- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Çeyizim gibi öyle bir bohça yapmışım ki sabahtan beri benimle geziyor yavrum
Ne gibi bir değer canım? Sadece ateş derecemi giriyorumherhangi bir değer girdin mi o gün?
Ay hadi inşallaj hayırlı haberler alırız kuzumSaol bitanem sanırım adete 1 gün kalınca dedim vereyim ama doktor şey dedi adet olmazsan çarşamba günü yine ver kanda bile sonra çıkan gebelerimiz var dedi bakalim
yaa mınnıkkkk :))Kızlar bayadır yoktum buralarda bu ay sanırım bizim oldu. Size haber edemeden duramadım. 5 Ekim sat 22 Ekim yumurtlama değer için ne diyorsunuz? Biraz önce geldi sonuç çok heyecanlıyım.
tekrarlamaktan baska sansımız yokEki Görüntüle 3156431 Çıplak gözle daha net gibi büyük ihtimalle ben öyle görmek istiyorum utanmasam masamdaki fosforlu kalemi alıp kendim çizgi yapacam
Test yaptın mı ? Son durumun ne ?Merhabalar ben buralarda yeniyim :) beni de ekleme şansınız var mı? Sat 10 ekim.. Bat 5 kasım.. Ovulasyon testini de ilk defa yaptım bu ay.. 23ekimde pik oldu 24de silindi o arada yumurtlama oldu herhalde:) Şimdi bekliyorum... Bir de ateş ölçmeyi araştırırken burayı gördüm. Yarından itibaren bende ölçeyim. Ama hangi programı kullancam bilmiyorum
Ayy bende görüyom kız baya baya görünüyor ne zaman kan vericeksin@Bearhug delirmiş gibi filtre yapıyorum , sen öyle dıyınce erken gebelikte gördüm gerçekten
eşim istemiyor şuan hastaneye gitmemi 2 aydır deniyoruz şuan gitmek psikolojımizi bozar diyor
Testi yumurtlamadan sonra 8.günde yaptım yoktu. Dün ve bugün (afedersiniz ama) peçeteye sildikçe hafif kırmızı leke geliyor. Bat yarın. Sanırım yarın gelecekTest yaptın mı ? Son durumun ne ?
Kızlar İzmir'de yasiyorum gece bir deprem oldu tam bizim bulunduğumuz yerin merkezinde 4.9 ama siz diyin 6.9 o kadar kötü birde 8 katta oturuyoruz çok korktuk
Çok pis hayali çizgi çizerimtekrarlamaktan baska sansımız yok
Umarım bu ay yanıltır sizi de yerleşme kanamasıdır. Benimde günlerim sizinle aynıydı ara ara gelen kasık ağrısı dışında bir şey yok. Hayırlısı olur inşallahTesti yumurtlamadan sonra 8.günde yaptım yoktu. Dün ve bugün (afedersiniz ama) peçeteye sildikçe hafif kırmızı leke geliyor. Bat yarın. Sanırım yarın gelecekTutunma kanamasıdır demek istiyorum ama değildir kesin. Çünkü 3 5 aydır böyle oluyor. regl olmadan 2 3 gün önce lekelenme oluyor sonradan sökülüyor maalesef.
canım kontrolden sonra banada bilgi verirmisin bu ay da beklicem ailemde öyle bir durum yok bildiğim ama olmazsa bi dahaki ay giderim en azından 3 ayım bitsin benimdeBizimde 3. ay bitti olmadı galiba yine. Ben özelde bir doktora danıştım. 1 yıl bekleyelim mi diye. (Annemde erken menapoz vardı. ) Gelin kontrollerinizi yapalım ondan sonra süreç belli olur dedi. Ben gideceğim inş. belli olursa. Sizin de bilginiz olsun
benimde bu ay öyle oldu leke geldi iki gün kesildi yerleşme diye düşündüm iki gün sonra da adet oldum ama inşallah seninki yerleşme kanamasıdırTesti yumurtlamadan sonra 8.günde yaptım yoktu. Dün ve bugün (afedersiniz ama) peçeteye sildikçe hafif kırmızı leke geliyor. Bat yarın. Sanırım yarın gelecekTutunma kanamasıdır demek istiyorum ama değildir kesin. Çünkü 3 5 aydır böyle oluyor. regl olmadan 2 3 gün önce lekelenme oluyor sonradan sökülüyor maalesef.
VermeyeceğimmmmAyy bende görüyom kız baya baya görünüyor ne zaman kan vericeksin
lütfenKızlar çatlamanın üstünden 12.gün büyütme iğnesi de olmuştum sol yumurta gelişti o kısımda yani kasığın solunda ara ara kasılmalar oluyor bu iyi birşey mi umutlanmalımıyım yoksa adet mi olacağım yardım lütfen
Umarım bakalım yarın göreceğiz :) Umudum bile yok. Oyuncak aldım gelsin diye gelmedi :)Umarım bu ay yanıltır sizi de yerleşme kanamasıdır. Benimde günlerim sizinle aynıydı ara ara gelen kasık ağrısı dışında bir şey yok. Hayırlısı olur inşallah
Tamam canım, reglin yoğun gününde gel dedi benimde 1 gün yoğun oluyor o da pazara denk gelirse gidemeyecem maalesef öyle bir sorun var.anım kontrolden sonra banada bilgi verirmisin bu ay da beklicem ailemde öyle bir durum yok bildiğim ama olmazsa bi dahaki ay giderim en azından 3 ayım bitsin benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?