KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kuzum şimdi doktoruma mesaj attım normal diye dönüş yapmış bana kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimdede ultrason ile bakıp bir sorun yok demişti. Beni aslında şüpheye düşüren kürtajdan sonra doğru düzgün lekelenmem olmayıp 12. Gün lekelenmemin başlaması olmuştu

Boyle olmasi normal cnm benm kurtajda ilk basta kesik kesik geldi az geldi camur bi sekilde sonra kananmm arti sonra tekrar kesildi tekrar geldi doktora gittim bisey yok boyle olmasi normal dedi tabi icine sinmiyorsa tekrar doktora git belki parca falanda kalmis olbilir

Çok teşekkür ederim canım doktora mesaj atıp sordum normal dedi bir kaç kişi daha bendede olmuştu diyince içim baya rahatladı. Parça kaldığını düşünmüyorum ya doktorum çok iyi hemde kürtajdan sonra kontrole çağırmıştı gittim ultrason ile baktı olsa görürdü zaten

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız anca gitebildim bugün tüm gün dışardaydım. 2-3 gündür yoğun akıntım var vee arada kasık ve bel ağrısı. Burnuma eşimin almadığı kokular geliyor hatta bugün sen hamilesin dedi bana bata 8gün kaldı sabırsızlanıyorum artık merakımdan aslında umudum yoktu bu ay ama bu belirtiler biraz umut oldu belki psikolojik bilmiyorum tabi

Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…