- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
dunun kuzum dun sabahBu hangi günün kanı kuzum?
Önemli olan ilk değere oranla artışı adet günü diye düşünerek gerilme adet günü düşük degerle öğrenen çok var
cumayı bekleyebılırımBir kan daha veriyoruz tabi ki
Kuzu o zaman çok normal boşuna strese girme bırak miniko tatlı tatlı büyüsündunun kuzum dun sabah
Mübarek cuma günü vereyim diyorum hemen vermek ıstemedım nedense zaten değer azKuzu o zaman çok normal boşuna strese girme bırak miniko tatlı tatlı büyüsün
Bir dahaki kanı ne zaman vereceksin?
Ben pazar yaptım yani Bat günü belirgin di biliyorsun ilk yaptığım kuruma cizgisiydi bpek güvenmedim dün sabah da kan verdim bugün 16.00 a kadar çıkacak dediler ama hala çıkmadı ebe de aramadı. Bekliyorum halen bende
Maalesef olumsuz o kadar çok moralim bozuluyor ki 4 aydır korunmuyoruz tık yok
Canim inşallah kimyasal değildir normal bir gebeliktirMübarek cuma günü vereyim diyorum hemen vermek ıstemedım nedense zaten değer az
Ben en son regl olmuştum canımcim .yeni bitti
İnsllh cnm sen oldunmuBen adet olucam ya bekleyince gelmiyor galba,ama inşallah sizin bebiş vardır
Cumartesıde kan verdım , ve pozıtıf sonucu aldım takvımı olusturmamım sebebı o ıdı , ha sıkıntılı bır durum varsada iki delete bakar , doğru olan bu zaten ama herkes her zaman doğru olanı yapamıyor, burdakı cogu anne adayı gıbı bende heyecanıma ve karakterıme yenık dusuyorum yıpratıcımı evet yıpratıcı ama elımden gelen bırssey yok bu konudaCanim inşallah kimyasal değildir normal bir gebeliktir
Bana değer çokta az gelmedi, bat öncesi vermişsin sonuçta.
Ama bu stresi yaşamamak için, kaset testi bat tarihinden sonra yapmak, ondan sonra kan testi vermek önemli. Vücudu strese sokmamak için.
Senin hamile olduğuna inanıyorum ama kan testinden bile önce hamilelik takvimi oluşturmak bana çok aceleci geliyor.
dığer sonuclarla netlesır canım Rabbim gönlümüzdekini verir inşallahPapatyamaviss canım normalde iki günde en az %60 artması lazım. Senin tam iki kat artmış gayet iyi bence
aynen canım oda var yanı bencede gayet normalPapatyamaviss ee bu değere testin rengi normal canım
Gelmedi yaa sürekli geldi gibi oluyor ama yok akşama kadar kesin gelir çünkü ağrısı olduİnsllh cnm sen oldunmu
Canım çıktımı sonuçBen pazar yaptım yani Bat günü belirgin di biliyorsun ilk yaptığım kuruma cizgisiydi bpek güvenmedim dün sabah da kan verdim bugün 16.00 a kadar çıkacak dediler ama hala çıkmadı ebe de aramadı. Bekliyorum halen bende
çıkmadı canım malesef sürekli bakıyorumCanım çıktımı sonuç
Canım artış iyi ama bat günü için düşük. Geç döllenme olmuş benceaynen canım oda var yanı bencede gayet normal
Bekliyoruzçıkmadı canım malesef sürekli bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?