Aşılama Kasım ayı çikolata kisti ve aşılama yaptıracak olanlar (genel gruptur)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gizlinefes

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018
98
46
Merhaba,

Çikolata kistim var ve kasım ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Çikolata kisti olup aşılamayla hamile kalanların tecrübesine ihtiyacım var :)

Şimdiden teşekkürler.

merhabalar. benim 2 yumurtalığım da çikolata kisti vardı. cumartesi günü eşim için sperm örneği vermeye gittik doktor beni de görmek istedi ve sadece 1.5 cm lik bir kist olduğunu söyledi. tam olarak ne fayda etti bilmiyorum ama annemler umreye gittiği zaman adem elması adında bir şey getirdiler onu kullandım bir de internetten bir karışım sipariş ettim.. belki sizlere de faydası olur

Hangi karışımda acaba ismini biliyor musunuz, ya da fotoğrafını paylaşabilir misiniz? Tabi kistin önce ki büyüklüğü de önemli, küçülmesi için

Merhaba canım birşey sorucam çikolata kisti teşhisi nasıl koyuyor doktorlar vajinal muayene yeterli mi yoksa illa MR mi gerekiyor ? Senin teşhis nasıl oldu acaba bende de 2.5 cm iki tane kist var yumurta geliştirici haplardan sonra oluştu bir ay doğum kontrol hapı kullandım sadece biraz erime olmuş 2 cmin altına düşmüşler doktorum vajinal muayene de acaba çikolata kisti mi diye söylendi tam emin olamadik bilgin varsa paylasirsan çok sevinirim

merhabalar. çikolata kisti haplarla erimiyor maalesef. en ağır haplardan yasmin kullandım yan etkisinden ölecektim ama hiç bir faydası olmadı.
benim adetlerim çok düzenliyken birden kanamam oldu öylelikle öğrendim. vajinal muayene ile ortaya çıkıyor. tüplerin açıklığını kontrol etmek için hsg çektiriliyor.

Teşekkür ederim cvbin için ben de Yasmin kullanıyorum ilk ay 8 mm kadar erime olmuş bu ikinci ayım önümüzde ki reglimde tekrar kontrolüm var hayırlısıyla. Hsg çektirdim açık çıktı tüplerim sadece doktorum çikolata kisti mi acaba dedi sonra senin dediğini söyledi çikolata kisti erime yapmaz diye ben yine de tereddütte kaldım sormak istedim tekrar teşekkür ederim

rica ederim. ben konyada yaşıyorum ve en iyi diyebildiğimiz 2 doktora gittim birisi yasmin verdi o mide bulantısından ölecektim diğeri ilaç vermedi. dediğim şeyleri kullandım ve şuan 1,5 cm gözüküyor :)

rica ederim. ben konyada yaşıyorum ve en iyi diyebildiğimiz 2 doktora gittim birisi yasmin verdi o mide bulantısından ölecektim diğeri ilaç vermedi. dediğim şeyleri kullandım ve şuan 1,5 cm gözüküyor :)
İnşallah tamamen yok olur hakkında hayırlısı olsun gönlünden geçen neyse nasip olsun tez zamanda

Bende bu kistlerle aşılama yaptırdım ve hasta oldum çok üzgünüm çok yoruldum

Bazıları bu kistle hamile kalmış bazıları çok beklemiş demek Rabbim ol deyince oluyo..

Ben evlendigimde ogrendim yani 2 yıldır belki daha onceden de vardir cunku evlenmeden oncede adetlerim agrili gecerdi ama ben takmiyodum 5cmdi canim
benimki de 5 cm . aşılamayı hangi hastanede yaptırmıştınız? aşılama da dr önemli mi acaba. bende düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…