- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Özlem bana artık yorum yapmıyorsun bıle beğen geçfnd_50 canım ve diğer canım kızlar fertility kullanan ve gebelik öğrenen bikac örnek ekliyorum ayrıca kullananlara tavsiyelerim ilişki günlerine mutlaka işaret koyun. Belirtiler spesific diye geçer headache baş ağrısı, gassy gaz, cramps karın ağrısı, diarreaa ishal gibi. Cm Cervical mucus diye geçer gün içinde bir kere de görseniz o günkü akıntınizin şeklidir. Eggy yumurta akı kıvamında, sticky yapışkan, creamy kremsi, watery sulu,dry kuru demektir. Bunları girin. Sonuçlarınız her zaman dediğimiz gibi en az 10-12 gün sonra gerçekçi bilgi verir. Acele etmemek ve sakin kalmak önemlidir.
Özlem bana artık yorum yapmıyorsun bıle beğen geç
Evet evet öyle dıye dıye ıste bu gunler gelıyor ınsallah sende de gorcez dpo kactaydınHer gün diyoruz ki yarınki ateş çok önemli çok merak ediyorumbir sabah olsa diye bekliyorum
Her gün diyoruz ki yarınki ateş çok önemli çok merak ediyorumbir sabah olsa diye bekliyorum
Bugün dpo 7. Ama tabloda sabah yazıyordu kaç olduğu şimdi yazılar kalkmış neden ki. İlk baştaki şimdiki hali ikincisi de sabahki haliEvet evet öyle dıye dıye ıste bu gunler gelıyor ınsallah sende de gorcez dpo kactaydın
Yatay bı cızgı varya askısı o kapak cızgısıKapak çizgi dediğin hangisiaynen ben 36.9 olur en azından diyordum 36.8 çıktı. Çok erken saatte ölçmem ile alakası olabilir mi? 06:40 ta ölçüyorum bu ay hep 36.8 36.9 oluyor geçen ay 07:15 te ölçtüğümde 37 lerde çıkıyordu
Ama hala belirtim yok kaldı bir haftabu ay da mı olmadı ya
Ah sakin kalabilsek
Iste benım cektıgımı çekmesinlerSabır et diyene bak heleeee
Ahahah olsun burdayım hala ama yaaa aşk olaaSen kazana düştün
Bugün dpo 7. Ama tabloda sabah yazıyordu kaç olduğu şimdi yazılar kalkmış neden ki. İlk baştaki şimdiki hali ikincisi de sabahki hali
Yok valla hiç dokunmadımGirdiğin verileri falan mi değiştirdin minnoş?
Ahahah olsun burdayım hala ama yaaa aşk olaa
Yok valla hiç dokunmadım
Kızlar bırde ovulasyon yaptım çizgi var adete 5 kala acaba normalde de cıkıyormu onu merak ettım
Bu var bakAnalises-cycle statistic kısmında yazar bak benimkinefnd_50
İstatistik kısımdakı okare kutucuklar gitmişGirdiğin verileri falan mi değiştirdin minnoş?
Adet öncesi olunca çok da koyu çıkmıyor ovulasyon gebelıkKoyu çıkması lazım diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?