- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Ben de laboquick ile silik çizgi ile öğrenmiştim adete 3 gün vardı hatta o ay okulların açıldığı ilk haftaydı çocukları okula alıştırmaya çalışıyordum kucaklıyordum falan ağlayanlar hey gidi günler o haftanın sonunda da kaynanam görümcem çoluk çocuk yatılı geleceklerini söylediler Allahım koşturuyorum halıları kaldır indir temizlikler falan bir yandan da okul işte. Ben bir de bisiklet sürüyordum o aralar. O kadar çok alışmışım ki negatif görmeye yine göreceğim diye beklemiyorum bile gebelik olayını. O ay da olmazsa aşılama vs onlara başlarız demişti doktor dedim zaten olmazsa da sorun değil tedaviye baslıcaz öbür ay, relaks takıldım hiçbir takip yapmadım. Neyse kaynanamhil geldi kaldılar falan ama nasıl farklı bir yorgunluk var bende. Normalde çok enerjik bir insanım. Yorgunluktan oturdum ağladım uykum var diyorum eşime eşim diyor noluyorkaynanaları yolladık pazar günü ben evi yine kaldırdım indirdim temizlik yaptım bitti eşim de çıkmıştı evden. Lavaboya girdim baktım orada hep test dururdu. Ulan dedim biliyorum yine cıkmıcak ama dur bir yapayım. Teste damlattım tövbeler olsun ikinci çizgi saniyeler içinde çıktı silik ama çok net bir silik öyle şaşı olup bakılacak değil. Allahım dedim noluyor yok ya oha olamaz diyorum o kadar inanmıyorum üstüne beş test daha aldım yaptım yine çıktı donumu bile yarım çektim elimde test deli dana gibi ağlayarak koşuyorum eşimi aradım kop gel dedim oldu bu iş. Vay be. Kusura bakma uzun oldu okursan helal olsun
Allah razı olsun kuzum sağolasın 3 yıl oldu gideli...Allah rahmet eylesin kardeşin için
Canım senin bat neydi, duruma göre şimdi yap dicemBende simdi nobetci eczaneden artimed aldim hassasiyeti daha yüksekmiş ilk idrarla yarin mi yapsam simdi mi bilmiyorum eşimden gizli aldım ayy cok komikti halim eve gidince bakalim belki yaparim
Öyle işte bakalım bu olduğunda nasıl olacakOkudum kız çok eğlenceli
Hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda olacak
Hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda olacak
9 Kasım canımAllah razı olsun kuzum sağolasın 3 yıl oldu gideli...
Canım senin bat neydi, duruma göre şimdi yap dicem
Siz devam edin ben 18. gün pili gördümEki Görüntüle 3157149
Benim ovulasyon silik devam ediyor bu ay
Amin canım amin aynen öyle vallah tekrar o iğneler ilaçlar aklıma geldikce bi tuhaf oluyorum ama mecburuz maalesef eğer istiyorsak.Pıhtılaşma sorunu bende de var canım, 2 düşük bir sağlıklı doğum yaşadım. Oğluma hamileliğim boyunca iğne kullandım. İlk süreçte de Depot iğne ve progesteron. Allah yardımcımız olsun. Bu korkuyla bu yola girmek çok zor.
Ne zamandır istiyorsunuz ki canım. Kırmızılar gelene kadar hep umut vardırİnşallah öyledir. Sürekli gidiyorum tuvalete sadece bir iki defa oldu pedim tertemiz. Dün zaten ilk gördüğümde o kadar ağladımki eşim işten izin alalım tedaviye başlayalım aşılama yada tüp bebek hangisini istersen
Bat ne zamandı canım bende de artımed var gününde ya da bir gün öncesi yapıcamBende simdi nobetci eczaneden artimed aldim hassasiyeti daha yüksekmiş ilk idrarla yarin mi yapsam simdi mi bilmiyorum eşimden gizli aldım ayy cok komikti halim eve gidince bakalim belki yaparim
9 Kasım pek iç açıcı değil zaten sanırım büyük ihtimalle bu ay olmadı inşallah senin sonuç güzel olurBat ne zamandı canım bende de artımed var gününde ya da bir gün öncesi yapıcam
Yenı döngüde hersey çok daha güzel oldun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?