KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben elendim kızlar Bugün net bir şekilee kırmızı kart yedim :) Yeni bat 8 aralık benim Umudu devam eden herkese dua ediyorum. İnş. Hepiniz kavuşursunuz bu ay.

Ayy kizlar bu sabh bir sanciyla uyandikmi anlatamm adet sancisi gibi ama ben gunumde bile bukDr agri cekmezdim simdi surkli wc deyim oldum olacam diyorum bi turlu ilamaiyorum yani olsam rahatlicam diyorum o derecede agrim var bu kdr sanci agri ceken oldumu aranizda

8 gün yaptıgım test bırgebenın Günlüğü'nün testi idi beni yanıttı zaten ebru ablada çıkmaz erken dedi yapçak birşey yok
İkinci çizgi mi çıkmıştı bir gebenin günlüğü testinde erkenden, testini görmemiştim de merak ettim canım

Her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dil altından ölçüm yapıyorsun değil mi canım yumurtlamanın ne zaman olduğunu düşünüyorsun yumurtlaman olduysa adete kadar ateşin yüksek seyreder son iki üç kalası bile düşüşe geçebilir adet günü de adet ateşine düşer. Şuan adet ateşini de bilmediğim için. Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti mesela

Bebeğim normalde 36.3 oluyordu hep yumurtlamaya yakın 36.5 36.4 oldu ateşim yumurtlama zamanı 36.8 oldu bi kere çatladığı zamandı sanırım. Sonra yine 36.5e düştü bugün normal mi bu düşüş.

Bebeğim normalde 36.3 oluyordu hep yumurtlamaya yakın 36.5 36.4 oldu ateşim yumurtlama zamanı 36.8 oldu bi kere çatladığı zamandı sanırım. Sonra yine 36.5e düştü bugün normal mi bu düşüş.
Canım bat yaklaştıysa düşüşe geçmiş olabilir veyahut yumurtlamadan 6-7 gün sonra da bir gün böyle bir düşüş olup tekrar yükselişe geçebiliyor öyle de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…