KesinlikleEn güzeli
Aynen bir sordum herkes Bursa dediAhahhaha yorumları görünce öyle geldi banada biz bursalilar olarak burayi doldurmusuz
YıldırımYaa ne güzel bir sürü bursalı olduksiz neresinden
fnd_50 ay sökülecekmişim gibi bir ağrı var karnımda cok korkuyorum @LeucotheaThemis @ Rosebelle oluyormuydu boyle ya
En yakın sensin şuan banaYıldırım
Sen neresiydi canımEn yakın sensin şuan bana
Şimdi hepiniz sayemde akraba çıkacaksınızSen neresiydi canım
Kuzum şimdi doktoruma mesaj attım normal diye dönüş yapmış bana kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimdede ultrason ile bakıp bir sorun yok demişti. Beni aslında şüpheye düşüren kürtajdan sonra doğru düzgün lekelenmem olmayıp 12. Gün lekelenmemin başlaması olmuştuEvet benim öyle olmuştu, çok geçmiş olsunben de tam 3 ay regl olmadım damla damla geliyordu. Bazen pembe bazen kahverengi. Kürtaj sonrası bir saat çok kanamam oldu. Rahim temizleyici ilaç vermişti Dr bana, minicik haplar her gün 3 tane içtim. Bence bir kez daha git dr.a ihmal etme kuzum
Ay darısı ilk adetten sonra hemen başıma inşallahBenimde sonradan oldu canım dr kist var demişti küçük 1 hafta sonra hamile kaldim
Boyle olmasi normal cnm benm kurtajda ilk basta kesik kesik geldi az geldi camur bi sekilde sonra kananmm arti sonra tekrar kesildi tekrar geldi doktora gittim bisey yok boyle olmasi normal dedi tabi icine sinmiyorsa tekrar doktora git belki parca falanda kalmis olbilirKızlar ben 14 gün önce kürtaj oldum kürtajdan sonra çok çok az 3 gün lekelenmem oldu ve sonra kesilmişti. Şu 2 gündür tekrardan lekelenmem oluyor ve çok afedersiniz özellikle tuvalete gittiğimde akıntı gibi çamurumsu bişey ilk kürtaj olduğumda çok daha az lekelenmiştim bu durum normalmi aranızda daha önce kürtaj olup böyle olan varmı? Kontrole gittiğimde bir sorun yoktu tekrardanmı gideyim acaba
Çok teşekkür ederim canım doktora mesaj atıp sordum normal dedi bir kaç kişi daha bendede olmuştu diyince içim baya rahatladı. Parça kaldığını düşünmüyorum ya doktorum çok iyi hemde kürtajdan sonra kontrole çağırmıştı gittim ultrason ile baktı olsa görürdü zatenBoyle olmasi normal cnm benm kurtajda ilk basta kesik kesik geldi az geldi camur bi sekilde sonra kananmm arti sonra tekrar kesildi tekrar geldi doktora gittim bisey yok boyle olmasi normal dedi tabi icine sinmiyorsa tekrar doktora git belki parca falanda kalmis olbilir
E olabılırrrrSabah olsa da ateş ölçsek yav sen de bir test daha patlatsanPapatyamaviss
Yalnız bende hala sıfır belirti
Galerim ovulasyon doluGözler test arıyor kızlaaar
İnsallah canımAy darısı ilk adetten sonra hemen başıma inşallah
Hadi inşallahKızlar napıyorsunuz nasılsınız anca gitebildim bugün tüm gün dışardaydım. 2-3 gündür yoğun akıntım var vee arada kasık ve bel ağrısı. Burnuma eşimin almadığı kokular geliyor hatta bugün sen hamilesin dedi banabata 8gün kaldı sabırsızlanıyorum artık merakımdan aslında umudum yoktu bu ay ama bu belirtiler biraz umut oldu belki psikolojik bilmiyorum tabi
Nilüfer canım beşevlerSen neresiydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?