- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Burdakı tüm arkadaşlarla bırlıkte hepımız Temmuz topıgıne el ele gıdelim inşallahhhh inşallahhhKız sen iki saate bir test yap ben izin veriyorum artık sana yemin ederim gördüm testini mutluluktan ağlayacam resmen ben nasıl seviniyorum seni tahmin bile edemiyorum nolur bana da dua et arkandan geleyim bize de et isteyen herkese amin
Canımsın ya vallahi çok mutluyum girdim restini gördüm Allahım dedim oldu dedim ateş ölçmeye devam et merak edicem bir de tablonu tekrar atar mısınBurdakı tüm arkadaşlarla bırlıkte hepımız Temmuz topıgıne el ele gıdelim inşallahhhh inşallahhhhissizleştim adeta
Bana da edermisin lütfennnnBen nıye hıc hamıle moduna gıremedım henüz ya , ederim etmemmı
Atayım kuzum atayım , ben yenı farkettım bı değerim 36.5 gırmısım 36.4 du halbukı onu duzeltınce grafık degıstı ıkı halıyle de atıyorumCanımsın ya vallahi çok mutluyum girdim restini gördüm Allahım dedim oldu dedim ateş ölçmeye devam et merak edicem bir de tablonu tekrar atar mısın
Hepınız teker teker duamdasınız bu zıncır böyle büyüyecek ınsallahBana da edermisin lütfennnn
Oo geliyorum dinlene dinlene diyor hadi gözün aydın kuzum inşallah sağlıkla ilerler seninleKızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarlafnd_50 September Wind @silencee07 pozitifbiri maman @Bearhug kım vardı baska
Kız varsa bıle o ucgune beta degısır ya
İnşallah benımledır bebıskoooOo geliyorum dinlene dinlene diyor hadi gözün aydın kuzum inşallah sağlıkla ilerler seninle
Bir şey dicem oha nasıl fark etmiş yaAtayım kuzum atayım , ben yenı farkettım bı değerim 36.5 gırmısım 36.4 du halbukı onu duzeltınce grafık degıstı ıkı halıyle de atıyorumBebegım ınsallah güzel de sonuçlanır
Herkesin vücudu farklı kuzum bız 2018 de uc arkadaş aynı ay hamıle kaldık bırımız 7 gün önceden poz gördü ben 3-4 gün önce dıger arkadaş bat ertesı benım bu sılıkler gıbıydıCanım zaten adet tarihim yarın gözüküyor benim yarında olmazsa pazar sabahı yaparım test pazarteside kan sonucuna göre doktora giderim
Eğer bugün verdiğim test negatif çıkarsa pazartesi ama evde yaptığım test pozitif olursa pazartesi tekrar kan veririm
Ama çok gördüm ya adet gününe kadar idrarda negatif olup kanda adet zamanı pozitif çıkan bugün hemsirede dedi sakın ilaç içme çarşamba gününe kadar kan negatif ciksada adet olmazsan çarşamba yine gel dedi
Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Adet olana kadar hep bir umut vardır canım ki adet gibi kanamalar yaşayıp hamile olanlar bile var... O yüzden bebek düşündüğümüz için ilaç konusuna ve yaptığımız aktivitelere yediğimiz içtiğimiz çok dikkat etmeliyiz benceCanım zaten adet tarihim yarın gözüküyor benim yarında olmazsa pazar sabahı yaparım test pazarteside kan sonucuna göre doktora giderim
Eğer bugün verdiğim test negatif çıkarsa pazartesi ama evde yaptığım test pozitif olursa pazartesi tekrar kan veririm
Ama çok gördüm ya adet gününe kadar idrarda negatif olup kanda adet zamanı pozitif çıkan bugün hemsirede dedi sakın ilaç içme çarşamba gününe kadar kan negatif ciksada adet olmazsan çarşamba yine gel dedi
Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Askım sılık pozıtıf dıye ben ısaretledım kız belırtı ner daha yenı çıktın yumurtlama dannnBir şey dicem oha nasıl fark etmiş yapeki o sondaki yeşil ok ne oluyor 36.90 da yeşil olmuş ya en sonda. Allahım çok sevindim çoksağlıkla ilerleyip tutunsun sana inşallah ben de paylaşabilirim ama hiç belirtim yok yine
Teyzesi bır paşamız var zatenPapatyamaviss içime paşa doğdu niyeyseeee... Bende topiğin 6. Hissi kuvvetli teyzesi rolünü üstleniyorum Ekim topiğinde de söyledim bir kaç kişiye bakalım sonuçlar nasıl olacak
Sağlıkla sıhhatle gelsin, Rabbim gönlündekini senin için hayırlı eylesin,Teyzesi bır paşamız var zatenBuda farklı olsun
Herkesin vücudu farklı kuzum bız 2018 de uc arkadaş aynı ay hamıle kaldık bırımız 7 gün önceden poz gördü ben 3-4 gün önce dıger arkadaş bat ertesı benım bu sılıkler gıbıydı
Adet olana kadar hep bir umut vardır canım ki adet gibi kanamalar yaşayıp hamile olanlar bile var... O yüzden bebek düşündüğümüz için ilaç konusuna ve yaptığımız aktivitelere yediğimiz içtiğimiz çok dikkat etmeliyiz bence
Amın amın bende hep öyle ederım duamı rabbım gonlumuzdekını hayırlı eylesın de versın inşallahSağlıkla sıhhatle gelsin, Rabbim gönlündekini senin için hayırlı eylesin,benimki iş olsun topiğe hareket bereket olsun
Yaaaa iki saat girmedik minnoş cee'e yapmış anasınaSuan hafıf renklenmesı bıle bana Ümit verdi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?