KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradı beni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya

Canım inşallah doğru çıkar kimi insanın rüyası gerçekten tutar inşallah güzel haberler verirsin

İnş canım inş çok güzel haberler nasip etsin inşallah

Bence çıkar rüyalar Annemin de rüyaları hep çıkar bana az önce seni rüyamda gördüm turşu veriyordum sana turşu istiyordun benden dedi Acaba benim de mi kızım olcakk ayy

Yaaa inşallah canım inşallah olmadım çünkü adet inşallah ondandır o zaman

Ayy ne güzel rüyalar. İnşallah gönlünce olur canım benim. Bu arada profil fotoğrafın harika

Ayy ne güzel rüyalar. İnşallah gönlünce olur canım benim. Bu arada profil fotoğrafın harika
Ya inşallah inşallah çok etkilendim Allahım hepimizin gönlüne göre versin sağ ol canım benim.
(Bihter üzümlü kekim bin beş yüz defa izlenimimde belki intihar etmez umuduyla…)

Bence çıkar rüyalar Annemin de rüyaları hep çıkar bana az önce seni rüyamda gördüm turşu veriyordum sana turşu istiyordun benden dedi Acaba benim de mi kızım olcakk ayy
Hahah ye ekşiyş çıkar Ayşe’yi inşallah canım benim hepimizin gönlüne göre olsun

Ya inşallah inşallah çok etkilendim Allahım hepimizin gönlüne göre versin sağ ol canım benim.
(Bihter üzümlü kekim bin beş yüz defa izlenimimde belki intihar etmez umuduyla…)
Ya bende bır koz evlat ıstıyorum ama işte sıparısle olmuyor bu ışler çokta umıdım yok eltımın görümcemın esımın amcasının cocukların hep ıkıser ıkıser oğlan kız yok kimsede dıyorum herhalde bızımkılerde xy hormonu yok

Hahhahahah sen çok yaşa emi beni güldürdün ben de diyorum eşime bak x olandan yolla bu sefer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…