- 24 Ağustos 2022
- 4.521
- 16.677
- 138
Allah söyletti belki deBende gebelik testi sandım valla neyse 15 gün sonrada onu atarsın inşallah
E sen hamilesin canısıKızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarlafnd_50 @September Wind silencee07 @pozitifbiri @maman @Bearhug kım vardı baska
Ben sana demiştim canım betada saatte bile yükseliyor 3 saat sonra yap koyulaşır demiştimKızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarlafnd_50 @September Wind silencee07 @pozitifbiri @maman @Bearhug kım vardı baska
İnşallah canımm aminnnnAllah söyletti belki deamin canım inşallah sana da bana da hepimize nasip olur artık
Sanırım evet öyle inşallah sağlıklı bı bebıskodurE sen hamilesin canısı
Evet yanımda yok dıye yapamadım eve gelınce yaptım hemen kuzumBen sana demiştim canım betada saatte bile yükseliyor 3 saat sonra yap koyulaşır demiştim
Saglıkla ilerlesin inşallah annesi darısı da bizlere. Hamilelerin duası kabul olur bizede dua et canımEvet yanımda yok dıye yapamadım eve gelınce yaptım hemen kuzum
Ben nıye hıc hamıle moduna gıremedım henüz ya , ederim etmemmıSaglıkla ilerlesin inşallah annesi darısı da bizlere. Hamilelerin duası kabul olur bizede dua et canım
Ben iki defa üst üste gebelik yaşadım aradaki kırk günüde sayarsak 16-17ay toparladım belimin ağrısından hamile kalınca yine öyle olucak ama hayırlısı napim ben şuan 5 gün en aşağı beklicem sabredebilirsen birlikte bekleyelim 10 kasıma kadar
Kız varsa bıle o ucgune beta degısır yaCanım beklemek isterim ama pazartesi beta sonucum çıkacak zaten
Ateşin düşmemesi gerek canım, gebelik hormonları özellikle progesteron ateşin yüksek olmasını sağlıyor. Bazı aylar az gelebiliyor regl onemli olan ovulasyonun olmasi@Deepblues Bak bu soruma da cevap verirsen sen gerçekten bu işte ustasın :) Canım diyelim ki adet günü ateş düştü adet de geldi, peki bu üstüne görme durumu da olsa ateş düşer mi ? Yoksa üstüne görme varsa da ateş hiç düşmemeli miydi? Çok az adet oldum kafama takıldı. 2 ped dolmadı bile. İlk gün zaten akşamüstü zor söküldü.bugun 4. günüm tertemiz ped.Anlam veremedim.
Hadiiii çok iyi masallah geliyo bebikoooKızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarlafnd_50 @September Wind silencee07 @pozitifbiri @maman @Bearhug kım vardı baska
O kısım senin durum değerlendirmen ama açıklamasını ben de bilmiyorum program o günlere otomatik atamis olarak görünüyorNe gibi bir değer canım? Sadece ateş derecemi giriyorum
Allahım böyle haberlere çok seviniyorum ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizler için de dua etBenimde sonucum çıktı canım
İlk 689 du
Bugün 2342 çıktı
Doktor gayet güzel dedi keseyide gördü karından
Allah Allah çok ilginç ya anlayamadım. Peki sence ilişkinin olduğu günlerde şans var mıO kısım senin durum değerlendirmen ama açıklamasını ben de bilmiyorum program o günlere otomatik atamis olarak görünüyor
Hep hep aklımda duamdasınızAllahım böyle haberlere çok seviniyorum ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizler için de dua et
Yaaaaa yeni mi yaptın o alttaki gölgeli testiiiiiiiii aman Allahım bebiş var yaaaaaaKızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarlafnd_50 @September Wind silencee07 @pozitifbiri @maman @Bearhug kım vardı baska
Yeni yeniiii yaptımYaaaaa yeni mi yaptın o alttaki gölgeli testiiiiiiiii aman Allahım bebiş var yaaaaaa
Kız sen iki saate bir test yap ben izin veriyorum artık sana yemin ederim gördüm testini mutluluktan ağlayacam resmen ben nasıl seviniyorum seni tahmin bile edemiyorum nolur bana da dua et arkandan geleyim bize de et isteyen herkese aminSuan hafıf renklenmesı bıle bana Ümit verdi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?