KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Papatyamaviss canım benim adet günü öyle ağrım vardıki habire regli olduğumu zannedip tuvalete gidiyordum. Boş yere korkup stres yapma karnının ağrıması şuanda çok normal diğer adet zamanında karın ağrısı yaşamazsın benim bildiğin 1 hafta karnım ağrımıştı regli sancısı çekmiştim.

Teste göre evet ama adet vaktıne göre az acaba geç döllenme olabılır mı yumurta gakıbı yaptınmı
Evet takibe göre gittim ama kürtaj olmuştum ve bir adet gördüm 4 ekimde uzun sürdü adet 10 gün falan. Bilemedim ya. Belki de yoktur. Sat4 ekim 1 kasımda bat çok ta ümitlenmek istemiyorum.

Kızlar ben 14 gün önce kürtaj oldum kürtajdan sonra çok çok az 3 gün lekelenmem oldu ve sonra kesilmişti. Şu 2 gündür tekrardan lekelenmem oluyor ve çok afedersiniz özellikle tuvalete gittiğimde akıntı gibi çamurumsu bişey ilk kürtaj olduğumda çok daha az lekelenmiştim bu durum normalmi aranızda daha önce kürtaj olup böyle olan varmı? Kontrole gittiğimde bir sorun yoktu tekrardanmı gideyim acaba

İnşallah canım benım inşallah teşekkür ederim çok içimi rahatlatınız

Lekelenme bende 20 güne kadar devam etti az az. Ben de Eylül'de kürtaj oldum. Sonra regl oldum zaten reglim de baya uzun sürdü. Yani bence normal. Dr demişti bana az az lekelenme devam eder zaten demişti korkma demişti

Lekelenme bende 20 güne kadar devam etti az az. Ben de Eylül'de kürtaj oldum. Sonra regl oldum zaten reglim de baya uzun sürdü. Yani bence normal. Dr demişti bana az az lekelenme devam eder zaten demişti korkma demişti
Bu kadar lekelenme olunca regli nasıl olacam diyede stres oldum ya biran önce regli olayımda tekrardan deniyelim istiyorum. Çok teşekkür ederim canım

Kızlar klomem adetin kaçıncı gün kullanılmaya başlanıyor ? Bu ay olmazsa Randevu aldım doktordan, adetin 4. Yada 5. Gününe denk geliyor.

Kızlar klomem adetin kaçıncı gün kullanılmaya başlanıyor ? Bu ay olmazsa Randevu aldım doktordan, adetin 4. Yada 5. Gününe denk geliyor.
Ben iki kutu kullandım, ikisinde de adetin 5. Günü başladım. Öncesinde detaylı kan tahlili ve ultrason ile bakıyor. Kist varsa büyütüyomuş çünkü.

Ben iki kutu kullandım, ikisinde de adetin 5. Günü başladım. Öncesinde detaylı kan tahlili ve ultrason ile bakıyor. Kist varsa büyütüyomuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…