- 1 Kasım 2012
- 116
- 29
- Konu Sahibi gizlinefes
Çoçuk içim ne dediler sizeMerhaba benim bazen 4,5 bazen 5 oluyor sol yumurtalıkta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoçuk içim ne dediler sizeMerhaba benim bazen 4,5 bazen 5 oluyor sol yumurtalıkta.
Ben aşılama olduğum gün sanırım Yumurtam henüz çatlamamisti. aşılama yapıldığında işlem boşuna yapılmış olmuyor mu acaba bunu çok düşünüyorumBence onemli degil cunku basit bi işlem ben ozel bi hastanede yaptirdim cunku devlet bana bi turlu tedaviye baslamadi canim
36 saat oncesinde catlatma ignesi olduysan yumurtan mutlaka catlicaktir ve spermler zaten bi sure daha yasayabildigi icin asilaman bosa gitmez bence ve asilamadan sonra iliski onerdi mi bana onerdi mesela bi de yumurtan tam catlamak uzereyken spermlerin hazir bulunmasi lazim doktor onu ayarlamistir ve yumurtan catlamis catlamamis o konuda bi sey soylemedi bana sana soyledi mi bu arada catlatma ignesine ragmen catlamadiysa ona yapcak bi sey yokBen aşılama olduğum gün sanırım Yumurtam henüz çatlamamisti. aşılama yapıldığında işlem boşuna yapılmış olmuyor mu acaba bunu çok düşünüyorum
Benimde 2.5 ken birden 5.5 sonrada lucrin kullandim 3.5 olan iki tarafli kistim var bi cok doktor ameliyat dedi ama bi doktor once asilama denwmwliyiz ameliyat cok zor dedi lucrinden dolayi adet olamiyom adet sokturucu kullanicam sonra asilamaya basliyacaz insallah rabbim ol der heoimizedeMerhaba,
Çikolata kistim var ve kasım ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Çikolata kisti olup aşılamayla hamile kalanların tecrübesine ihtiyacım var :)
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar benimde çikolata kistim var tüpleriniz açıksa aşılama mantıklı ancak rahim filmi çekildi mi bende onu çektireceğim bekliyorumBenimde 2.5 ken birden 5.5 sonrada lucrin kullandim 3.5 olan iki tarafli kistim var bi cok doktor ameliyat dedi ama bi doktor once asilama denwmwliyiz ameliyat cok zor dedi lucrinden dolayi adet olamiyom adet sokturucu kullanicam sonra asilamaya basliyacaz insallah rabbim ol der heoimizede
MerhabaMerhaba,
Çikolata kistim var ve kasım ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Çikolata kisti olup aşılamayla hamile kalanların tecrübesine ihtiyacım var :)
Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle çok geçmis olsun bende şans eseri kadın doğumcuya gittiğimde çikolata kıstım olduğunu öğrendim. Ve hiç bir bilgim olmadığı için doktora olumsuz bir yönü var mı diye. Hamile kalmanizda bir problem olabilir ama gerekli tedavi ve aşılama yöntemi ile kalabilirsiniz dedi. Sürekli kendini yenileyen bir kistmiş. Daha yeni evlisiniz ve yaşınız küçük dedi. Siz 3 ay kendiniz deneyin olmaz ise ilâç tedavisi sonra aşılamaya başlarız dedi. Bizde denemedik çünkü 1,5 yıl düşünmüyorduk. 7 aylık evliyiz Rabbime çok şükür ki ilk denemede hamile kaldım ve 9 Haftalık bir anne adayıyım. Umarım size bir umut olurum ve sizde bu duyguyu yaşarsınız rabbim yardımcınız olsun ❤Merhaba,
Şimdiden teşekkürler.
Şükürler olsun böyle hikayelere çok ihtiyacımız var. Ancak kistiniz kaç cnm di? Ve yaşınız kaç ? Sağlıkla kucağınıza alın inşMerhaba
Öncelikle çok geçmis olsun bende şans eseri kadın doğumcuya gittiğimde çikolata kıstım olduğunu öğrendim. Ve hiç bir bilgim olmadığı için doktora olumsuz bir yönü var mı diye. Hamile kalmanizda bir problem olabilir ama gerekli tedavi ve aşılama yöntemi ile kalabilirsiniz dedi. Sürekli kendini yenileyen bir kistmiş. Daha yeni evlisiniz ve yaşınız küçük dedi. Siz 3 ay kendiniz deneyin olmaz ise ilâç tedavisi sonra aşılamaya başlarız dedi. Bizde denemedik çünkü 1,5 yıl düşünmüyorduk. 7 aylık evliyiz Rabbime çok şükür ki ilk denemede hamile kaldım ve 9 Haftalık bir anne adayıyım. Umarım size bir umut olurum ve sizde bu duyguyu yaşarsınız rabbim yardımcınız olsun ❤
4 cm idi canım 23 yaşındayım. Sende asla umutsuz olma lütfen moralini yüksel tut ve olumlu yaklaş ❤Şükürler olsun böyle hikayelere çok ihtiyacımız var. Ancak kistiniz kaç cnm di? Ve yaşınız kaç ? Sağlıkla kucağınıza alın inş
Çok sağolun hayırlı doğumlarınız olsun4 cm idi canım 23 yaşındayım. Sende asla umutsuz olma lütfen moralini yüksel tut ve olumlu yaklaş ❤
cikolata kistinde asilama düşuk ihtimal doye duymustum inun tedieginligi var...ben rahim filmini cektirmistim acikti sorun yoktuArkadaşlar benimde çikolata kistim var tüpleriniz açıksa aşılama mantıklı ancak rahim filmi çekildi mi bende onu çektireceğim bekliyorum