- 13 Ağustos 2018
- 98
- 46
-
- Konu Sahibi gizlinefes
Merhaba endometriozisinizin boyutu nedir?Merhaba,
Çikolata kistim var ve kasım ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Çikolata kisti olup aşılamayla hamile kalanların tecrübesine ihtiyacım var :)
Şimdiden teşekkürler.
merhabalar. benim 2 yumurtalığım da çikolata kisti vardı. cumartesi günü eşim için sperm örneği vermeye gittik doktor beni de görmek istedi ve sadece 1.5 cm lik bir kist olduğunu söyledi. tam olarak ne fayda etti bilmiyorum ama annemler umreye gittiği zaman adem elması adında bir şey getirdiler onu kullandım bir de internetten bir karışım sipariş ettim.. belki sizlere de faydası olur
Merhaba canım birşey sorucam çikolata kisti teşhisi nasıl koyuyor doktorlar vajinal muayene yeterli mi yoksa illa MR mi gerekiyor ? Senin teşhis nasıl oldu acaba bende de 2.5 cm iki tane kist var yumurta geliştirici haplardan sonra oluştu bir ay doğum kontrol hapı kullandım sadece biraz erime olmuş 2 cmin altına düşmüşler doktorum vajinal muayene de acaba çikolata kisti mi diye söylendi tam emin olamadik bilgin varsa paylasirsan çok sevinirimmerhabalar. benim 2 yumurtalığım da çikolata kisti vardı. cumartesi günü eşim için sperm örneği vermeye gittik doktor beni de görmek istedi ve sadece 1.5 cm lik bir kist olduğunu söyledi. tam olarak ne fayda etti bilmiyorum ama annemler umreye gittiği zaman adem elması adında bir şey getirdiler onu kullandım bir de internetten bir karışım sipariş ettim.. belki sizlere de faydası olur
Merhaba canım birşey sorucam çikolata kisti teşhisi nasıl koyuyor doktorlar vajinal muayene yeterli mi yoksa illa MR mi gerekiyor ? Senin teşhis nasıl oldu acaba bende de 2.5 cm iki tane kist var yumurta geliştirici haplardan sonra oluştu bir ay doğum kontrol hapı kullandım sadece biraz erime olmuş 2 cmin altına düşmüşler doktorum vajinal muayene de acaba çikolata kisti mi diye söylendi tam emin olamadik bilgin varsa paylasirsan çok sevinirim
Teşekkür ederim cvbin için ben de Yasmin kullanıyorum ilk ay 8 mm kadar erime olmuş bu ikinci ayım önümüzde ki reglimde tekrar kontrolüm var hayırlısıyla. Hsg çektirdim açık çıktı tüplerim sadece doktorum çikolata kisti mi acaba dedi sonra senin dediğini söyledi çikolata kisti erime yapmaz diye ben yine de tereddütte kaldım sormak istedim tekrar teşekkür ederimmerhabalar. çikolata kisti haplarla erimiyor maalesef. en ağır haplardan yasmin kullandım yan etkisinden ölecektim ama hiç bir faydası olmadı.
benim adetlerim çok düzenliyken birden kanamam oldu öylelikle öğrendim. vajinal muayene ile ortaya çıkıyor. tüplerin açıklığını kontrol etmek için hsg çektiriliyor.
Teşekkür ederim cvbin için ben de Yasmin kullanıyorum ilk ay 8 mm kadar erime olmuş bu ikinci ayım önümüzde ki reglimde tekrar kontrolüm var hayırlısıyla. Hsg çektirdim açık çıktı tüplerim sadece doktorum çikolata kisti mi acaba dedi sonra senin dediğini söyledi çikolata kisti erime yapmaz diye ben yine de tereddütte kaldım sormak istedim tekrar teşekkür ederim
İnşallah tamamen yok olur hakkında hayırlısı olsun gönlünden geçen neyse nasip olsun tez zamandarica ederim. ben konyada yaşıyorum ve en iyi diyebildiğimiz 2 doktora gittim birisi yasmin verdi o mide bulantısından ölecektim diğeri ilaç vermedi. dediğim şeyleri kullandım ve şuan 1,5 cm gözüküyor :)
İyi haberlerinizi bekliyoruz :)Benimde carsamba asilmama var3.5 cm ve 5.5 cm ikitane. Ve biri surekli icine kaniyor
Amin inslah cok tesekkur ederim. Bir sonraki adim ya ameliyat yada tup bebek. Insallah hepimiz anne oluruz birgnİyi haberlerinizi bekliyoruz :)
Ben hamile kaldım bu pis kistle aşılamayla ilk denemedeMerhaba,
Çikolata kistim var ve kasım ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Çikolata kisti olup aşılamayla hamile kalanların tecrübesine ihtiyacım var :)
Şimdiden teşekkürler.
Ayy ne guzel masallah. Sizde kac yildir vardi kac cm diBen hamile kaldım bu pis kistle aşılamayla ilk denemede
Ben evlendigimde ogrendim yani 2 yıldır belki daha onceden de vardir cunku evlenmeden oncede adetlerim agrili gecerdi ama ben takmiyodum 5cmdi canimAyy ne guzel masallah. Sizde kac yildir vardi kac cm di
benimki de 5 cm . aşılamayı hangi hastanede yaptırmıştınız? aşılama da dr önemli mi acaba. bende düşünüyorum :)Ben evlendigimde ogrendim yani 2 yıldır belki daha onceden de vardir cunku evlenmeden oncede adetlerim agrili gecerdi ama ben takmiyodum 5cmdi canim
Bence onemli degil cunku basit bi işlem ben ozel bi hastanede yaptirdim cunku devlet bana bi turlu tedaviye baslamadi canimbenimki de 5 cm . aşılamayı hangi hastanede yaptırmıştınız? aşılama da dr önemli mi acaba. bende düşünüyorum :)