- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Ben 10 kasıma kadar regl olmazsam 10 kasımda en erken yapmayı düşünüyorum gölge görmek istemiyorum varsada
Hayırlı haberler alalım inşallah canım
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10 kasıma kadar regl olmazsam 10 kasımda en erken yapmayı düşünüyorum gölge görmek istemiyorum varsada
İnşallah kuzum inşallah bende heyecanla bekliyorumYasa canim çok mutluyum senin adına![]()
Bakalım sabahı ıple cekıyorum acaba esıme soylesemmı yaaa
Amin canım bu ay olmazsa da birkaç ay korunurum benHayırlı haberler alalım inşallah canım![]()
Dımı bırazdaha bellı olsun ınsallahSabahta yap öyle söyle canım
Amin canım bu ay olmazsa da birkaç ay korunurum ben
Bence bekle biraz daha canım biraz daha koyulassinBakalım sabahı ıple cekıyorum acaba esıme soylesemmı yaaa
Dımı bırazdaha bellı olsun ınsallah
Bencede var canim hayırlı olsun inşallah ya minik demekki annesiKızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarla@fnd_50 @September Wind @silencee07 @pozitifbiri @maman
Bearhug kım vardı baska
Bel ağrım çok arttı şuan ihtimalden ilaçlarımı da kullanamıyorum belki tekrardan başka doktora görünürüm en son gittiğim kas sertleşmesi oluyo belinde dedi kas gevşetici ağrı kesici yazdı gönderdi ağrıyı kesti ama iki aydır doğru düzgün kullanmayınca arttı bakalım hayırlısı belkide benimledir bebişim oğlumda alışmıştı bu düşünceye ama neyse hayırlısıNeden canım
Bel ağrım çok arttı şuan ihtimalden ilaçlarımı da kullanamıyorum belki tekrardan başka doktora görünürüm en son gittiğim kas sertleşmesi oluyo belinde dedi kas gevşetici ağrı kesici yazdı gönderdi ağrıyı kesti ama iki aydır doğru düzgün kullanmayınca arttı bakalım hayırlısı belkide benimledir bebişim oğlumda alışmıştı bu düşünceye ama neyse hayırlısı
Ben iki defa üst üste gebelik yaşadım aradaki kırk günüde sayarsak 16-17ay toparladım belimin ağrısından hamile kalınca yine öyle olucak ama hayırlısı napim ben şuan 5 gün en aşağı beklicem sabredebilirsen birlikte bekleyelim 10 kasıma kadarÇok geçmiş olsun canım inşallah bebek sebebinden kaynaklıdır bu agrilarin hayırlısı olsun inşallah yarın birlikte beklemedeyiz
İnşallah canım inşallah atacağım sabahtanDahada koyu çıkacak![]()
İnşallah sağlıklıdır ınsallahBencede var canim hayırlı olsun inşallah ya minik demekki annesi![]()
Oooo hayırlı olsunKızlar ikisi de aynı koyulukta mı? Ben artık öyle görmek istediğim için öyke görüyorum![]()
Beta 1000 lerde benceKızlar ikisi de aynı koyulukta mı? Ben artık öyle görmek istediğim için öyke görüyorum![]()
Bende gebelik testi sandım valla neyse 15 gün sonrada onu atarsın inşallahOooo hayırlı olsun
Beta 1000 lerde bence
Paşa nerden çıktı yaPapatyamaviss maşallah canım gittikce büyüyor paşa
Canım teste biraz su damlası gerçekten kuruma çizgisiy se kayboluyor değilse duruyor bunu çok kez denedim ve kuruma cizgisi silindiE hiç biseyim yok beklemiş bu test ilk bisey çıkmadı aşko
Gayet nettttEki Görüntüle 3156401 Eki Görüntüle 3156402 Eki Görüntüle 3156403
Kızlar kafayı yiyeceğim bu kuruma dimi beynim benimle oyun oynuyor. Çizgi olmayabilir de kendimde uydurmuş olabilirim lütfen yardımcı olun