Çok çok geçmiş olsun canım şuan ne durumdasınız
Neden kız var bebiş inşallahVermeyeceğimmmm
Allah Bi daha yaşatmasın canım1 saat arabalarda kaldık cnm sonra mecbur eve çıktık
oda bişey mi daha eve götürcem birazda evde bakacağım :))))ıııiiiyy sidikli şeyi çantasında taşıyor pisssHepimiz en az bir kere yapmışızdır bunu
korkuyorum cunkum ya yoksa ya yanıldıysak :)))Neden kız var bebiş inşallah
Bat ne zamanki bat birkaç gün geçince verkorkuyorum cunkum ya yoksa ya yanıldıysak :)))
7 8 kasım kuzumBat ne zamanki bat birkaç gün geçince ver
İnşallah var canım daha şimdiden testte böyle çıktıysa bat a kadar iyice koyulaşır7 8 kasım kuzum
hayırlısı senin de yeniymiş aslında 6 aya kadar süre veriyor doktorlar yaş küçükse 1 yıla kadar süre kasımı sonunda yine yakalıyorum bu ayda bitsin ona göre bakacamTamam canım, reglin yoğun gününde gel dedi benimde 1 gün yoğun oluyor o da pazara denk gelirse gidemeyecem maalesef öyle bir sorun var.
gecmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın1 saat arabalarda kaldık cnm sonra mecbur eve çıktık
Benimde sonucum çıktı canımselam canım. bugün 5. kez verdim bende max 1-2 saat oynama oldu arayı çok açmadım ne olur ne olmaz. Bence sen yine 17.00-19.00 arasında kan vermeye çalış. Takip edemiyorum bu ara fazla senin nasıl çıktı beta??
Pozitif düşünelim biz yine de yarın tekrar haberleşelimUmarım bakalım yarın göreceğiz :) Umudum bile yok. Oyuncak aldım gelsin diye gelmedi :)
hersey nasıp kuzum ya bakalım Rabbım ne eylerse güzel eyler inşallahİnşallah var canım daha şimdiden testte böyle çıktıysa bat a kadar iyice koyulaşırbenim bat yarın cesaret edemiyorum teste ve umudumda yok ovülasyon yapmadım sadece bir dolu bir boş bazen dolu dolu derken birsürü deneme oldu ama hiç belirtim yok ben bel ağrısını da belirti den sayamıyorum çünkü zaten belimde rahatsızlık var ihtimallerle kas gevşeticimide yutamıyorum baya arttı ağrı belki bu ayda olmazsa denemeyi bırakır tekrar korunmaya devam ederim bu ağrı çok kötü çünkü
Sağlıcakla gelsin bebişiniz tebriklerrrBenimde sonucum çıktı canım
İlk 689 du
Bugün 2342 çıktı
Doktor gayet güzel dedi keseyide gördü karından
hadı rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınn inşallahBenimde sonucum çıktı canım
İlk 689 du
Bugün 2342 çıktı
Doktor gayet güzel dedi keseyide gördü karından
Valla yumurtlamam muhtemelen 15 ekimdiSağlıcakla gelsin bebişiniz tebriklerrrpeki yumurtlamadan sonra kaçıncı günde bu sonuç çıktı?
Teşekkkür ederim bakalım umarım vardır bebısPapatyamaviss ve diğer test yapan arkadaşlar testlerinizde ben de gördüm, sağlıkla gelsin bebiş
İzmire ve İzmirli arkadaşlara çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun
cok tskler cok kotu bi depremdi resmen uykudan sicradkPapatyamaviss ve diğer test yapan arkadaşlar testlerinizde ben de gördüm, sağlıkla gelsin bebiş
İzmire ve İzmirli arkadaşlara çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?