsede dıyorum herhalde bızımkılerde xy hormonu yokYa inşallah inşallah çok etkilendimAllahım hepimizin gönlüne göre versin sağ ol canım benim.
(Bihter üzümlü kekim bin beş yüz defa izlenimimde belki intihar etmez umuduyla…)
Hahhahahah sen çok yaşa emi beni güldürdünYa bende bır koz evlat ıstıyorum ama işte sıparısle olmuyor bu ışler çokta umıdım yok eltımın görümcemın esımın amcasının cocukların hep ıkıser ıkıser oğlan kız yok kimsede dıyorum herhalde bızımkılerde xy hormonu yok
Çin takvimine baksana belki de kız tutuyodurYa bende bır koz evlat ıstıyorum ama işte sıparısle olmuyor bu ışler çokta umıdım yok eltımın görümcemın esımın amcasının cocukların hep ıkıser ıkıser oğlan kız yok kimsede dıyorum herhalde bızımkılerde xy hormonu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?