KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

P Pozitiflerceee silencee07 kuzular siz ne yaptınız? Test yaptınız mı durumlarınız ne?
Ben pazar yaptım yani Bat günü belirgin di biliyorsun ilk yaptığım kuruma cizgisiydi bpek güvenmedim dün sabah da kan verdim bugün 16.00 a kadar çıkacak dediler ama hala çıkmadı ebe de aramadı. Bekliyorum halen bende

Mübarek cuma günü vereyim diyorum hemen vermek ıstemedım nedense zaten değer az
Canim inşallah kimyasal değildir normal bir gebeliktir

Bana değer çokta az gelmedi, bat öncesi vermişsin sonuçta.

Ama bu stresi yaşamamak için, kaset testi bat tarihinden sonra yapmak, ondan sonra kan testi vermek önemli. Vücudu strese sokmamak için.

Senin hamile olduğuna inanıyorum ama kan testinden bile önce hamilelik takvimi oluşturmak bana çok aceleci geliyor.

Cumartesıde kan verdım , ve pozıtıf sonucu aldım takvımı olusturmamım sebebı o ıdı , ha sıkıntılı bır durum varsada iki delete bakar , doğru olan bu zaten ama herkes her zaman doğru olanı yapamıyor, burdakı cogu anne adayı gıbı bende heyecanıma ve karakterıme yenık dusuyorum yıpratıcımı evet yıpratıcı ama elımden gelen bırssey yok bu konuda

Ben oğlumda da aynı süreçleri yaşadım , cok once ogrendım kanda negatıf aldım testım pozıtıfken bekledım kan verdım bekledım kan verdım bekkledım , seneler gectı üstünden çokta bişey değişmemiş bende demekki :) sızı takıp edıyorum ara ara bakarım hamısımız var mı dıye şimdilik esen kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…