• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oyku1414

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
636
320
23
Merhaba arkadaşlar kasım ayinda klomen ve catlatma ignesi kullananlar olarak burada iletisimde olalim. Kimler ignenin kaçıncı gununde ? Benim 6.günüm ve dört gözle bekliyorum. Insallah bebeklerimize kavuşuruz.

merhaba banada doktorum klomen ve inofolic verdi ilk defa klomen kullanıyorum cuma günü kontrole çağırdı çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi neye göre yapıyorlar

Ben de bu ay klomen kullandım doktor 11.günde baktı çok güzel iğne vurmamıza gerek görmüyorum dedi bakalım inşallah tutar bu ay 🙏🏻

merhaba banada doktorum klomen ve inofolic verdi ilk defa klomen kullanıyorum cuma günü kontrole çağırdı çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi neye göre yapıyorlar
Klomenden sonra yumurtalarim belli bir boyuta gelincr catlatma ignesi veriyor. Tabi bu doktorunun tercihi vermeyende var.

Ben de bu ay klomen kullandım doktor 11.günde baktı çok güzel iğne vurmamıza gerek görmüyorum dedi bakalım inşallah tutar bu ay 🙏🏻
Insallah canim ama igne catlamasi icinen azindan garanti bir yol. Benimde hic bir problemim yok ama catlamayadabilirmis bazen yumurtalar o yuzden garanti olsun diye vurdurduk.

Insallah canim ama igne catlamasi icinen azindan garanti bir yol. Benimde hic bir problemim yok ama catlamayadabilirmis bazen yumurtalar o yuzden garanti olsun diye vurdurduk.
benimde catliyormis ama bende garanti olsun dedim bazen fazla buyuyebiliyoemus degilmi

bende kendi catliyormus ama garanti olsun dedim inşllah hepimiizn tutar yaa

Bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesine gerek olmadan çatlamış yumurtam bende beklemedeyim bata 2 hafta var :)

Merhaba kızlar benim 3 aydır kullanıyorum ilk ay iğne olmadım hiç bir neden olmadan hamile kalamıyorum rabbim yardımcımız olsun insallah

Back