KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Okudum kız çok eğlenceli

Bende simdi nobetci eczaneden artimed aldim hassasiyeti daha yüksekmiş ilk idrarla yarin mi yapsam simdi mi bilmiyorum eşimden gizli aldım ayy cok komikti halim eve gidince bakalim belki yaparim

Allah rahmet eylesin kardeşin için
Allah razı olsun kuzum sağolasın 3 yıl oldu gideli...

Bende simdi nobetci eczaneden artimed aldim hassasiyeti daha yüksekmiş ilk idrarla yarin mi yapsam simdi mi bilmiyorum eşimden gizli aldım ayy cok komikti halim eve gidince bakalim belki yaparim
Canım senin bat neydi, duruma göre şimdi yap dicem

Bende yok bisey sanirim 3 test yaptım hepsi silik olsa muhakkak koyulasma olurdu sanırım bana denk gelen testlerin hepsi bu sekilde bi hafif cizgi veriyor bu ay olmadı diğer ayda şehir dışına gidcem benim is ocağa subata kaldi anlaşılan

Amin canım amin aynen öyle vallah tekrar o iğneler ilaçlar aklıma geldikce bi tuhaf oluyorum ama mecburuz maalesef eğer istiyorsak.

Ne zamandır istiyorsunuz ki canım. Kırmızılar gelene kadar hep umut vardır

Bat ne zamandı canım bende de artımed var gününde ya da bir gün öncesi yapıcam

Kizlar merhaba bata iki gün kaldı bugün ciddi halsizlik ve karın kasik karışımı bı ağrı var. İki gün öncesine kadar akıntım vardı durdu iki gündür kuruluk var resmen ikig un kaldı ama içim içimi yiyor siz ne dersiniz

fnd_50 ayy çok güldüm kız
Bende iki hamilelik yaşadım ve ikisi de birbirinden çok farklıydı. Kızımda yerleşme kanaması yaşadım. Ve hamile olacağımı bilecek kadar mide bulantısı kusma yaşadım. Yasal izne kadar sabah 6 akşam 6 çalıştım. Her şeyi yapıp yiyordum. Buzdolabı ve lokantaların yemek tabelası dışında hiçbir şeyden tiksinmemiştim. Oğlanda ise uyku halimden şüphelenip adet gününde test yapıp öğrenmiştim. 7. Haftadan 24. Haftaya sabah 8 de aç karnına başlayıp her yediğimi daha doydum ben demeye kalmadan çıkardım. Çalışmıyor evde olmama rağmen çok fenaydı. Hiç bir yemek yapamıyorum en fazla makarna haşlıyordum o kadar. Komşular annem hazır yemekler sağolsun eşimle kızım öyle idare etmişlerdi. Bakalım Allah nasip ederse 3. Nasıl olacak

Kızlar bişey sorucaktım bata 7 gün var ama alt karnım çok fazla şişhiç bu kadar şişkin olmazdı ve sağ tarafımda ara ara sanki adet olacakmışım gibi ağrı giriyor sonra geçiyor ama göğüslerimde hiç şişlik yok bir önceki boş gebelik yaşadığım hamileliğimde göğüslerim aşırı şişmiş ve hassastı bu sefer öyle bişey yok ama sizce ilk yazdıklarımda belirti olabilir mi. Gerçi sağlık problemlerimden o kadar yoğun ve stresli bi hafta geçirdim ki kendimi bile dinleyemedim bu sefer. Sadece çok sık idrara çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…