- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ya o konuda emin olamadım nasıl yapıcam? İnternette de ilk gelen de çok başlayınca diyen de va napçam bilemedim. Bugün lekelenme oldu gibi peçetede renk fark ettim yüksek ihitimal lekelenme başlaıd bugün. Ne zaman gidicem ben şimdi. ! ay daha geçirmek istemiyorum günü kaçırıp. Özele gideceğim zaten direk burdakihastanede amh filan yok. Ürolojiye de direk gidelim o zamansa..Aynı durum bende de var da az önce girdim doktora sormayı unuttum fakat bildiğim kadarıyla ilk gelen baz alınıyor.yani leke de olsa başlamış oluyor.erkek içinse direk ürolojiye randevu alıp gidin eğer gittin yerde spermiogram kiti varsa yapar ,,mesela bizim gittin gittiğimiz yerde yoktu özelde 300tl ye baktırdık.3saatte falan çıktı.daha geçen hafta baktık biz de
Valla herşeyi denememek lazımmış onu anladım canısı yaTers etkiolabilir
Yaa ne güzel maşallah@LeucotheaThemis kuzucum nasıl oldun dah iyi misin?
kuzum valla haşat haldeyim. Öksürmekten göğüs kafesim ağrıyo artıkayy söyledim ama hayalimdeki gibi sürpriz falan yapamadım eczaneden bir tane emzik aldım hamilelik testiyle birlikte kutuya koydum bu sana gelmiş diye önüne bıraktım kafamda milyonlarca plan vardı ama iş gerçeğe dönünce söylemek çok zor oluyormuş. Annem kendi anladı, ona söylememe gerek kalmadı bi de babama söyledik çünkü zorla ilaç içirmeye kalkıyordu dursun diye Cuma doktora gidicem heyecan dorukta inşallah bi sorun yoktur.
Sen nasılsın nasıl gidiyor tatil??
Hemen mi çıktı ben bir çizgi görüyorum sabah tekrarla bence ama ilk idrarla kacıncı gunundesin
Evet hemen gördüm bir çızgi ama bana kendi yerinin cizgisi gibi geldi resim biraz beklemiş hali ilk idrar la yaptim oglene kadar sabredip yarin yaparim belki farklı bir markayla testi attim zaten pek bisey göremeyinceHemen mi çıktı ben bir çizgi görüyorum sabah tekrarla bence ama ilk idrarla kacıncı gunundesin
Merhabalar ben az önce gitmeyi düşündüğüm doktora bu lekelenme durumunu sordum, yoğun kanamanın olduğu gün gelmelisiniz dedi. Sizin de bilginiz olsun. Lekelenmeyi saymayacağım yani..Aynı durum bende de var da az önce girdim doktora sormayı unuttum fakat bildiğim kadarıyla ilk gelen baz alınıyor.yani leke de olsa başlamış oluyor.erkek içinse direk ürolojiye randevu alıp gidin eğer gittin yerde spermiogram kiti varsa yapar ,,mesela bizim gittin gittiğimiz yerde yoktu özelde 300tl ye baktırdık.3saatte falan çıktı.daha geçen hafta baktık biz de
canım sonucunun çıkmasına gerek yok sadece cinsel pehriz eşinle en az üç gün ilişkiye girme ve yedi günüde geçmemesi lazım. ben kadın doğumda yaptırdım eşime özel kliniktiKızlar bu amh testi vs için regl'in 2.günü doktora gitmek gerekiyor ya, benim bi iki gün sadece lekelenme şeklinde oluyor, sonradan başlıyor. 2.gün dediğimiz lekelenmenin değildir dimi? Yani gerçek başlayınca gideceğim?.. Birde erkeklerin testi için önce benim sonucum mu çıkmalı? yada kadın doğum doktoru mu yönlendiriyor erkekten şu testleri yaptırın filan diye. Yoksa onun için direk ürolojiye mi gidelim?
ben görüyorum
Kız var vaaaaaarrrrr
Bence var canımDünkü testim ışık var mı dersın
Kız bunu nasıl yok değerlendirdin senn
Yarın inşallahcıplak gözle pek bısey gözükmüyor ama oyuzden umudum yok yınedeBence var canımgölge bile çıksa bu bir anlam taşıyor zaten. Yenile testi derim
Benim 22.5 çıktı doktor gayet iyi demiştiKizlar prolaktin için kan verdim 23 çıktı nasıl sizce değerler bu konuda tecrübesi olanınız var mı
Erken gebelik testi almadım almam artık geçen aydan sonra. 3 tane kargo bedava artimed test vardı hepsiburadadan onu aldım duruyor. Benim bat 13-14 Kasım ben en az 13 üne kadar kendimi tutacağım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?