KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bat 5 Kasım olanlar ne durumda acaba benim şimdiye kadar bişeyim yoktu şuan beyaz akıntı geliyor galiba bu ayda olmicak adet gelicek zaten hiç belirti de yok siz ne durumdasınız acaba

7 8 kasım kuzum
İnşallah var canım daha şimdiden testte böyle çıktıysa bat a kadar iyice koyulaşır benim bat yarın cesaret edemiyorum teste ve umudumda yok ovülasyon yapmadım sadece bir dolu bir boş bazen dolu dolu derken birsürü deneme oldu ama hiç belirtim yok ben bel ağrısını da belirti den sayamıyorum çünkü zaten belimde rahatsızlık var ihtimallerle kas gevşeticimide yutamıyorum baya arttı ağrı belki bu ayda olmazsa denemeyi bırakır tekrar korunmaya devam ederim bu ağrı çok kötü çünkü

Tamam canım, reglin yoğun gününde gel dedi benimde 1 gün yoğun oluyor o da pazara denk gelirse gidemeyecem maalesef öyle bir sorun var.
hayırlısı senin de yeniymiş aslında 6 aya kadar süre veriyor doktorlar yaş küçükse 1 yıla kadar süre kasımı sonunda yine yakalıyorum bu ayda bitsin ona göre bakacam

Benimde sonucum çıktı canım
İlk 689 du
Bugün 2342 çıktı
Doktor gayet güzel dedi keseyide gördü karından

hersey nasıp kuzum ya bakalım Rabbım ne eylerse güzel eyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…