Aynen canım doğru diyorsun bende kendimi meşgul etmeye çalışıyorum ama sürekli düşünüyorum ister istemez. Bende bu aralar duygusalım vr agresifim niye bilmiyorum belki stresdenne kadar mesgul etsekte akıl hep oraya gidiyor ben bu ara duygusala bagladım insanın düşününce bile bi aglıyası geliyor
Kizzz ne diyorsunnnYa ne olacak bır fıncan kahveden daha nelerbenım kuzenımın kız arkadaşı doğum da öğrendi hamile olduğunu , ne bir vitamin ne sağlıklı beslenme ne dıkkat sıgara alkol sapasağlam sağlıkla doğdu
Allah görüyor biliyor ya canım o yeterCanım bende dün kendimi tutamadım senin gibi ama inşallah bu günlerde geçecek inanıyorum çok stresli bir süreç insan yoğruluyor belirli bir zaman sonra patlıyor tut tut nereye kadar. Allahım doğru vakti zamanu biliyor herşey için hakkımızda hayırlısı hepimizinde başka şeylerle kendini meşgul etmeye çalış canım belki iyi gelir
Ilk gebeliginde zature olan biri olarak söylüyorum elma kabuğu tarçın çubuğu ve limon kaynat iç süper bir tarif ben onunla iyileştim ilaclarimda vardi tabi dururum ağır olduğu için ama yarisini icmezdim korkumdanTopicteki deneyimli analar ben galiba grip oldum bi halsizlik bi öksürük aldı başını gidiyo doktora da gidemedim daha ıhlamur vs içiyorum ama başka ne yapabilirim bileniniz var mı?
He bir de her fırsatta “kız yoksa hamile misin” ciler
Çok teşekkür ederim canım. oyy çok geçmiş olsun sana da ggeçmiş zaten ama üff nasıl zor olmuştur kim bilir Alah yaşatmasın bir dahaIlk gebeliginde zature olan biri olarak söylüyorum elma kabuğu tarçın çubuğu ve limon kaynat iç süper bir tarif ben onunla iyileştim ilaclarimda vardi tabi dururum ağır olduğu için ama yarisini icmezdim korkumdan
Al isteonlar bitmez tükenmez bir nesil birinci olunca ikinci nerde cocuk tek kaldı kardesi olsun sakinlesir hepsi kardesi yok diye niye yapmıyorsunuz en sonunda birine dedimki kocam istemiyor ona söyle belki düşünür ve esimede söyleyen oldu niye 2 yi yapmiyorsunuz diye ve bunu söyleyen komşu sok olmus adamcağız utanmış kadının yerine
Bide o var hamile olsam sana zaten hemen söylücem sanki Şu burunlarını sokmasalar olmayacak sanki. Ben o kadar insanlar kırılmasın üzülmesin diye uğraşıyorum onların yaptığına bakHe bir de her fırsatta “kız yoksa hamile misin” ciler
Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. En kısa zamanda da güzel haberlerimizi bir birimizle paylaşırız inşallahAllah görüyor biliyor ya canım o yeterbiraz yorgunluk var geçecektir elbet
Canım hiç canını sıkma önemli olan bir tane içi doku olması biliyorsun o bile yeterli sen bu süreçte çok dikkatli olmalısın beklemelisin sakin kalmalısın hormonların reddetmesin diye.dularımız seninle canımKızlar herkese selam, ultrason günümdü bugün ve 4-5 yumurta varmış sadece malesef biliyosunuz görünenlerin hepsi dolu da olmayabiliyor, çok üzüldüm inşallah artar duanıza ihtiyacım varbu arada doktorum taze transferin daha uygun olduğunu söyledi yani kasımda transferim olacak yumurta kısmını halledebilirsek… My_Moonlight06 Ginnys Rosebelle
Listeye eklenmemişim canım unuttun mu beni bat 18 kasım sat 24 ekim
Canımsın kuzumm teşekkür ederimmCanım hiç canını sıkma önemli olan bir tane içi doku olması biliyorsun o bile yeterli sen bu süreçte çok dikkatli olmalısın beklemelisin sakin kalmalısın hormonların reddetmesin diye.dularımız seninle canım
Canım çok bir bilgim yok ama 4-5tane yumurta olması iyi benim bildiğim büyüklüğü önemli sanırım bide.birtanesine tutuncak zaten inşallah da olur sıkma canını olumsuz düşünme direk. Doğru zaman geldiğinde olur inşallah en kısa zamandaKızlar herkese selam, ultrason günümdü bugün ve 4-5 yumurta varmış sadece malesef biliyosunuz görünenlerin hepsi dolu da olmayabiliyor, çok üzüldüm inşallah artar duanıza ihtiyacım varbu arada doktorum taze transferin daha uygun olduğunu söyledi yani kasımda transferim olacak yumurta kısmını halledebilirsek… My_Moonlight06 Ginnys Rosebelle
Listeye eklenmemişim canım unuttun mu beni bat 18 kasım sat 24 ekim
Ay evet ya bir de yaş üzerinden vuranlar varmalesef öyle insanlar her yerde ben daha yeni evliyim ona ragman her gördüklerinde daha bişey yokmu bak korunmayın çocugunuz olmaz benimde yaşım var biraz 35 yaşındayım bak bu yaştan sonra zor diyorlar saygımı bozmak istemiyorum ama cok zorlaniyorum
Ben olsam çoktan ağzının payını verirdim.o düşüncesizden arkadaş falan olmaz söyliyim sanaAynen öyle bi arkadaşın yeni bebekleri oldu ha bire arkadaş yapın diyip duruyor şaka bir kere olur 10 kere söyleyip duruyorlar en sonunda bozucam arkadaş markdŞ anlamıcam
Hayır büyümemiş normal kılo gıbı 4-5 kılo almış sadece hareket fln hıcbısey aralıklı olarakta kanaması olmuş ve adet sanmış karnım agrıyor düye hastaneye gıdıyor uc saat sonra doğurarak çıkıyorKizzz ne diyorsunnnanaaa o zamana kadar nasıl fark etmemiş karnı da mı buyumemis ki
Ayyy tam cinnet gecirmelik.kime ne ya yaparız veya yapmayız,olur veya olmaz, Allah'in işine karışıyorlar.allah da bizi böylelerine karşı eksik bırakmasın inşallahmalesef öyle insanlar her yerde ben daha yeni evliyim ona ragman her gördüklerinde daha bişey yokmu bak korunmayın çocugunuz olmaz benimde yaşım var biraz 35 yaşındayım bak bu yaştan sonra zor diyorlar saygımı bozmak istemiyorum ama cok zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?