Normal canım gayet iyiKizlar prolaktin için kan verdim 23 çıktı nasıl sizce değerler bu konuda tecrübesi olanınız var mı
Doktorumu aradım oda öyle dedi canım göğüs agrin hala varsa genel cerraha gorunmeni öneririm apse falan olabilir dedi gebeliğe engel değildir bence buNormal canım gayet iyi
Gece acilde kan verirken bulmam umarım kendimiKız bunu nasıl yok değerlendirdin senn
Bence kendimizi çok fazla strese maruz bırakıyoruzValla herşeyi denememek lazımmış onu anladım canısı ya
Aslinda pek umutlu değilim bir yandan da icime oyle doğuyor hayırlısı bakalım
Teşekkür ederimMerhabalar ben az önce gitmeyi düşündüğüm doktora bu lekelenme durumunu sordum, yoğun kanamanın olduğu gün gelmelisiniz dedi. Sizin de bilginiz olsun. Lekelenmeyi saymayacağım yani..
haıd bakalım 13 une kadar tut bende senı ayakta alkıslıcamErken gebelik testi almadım almam artık geçen aydan sonra. 3 tane kargo bedava artimed test vardı hepsiburadadan onu aldım duruyor. Benim bat 13-14 Kasım ben en az 13 üne kadar kendimi tutacağım bu ay
kuyruk sokumu bel agrısı onaylanacak sen hamıs ısen bakAslinda pek umutlu değilim bir yandan da icime oyle doğuyor hayırlısı bakalım
HarikasınBende iyiyim canım şükürsenin grubu ararken buldum orayı da ay maşallah sağlıkla ilerlesin tutunsun canım benimde testlerim kıpkırmızı hemde artık çubuğu saldırdığım an çıkıyor hadi hayırlı haberlerle gel
Süperrr Allah bizede nasip etsin inşallahBen iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Diğer gruptan hiç haberim yoksabah bir test daha yaptım çizgi daha koyu cumartesi sabah kan vereceğim o gün bir test daha patlatırım bu sefer kıpkırmızı çizgi çıkar tahminen bakalım inşallah
Sabaha hazır ol 8 de ise gitcem
ben 7 de kalkıyorumSabaha hazır ol 8 de ise gitcem
Bat 6 Kasımben 7 de kalkıyorumsen hazır ol asıl senın bat kactı yaa
Ne zaman yapacaksın canım
Yarın sabah kuzumNe zaman yapacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?