KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Geceleri ateşten uyuyamıyorum ter içinde uyanıyorum hatta eşimin sarılmasına bile izin vermiyorum çok sıcak diye. Dün öğlenden önceydi ilk geldiğinde sonra akşama sarı akıntının içinde pembe ve kahveli akıntı bel ağrım oldu gece baya. Dün test yaptım negatif. İnşallah dediğin gibi Olur canım sizler daha tecrübelisiniz. ilk defa bu ay göğüslerden şüphelenmişti artık kısmet. İyi dileklerin için teşekkür

Çok ilginç benım oğlumda 5 haftadan sormasana bulantı halı falan anca başalamıstı oyle kusan bırı olmadım ama uc ay bulantılar oldu , şimdi dünden berı o bulantılar başladı bu bebıs napıyor böyle bende herkese dıyorum 5 haftadan önce çıkmaz o bulantı belırtı falan kız bu ne o zaman bulantı halım kusma degıl ama ıcın bulanık bulanık olur ya oyle resmen

Benimde oğlumdayken midem bulanmadı hiç kusmadım da. Ama aylarca migren atakları yaşadım ölüm gibiydi. Bakalım ikinci olursa nasıl olacak her gebelik farklı diyorlar eşine söyledin mi ya da nasıl söyledin sürpriz yaptın mı

Eşim uyurken elıne testı koydum adam kalktı dalgamı gecıyon benle ıkıncı cızgı nerde dedı neyse zorla ıkıncı cızgıyı gosterdım hadı kan verelım dedi ogleden sonra yaptığım testı gosterdım al gözün cızgı görsün dıye sürpriz falan yok yanı random

Sanırım benim de öyle olur ahhahahahah istesem de sürpriz yapamam ele veririm gibi duruyor

trkn0709 canım ne yaptın adet oldun mu?

Hayır canım olmadım hala bugün 2 gün
Dün idrar testi yaptım çok çok hafif var ama adet geçti daha fazla çıkmalı diye düşünüyorum o yüzden kendimi adete hazırlıyorum.
Cuma verdiğim kan yarın belli olacak eğer saliya kadar adet olmazsam birdaha kan vericen dedi sağlık ocağındaki doktor

Anladım canım acaba geç döllenme falan mı oldu ki adet günün de geçti bir gelişme olursa haber et etiketleyerek inşallah güzel haberler

Bizde yokoyle durumlar ilkınde surprız yaptım kocam dedıkı ee zaten biz bu cızgıyı gorelım dıye uğraşmıyormuşuz neden şaşırayım
Ben ilkinde de yapamadım 15 ay sebepsiz olmadı 16. Ay ikicizgi görünce elimde testle koridordan kprdidora koştum eşim de evde yoktu aradım koş gel oldu galiba hamileyim dedim

Benim ilkinde tek belirtim iki üç kere su gibi çamaşırımı ıslatan akıntımın olmasıydı her seferinde tuvalete koşmuştum adet mi diye bakıyordum yok ıslak her yerim. Allah Allah diyordum bu ne hatta bir kere gece uykumdan uyandım altıma işedim sandım meğer yine o akıntı. Ondan olursa kesin derim ki hamileyim o da olmayınca işte yine yok olmadı gibi geliyor

Senin Eylül adetin 29 gün gelmiş de Ekim ayı yok bırakmıştın sanki ölçmeyi ondan olabilir mi, bu senin istatigini çıkarıyor işte ne kdr uzun süre olcersen o kadar tanıyor sistem seni o kutular bende de hiç çıkmadı bilemicem kuzum, eğer bişey ogrenirsem yazarım sana ama
Bende hıc cıkmadıki nasıl gıdecegını cozemm
Bende de öyle bişeyler çıkmadı. Valla benim de iki gebeligimde de göğüs ucu ağrısı ve kahve tiksintisiydi. başkaca şeyler hep adete yorulan şeylerdi yani.sadece ilkinde ilk olduğundan heralde o kadar uzun süre kasık batması bana anormal gelmişti. Tahminimce döllenmeden bir hafta sonra başlayıp hiç geçmemişti.

Canim her hamilelik süreci aynı olmadığı gibi belirtide değişir mutlaka.

Rabbim aratmasın, mutlu haberi alalım insallah

Bence onu bekleme bende oglumda lekelendım leke bekledım hep yine olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…