- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Nuhra2 kız gördüm
fnd_50 güzel gidiyor bebişim darısı diğer günlere
Papatyamaviss tablonu severim senin
@smgsmgsmg şimdiden ateşini ölçmeye başla o zaman bebek❤
Yukardakıler eskı aşağıdakiler yenıHadi at bekliyorummm
Tamam canim pozitif işte. Gözünaydin.Yukardakıler eskı aşağıdakiler yenı
Adetime 13 gün var
Bence boşa kuruntu yapıyorsun kendini rahatlat bebeğin seninleYukardakıler eskı aşağıdakiler yenı
Yumurtladım kızO zaman akıntını takip et yumurtluyor olabilirsin
amabeta artıyorsa koyulaşması gerekmezmiydi iiki gün önceki bile daha koyuTamam canim pozitif işte. Gözünaydin.
Kan testi hala çıkmamış mi ?
ama beta artıyorsa koyulaşması gerekmezmiydi iiki gün önceki bile daha koyuBence boşa kuruntu yapıyorsun kendini rahatlat bebeğin seninlekan testini al bir an önce ama kan testi önemli
Yumurtladım kızyumurtlama 4ünde 6 sında çatladı hatta
Bekledikçe sana koyu görünüyor bebeğim bu testi de koy kenara beklet bu da koyu görünür sonradan. Testleri kenara bırak zihnini rahatlat dua et bolca. Sen de bizim dualarımızdasınama beta artıyorsa koyulaşması gerekmezmiydi iiki gün önceki bile daha koyu
ay bilmiyorum bi modum düşmedi değil korkuyorum resmen teşekkür ederim cokBekledikçe sana koyu görünüyor bebeğim bu testi de koy kenara beklet bu da koyu görünür sonradan. Testleri kenara bırak zihnini rahatlat dua et bolca. Sen de bizim dualarımızdasınbebiş seninledir
Kan ver hemen bugün bence özelde biyerde ver hemen al sonucu doktor bir şey varsa bile Allah korusun ama hemen müdahale ederay bilmiyorum bi modum düşmedi değil korkuyorum resmen teşekkür ederim cok
Benc bekledikçe aklın karışıyor senin modunu düşürme kalk bence yakın ilçelerde varsa özel hastane ver kan iki saat sonra elinde olsunYukardakıler eskı aşağıdakiler yenı
Bir de testler farklı gibi geldi bana yani farklı markalar. Hassaslık ölçme dereceleri farklı olabilirYukardakıler eskı aşağıdakiler yenı
Adetine 13 gün varsa dün falan yumurtlama oldu o zamanAdetime 13 gün var
EVET iki farklı test cumartesı ve bugun yapılan o ıkı tane olan , diğeri pazar pzrtesi salı ısteBir de testler farklı gibi geldi bana yani farklı markalar. Hassaslık ölçme dereceleri farklı olabilir
kesek dun verseydım gercekten neyse bekle dedim hadi kendıme bosver burda ozel hastane var kuzum ıkı tane sıkıntı yok onda da ıste dun aradım aslında gıcıklık yaptılar bende gıtmedım bu kadar beklemısım bırazdaha beklerım ıkıncısını ozelde verırım olmadıBenc bekledikçe aklın karışıyor senin modunu düşürme kalk bence yakın ilçelerde varsa özel hastane ver kan iki saat sonra elinde olsun
Bence içinin rahat etmesi adına bugün özele git kan ver kuzumEVET iki farklı test cumartesı ve bugun yapılan o ıkı tane olan , diğeri pazar pzrtesi salı ıste
İşten cıkamam suan kuzum ya , dün verseydım keske oğlene kadar cıkar dedı ebe cıkar umarım napayımBence içinin rahat etmesi adına bugün özele git kan ver kuzum
Yaaa doğru çalıştığın çıktı aklımdan tamamen en kötü akşam çıkışta özelim acilinden ver ondan da cıkarİşten cıkamam suan kuzum ya , dün verseydım keske oğlene kadar cıkar dedı ebe cıkar umarım napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?